Blogs Trending

Katja Schuurman Leeftijd

Katja Schuurman Leeftijd | Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, zangeres en televisiepersoonlijkheid die in Nederland is geboren.

Katja Schuurman Leeftijd
Katja Schuurman Leeftijd

Ze groeide op op het eiland Curaçao en werd opgevoed door haar ouders, die allebei in Nederland zijn geboren: een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder, die allebei in Nederland zijn geboren.

Birgit, haar jongere zus, is ook een artiest en actrice in de entertainmentindustrie.Op 8 augustus 2006 trouwde ze met acteur Thijs Römer (kleinzoon van acteur Piet Römer) in Vallery, Frankrijk; hun dochter Sammie werd geboren op 22 april 2010 in Vallery.

Hun scheiding werd in februari 2015 afgerond.Schuurman trouwde in 2019 met chef-kok Freek van Noortwijk. In augustus 2020 werd Schuurman’s tweede kind, een dochter, bij hen geboren.

Katja spreekt haar verdriet uit over het feit dat ze geen relatie meer heeft met haar beide vaders. kinderen. Haar kinderen en zijzelf moeten ook met rust worden gelaten, verzoekt ze. De school heeft gevraagd dat er deze keer geen fotografen aanwezig zijn.

Ze plaatst een foto uit het verleden op sociale media, waaruit blijkt hoe weinig ze is veranderd in al die jaren sinds het evenement. De foto toont haar wanneer ze 16 jaar oud is; ze is nu 43 jaar oud en heeft een dochter met haar ex-man, Thijs Römer.

Katja Schuurman Leeftijd
Katja Schuurman Leeftijd

Sammie heeft de leeftijd van acht bereikt. Katja is momenteel bezig met de voorbereidingen voor haar huwelijk.

“Huwelijkskriebels…”, schreef ze eerder dit jaar over haar aanstaande huwelijk met haar vriend Freek van Noortwijk. Voorbereiding is erg leuk… Het feest wordt fantastisch als ik je vriend was; anders zou ik willen dat ik je vriend was!”

Schuurman maakte haar televisiedebuut in de serie Uit de school geklapt uit 1992, waarin ze lerares speelde. Jessica, een van de drie nichtjes van Govert Harmsen, was een van de personages die ze speelde in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), die ze twee jaar na haar debuut verscheen.

Linda, Roos en Jessica, een spin-off meidengroep gebaseerd op de GTST-personages, werd gevormd met twee andere personages. Eind 1995 bereikte hun debuutsingle “Ademnood” (Engelse vertaling: “Turn Your Love Around”) de top van de Nederlandse hitparade.

In dit overigens succesvolle jaar was de release van De Zeemeerman de enige teleurstelling; het trok geen publiek naar de bioscopen en werd algemeen beschouwd als de slechtste Nederlandse film ooit gemaakt.

Zowel met LR&J als alleen bleef Katja de jaren daarna singles uitbrengen. De nummers Maar nu heb ik er een, Wereldmeid, Totaal Verkocht en Lover or friend waren allemaal hits voor haar.

LR&J ging uit elkaar na het uitbrengen van hun afscheidssingle “1999 X” in 1999, en Schuurman had toen ook de GTST-cast verlaten.

Katja, 46, schrijft in een emotionele Facebook-post dat zij en haar man er alles aan hebben gedaan om hun huwelijk te laten slagen, maar dat ze te veel van elkaar verschillen.

Maar ze zijn meer dan dankbaar dat hun paden elkaar in de eerste plaats hebben gekruist. We hadden samen veel mooie dingen meegemaakt en waren erg verliefd.

Katja Schuurman Leeftijd
Katja Schuurman Leeftijd

“Het mooiste van alles is de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, mooie Coco Loulou, die zonder dit wonder niet geboren zou zijn”, schrijft de presentatrice.

Katja Schuurman Leeftijd

46 Years

You may also like...