Johnny De Mol Vriendin | Tijdens de intelligente lockdown woonden Johnny de Mol, zijn vrouw Anouk en zijn kinderen al zes weken bij Anouks ex-man en zijn vriendin. “Een quarantaine om aan terug te denken.”

Johnny De Mol Vriendin
Johnny De Mol Vriendin

Anouk de Mol-Van Schie, die anderhalf jaar geleden met Johnny de Mol trouwde, kreeg in 2013 een dochter, Kiki, met haar toenmalige vriend Co Rowold, die toen ook haar grote liefde was.

Na een romance van 2,5 jaar besloten de voormalige KUS-zanger en de saxofoon ermee te stoppen.

“Het was de moeilijkste keuze die ik ooit heb moeten maken, omdat ik niet zeker wist wat de gevolgen voor Kiek zouden zijn”, zegt Anouk op Instagram.

Anouk werd later verliefd op omroep Johnny de Mol, die door de relatie een geweldige aanvullende vader voor Kiki bleek te zijn. Kiki had twee halfbroers: Johnny junior en Fender, die toen vijf maanden oud was.

Volgens een verklaring die ze gisteravond op sociale media deelde, is de communicatie van Anouk met haar ex-vriend positief gebleven.

Het samengestelde gezin, waaronder Kiki’s vader en zijn nieuwe vriendin, woont sinds drie weken onder hetzelfde dak. Speciaal voor Kiki, mijn dochter.

Vandaag vieren mijn familie en ik Moederdag met de heerlijkste maaltijd. Kinderen Co (Kiki’s vader) en Naomi (Kiki’s extra moeder), mijn man, Johnny (ook Kiki’s bonusvader), en ikzelf.

Zes weken lang deelden we met z’n zevenen een huis om dit sombere coronaseizoen wat draaglijker te maken. Daarmee kwam ook Kiki’s lang gekoesterde wens uit! Het was een quarantaine om nooit te vergeten, en ik ben dankbaar dat we allemaal deel uitmaken van één grote familie”, zegt ze.

Bedreigingen, zoals chantage soms wordt genoemd in het legalese, is een vorm van afpersing die het gebruik van geweld niet omvat.

Johnny De Mol Vriendin

Dit kan inhouden dat er wordt gedreigd met het onthullen van een geheim. Het Openbaar Ministerie in Amsterdam heeft aan deze site bevestigd dat er een klacht is ingediend en dat deze nu wordt onderzocht.

Volgens De Telegraaf gaat het om Shima Kaes, die vijf jaar eerder een connectie had met De Mol. Een biografieproject heeft haar aan boord gebracht en ze wil gevoelige feiten over haar familie en haar connectie met de presentator onthullen.

Johnny de Mol is bij de meesten van ons bekend vanwege zijn televisieoptredens. Shows als ‘Waar is de Mol’ en ‘Onderweg met Johnny’ zijn voorbeelden van wat hij doet.

Veel van deze programma’s zijn goed erkend in hun vakgebied. Zo is de zoon van televisieproducent John de Mol nog steeds actief aan het werk.

Ook in zijn privéleven gaat het goed met hem. Maak kennis met Anouk van Schie, de beeldschone echtgenote van Johnny de Mol.

Het kan zijn dat de naam niet meteen een belletje bij je doet rinkelen. Anouk van Schie heeft daarentegen een achtergrond in de entertainmentsector.

Jarenlang was ze lid van de meidengroep Kiss! Daarnaast verscheen ze in de film ‘Limo’. Ook werkte ze mee aan de films ‘In love with Ibiza’ en ‘Garden in my heart’, waarvoor ze video’s maakte. Tot slot is ze vaak te horen als voice-overacteur.

Ze is vaak te horen als vrouwelijke voice-over voor televisieprogramma’s op RTL en SBS. De vrouw van Johnny de Mol heeft het daardoor net zo druk als hij.

Het koppel wisselde op 5 oktober 2018 de huwelijksgeloften uit. Johnny de Mol en Anouk van Schie zijn de ouders van twee kinderen, Johnny de Mol junior en Fender de Mol junior.

Johnny De Mol Vriendin
Johnny De Mol Vriendin

Ook Anouk, die 38 jaar is, is nog steeds aantrekkelijk. We hebben enkele van de meest verbluffende beelden verzameld van de vrouw van Johnny de Mol. Bekijk en waardeer enkele prachtige foto’s van Anouk van Schie in de galerij hieronder. Johnny heeft het heel goed gedaan!

You may also like...