Jorien Ter Mors Relatie | Jorien ter Mors is een Nederlandse schaatser die zowel op de shorttrack als op de langebaan circuits rijdt. Olympisch kampioen op de 1500 m en ploegenachtervolging op de Olympische Winterspelen van 2014, en op de 1000 m op de Olympische Winterspelen van 2018, ze heeft ook deelgenomen aan de 1500 m en de ploegenachtervolging.

Jorien Ter Mors Relatie
Jorien Ter Mors Relatie

Jorien ter Mors was bijna vergeten hoe het was om topsporter te zijn, maar iets minder dan twee jaar na een knieoperatie is ze zelfverzekerd genoeg om zichzelf er weer een te noemen.

Daarnaast beweert de drievoudig Olympisch kampioene dat ze tijdens haar trainingen weer maximale belasting kan uitoefenen doordat haar knieklachten voor een groot deel zijn verholpen. “Ik heb eindelijk weer plezier in mijn vak.”

Plannen voor een huwelijk tussen Jeroen Le Duc en zijn vriendin Jorien ter Mors werden op het laatste moment geschrapt, waardoor de relatie van het stel in gevaar kwam.

De reden hiervoor was dat zij, als gevolg van Joriens strijd met iSkate, geen financiële middelen meer hadden om hun droomhuwelijk te betalen.Jeroen le Duc stelde schaatser Jorien ter Mors anderhalf jaar geleden ten huwelijk en ze begon meteen met de voorbereidingen voor de grote dag.

Ze kon niet wachten tot haar trouwdag aanbrak. Helaas koos Jorien ervoor om de bruiloft later op de dag af te blazen.Het huwelijk van Jorien en Jeroen moest in de zomer plaatsvinden. De bruiloft was iets waar zij en haar vrienden en familie naar uitkeken.

Jorien daarentegen moest je mededelen dat het feest was uitgesteld. “Het heeft alles te maken met de narigheid die bij iSkate komt kijken”, zegt Jorien tegen het weekblad Story. De afgelopen jaren schaatste ze onder auspiciën van de internationale schaatsorganisatie iSkate.

De organisatie kwam in financiële moeilijkheden en zag zich genoodzaakt de deuren te sluiten. ISkate blijft de rekening van Jorien met tienduizenden euro’s crediteren. Bijgevolg zullen de schaatser en haar echtgenoot niet in staat zijn om hun droomhuwelijk te organiseren vanwege een gebrek aan financiële middelen.

Jorien Ter Mors Relatie
Jorien Ter Mors Relatie

“We hebben nog geen nieuwe datum voor de bruiloft geprikt”, legt Jorien uit.Als onderdeel van de 3.000 meter estafette op de Olympische Winterspelen van 2018 nam ze deel aan de B-finale op 20 februari 2018, toen zij en haar team een ​​nieuw wereldrecordtijd van 4:03.471 behaalden.

Het is ongelooflijk dat de inspanning die ze hebben geleverd om dat record te behalen alleen werd beloond met een bronzen medaille, want tijdens de A-finale werden zowel Canada als China gestraft en gediskwalificeerd, waardoor er slechts twee A-finale teams overbleven om goud en zilver .

Ondanks dat ze niet meededen in de A-finale werd Nederland toch beloond met een bronzen medaille. Dit was haar allereerste medaille op het kortebaanschaatsen op de Olympische Spelen, en het was ook haar allereerste algemene medaille.

Ter Mors werd de eerste vrouwelijke atleet die Olympische medailles won in twee verschillende sporten op dezelfde Olympische Winterspelen toen ze het deed op de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi.

Jorien ter Mors’ beste vriendin had niets dan liefde voor de Nederlandse kunstschaatsster na haar gouden medaille overwinning op de Olympische Winterspelen. Jorieke Drent, die duidelijk ontroerd is, is al twaalf jaar goed bevriend met Jorien en heeft zelfs een tijd een woning met haar gedeeld in Leeuwarden.

Jorien Ter Mors Relatie
Jorien Ter Mors Relatie

Jorieke kent zelf maar heel weinig mensen die het vermogen hebben om boven zichzelf uit te stijgen zoals Jorien dat heeft. “Wat ze hier doet is echt intelligent en het doet me een groot genoegen om in Twente te zeggen dat ik enorm trots op haar ben.” Ter Mors, een 28-jarige Nederlander, heeft woensdagmiddag in de Gangneung Ice Arena in Gangneung de gouden medaille gewonnen op de 1000 meter.

You may also like...