Joep Schreuder Ziek | Joep Schreuder werkt sinds de oprichting in 2001 als visual effects artist bij NOS Studio Sport. Daarnaast stond hij model voor TV&Co, een regionale televisiezender in de provincie Noord-Brabant.

Joep Schreuder Ziek
Joep Schreuder Ziek

Op deze plek ontmoette hij een groep programmeurs die nu laat op de avond in tv-shows verschijnen.Hij werd geboren in Breda, verbleef enige tijd in de Verenigde Staten en pendelde zeven jaar uit liefde tussen Barcelona en de Parel van het Zuiden.

Hij is teruggekeerd naar het hart van de stad, waar hij woont met zijn dochter Noa en kat Bob.De regionale televisiezender TV&Co werd in 2001 door hem opgericht, die aan de slag ging als leerkracht voor kinderen met een psychiatrische problematiek.

Tegelijkertijd begon hij te werken als sportverslaggever voor de Norwegian Broadcasting Corporation. Naast: “Schrijf dit maar eens op”, werd dit alles bereikt zonder enige journalistieke opleiding of ervaring.

“Als je iets echt wilt, moet je ervoor gaan.” aanpakken. Durf anders te zijn. “Mijn vader heeft me geleerd hoe belangrijk het is om altijd nieuwsgierig te zijn.”

TV&Co hield zich vooral bezig met de provincie Noord-Brabant. Joep verliet de zender in 2007, maar gelooft nog steeds in de potentie van regionale televisie, zeker in deze tijd van globalisering: “Zeker in deze tijd van globalisering.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Veronica-presentator Hélène Hendriks in het verleden een romantische relatie zou hebben gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder en dat hebben de speculaties aangewakkerd. Hélène en Joep vertellen de verdieping van hun geschiedenis in Story.

De televisiecarrière van Hélène Hendriks zit in de lift en ze is 38 jaar. Haar werk bij de regionale omroep heeft haar geholpen om zich te ontwikkelen tot een landelijk bekende sportpresentator bij Fox Sports, waar ze nu werkt.

Het was vanwege haar optredens op Voetbal Inside, de voorloper van Veronica Inside, waarop Hélène het weekendprogramma van Fox Sports mocht presenteren, dat haar naam door John de Mol werd doorgegeven aan Veronica, waar ze zich aansloot bij de jongens van VI .

Afgelopen zondag was de inaugurele uitzending van Café Hendriks & Genee te zien, terwijl Hélène aanvankelijk werkzaam was als omroepster van kickboks- en voetbalwedstrijden.

Op Veronica voeren Hélène en Wilfred Genee op zondagavond een wekelijkse conversatieshow, die wordt uitgezonden op Veronica.

Dat Hélène als televisiepresentatrice in haar eigen onderhoud kan voorzien, is vooral te danken aan de inspanningen van NOS-verslaggever Joep Schreuder.

In oktober 2004 was ze betrokken bij een tragisch hockeyongeval en hij was degene die haar ontdekte. Hélène speelde op dat moment uit voor de Bredase club Push toen ze met haar hand door de bal werd geraakt.

Joep Schreuder Ziek

Als gevolg van de verwonding is een deel van haar pink afgescheurd. Toen ze na het ongeval door de NOS werd geïnterviewd, zag Joep haar kunnen voor de camera en bood haar een baan aan bij zijn regionale televisiestation, TV&Co.

‘Destijds hadden Hélène en Joep een relatie’, aldus een persoon die met Story sprak. Joep gaf Hélène de kans om een ​​carrière in de journalistiek na te streven en daar heeft ze volop van geprofiteerd. Hélène deed alsof ze smoorverliefd was op Joep, maar dat deed ze gewoon om meer drugs te krijgen.

Justus Dingemanse krijgt in Hofman Utrecht gezelschap van sportverslaggever Joep Schreuder van de NOS. Het programma bevat nadere toelichtingen op zijn zorgen over ‘de steeds groter wordende kloof’, zijn voorkeur voor ‘voetballers met een rafelig randje’, zijn botsing met Zlatan Ibrahimovic, zijn parodie in de TV Kantine en zijn verzet tegen de ‘voor-iedereen’. -prijsmaatschappij.

Voor Schreuder onderscheiden zijn vele internationale reportages over belangrijke voetbaltoernooien, zoals die in Zuid-Afrika (2010), Oekraïne/Polen (2012), Brazilië (2014) en Frankrijk (2016), hem van het competitieveld.

In zijn verhalen richt Schreuder zich niet alleen op voetbal, maar belicht hij ook de gebeurtenissen die de sport in het algemeen omringen.

Daarnaast zendt hij op zondagmiddag live shows uit vanuit de Eredivisie-stadions, waarbij hij voor een publiek echte trainers, bestuurders en voetballers op de proef stelt.

In dit geval was het Carlo Boszhard die een overtuigende imitatie van Joep Schreuder wilde creëren, compleet met een herkenbare stemklank, de talrijke verkleinwoordjes, de veelgebruikte naamgeving van de naam van zijn gesprekspartner en de kenmerkende loopje van de Verslaggever.

Echter, wanneer een groot aantal BN’ers zich nomineert om samen te werken, raakt Schreuder geïrriteerd. Joh nee joh nee joh nee joh Ik zou het leuker hebben gevonden als iemand me een vraag had gesteld over mijn interviews of over mijn documentaire over Robert Enke en ik had ze beantwoord.

Joep Schreuder Ziek
Joep Schreuder Ziek

Ik werk er nu twee maanden, maar ik heb een hele reeks aanmeldingen gekregen ter voorbereiding hierop.