Jipp Heldoorn Leeftijd | Jipp Heldoorn is een YouTube-sensatie die vooral bekend staat om de inhoud op haar titelloze Jipp Heldoorn-kanaal.

Jipp Heldoorn Leeftijd
Jipp Heldoorn Leeftijd

Haar genummerde afleveringen van familievlogs, die inzicht geven in haar dagelijkse leven, hebben haar geholpen om aan populariteit te winnen in het land.

Een voorbeeld van haar populairste YouTube-video’s is “THE PROPOSAL VLOG #16 – Jipp Heldoorn”, die tot nu toe meer dan 50.000 views heeft gekregen.
Jipp Heldoorn, een vlogger, praat met moeder Lou over moederschap, ondernemerschap en geluk vinden in het leven.

Lou Niestadt is in verwachting van haar derde kind en is al 25 jaar gescheiden van haar man. De dochter die als gevolg van deze verbintenis werd geboren, werd 17 jaar later onbedoeld zwanger.

Jipp Janssen-Heldoorn , de moeder van Liv, Wolf en Sev, is een succesvolle zakenvrouw. Haar moederschap is een inspiratiebron voor veel van haar volgelingen.

Ze is een inspiratiebron voor veel mensen via haar YouTube-kanaal, waarin ze haar leven documenteert, en via haar humoristische content op Instagram. Buiten het moederschap is Jipp Heldoorn de eigenaar van een kledinglijn genaamd ‘Liv like a Wolf’, die ze in 2009 begon.

Jipp is een echte powervrouw – ze heeft drie kinderen op 24-jarige leeftijd, is getrouwd en heeft een bedrijf – maar ze behoudt haar eigenheid en blijft Jipp. Een vrouw om van te smullen!

Al deze factoren zorgen samen voor een uitdagend leven, maar Lou en haar dochter Jipp Janssen-Heldoorn stellen het goed voor zichzelf, dankzij hun mooie families en succesvolle bedrijven.

Jipp Heldoorn Leeftijd
Jipp Heldoorn Leeftijd

Moeder en dochter van Vinkeveense bewoners beweren dat het geluk hen uiteindelijk niet is overkomen. ‘Je moet je aandacht houden bij wat je wilt en bij wat haalbaar is.’

De meest recente aanwinst Sev Een paar dagen na de verhuizing maakte Sofie zijn opwachting. Hun huis staat in hetzelfde Utrechtse dorp als het huis van haar schoonfamilie en moeder, dat ze in 2009 samen kochten.

Na nog een slokje van haar spa-rood zegt Jipp: ‘Prima, want zo kunnen ze makkelijk helpen.’ Maar Luke en ik doen het grootste deel van het werk zelf.”
Het goede nieuws is dat er nu ook een jonge moeder bij is gekomen.

Ook niet zomaar iemand. Jipp daarentegen is een ‘tienermoeder’. Jipp, die tijdens dit proces extreem kwetsbaar is geweest. Samen met haar moeder, Lou Niestadt, schreef ze een prachtig boek.

Dit is een naslagwerk. Het was een eer om over zo’n dierbare herinnering te mogen schrijven.

Het is duidelijk dat, bijna een jaar later, met haar 6 maanden oude dochter Liv die van verrukking gilt op de bank naast haar, zij degene is die klaar is om de wensen van haar dochter in te willigen.

Vooralsnog zijn die verlangens gericht op eten, slapen en spelen met anderen. En natuurlijk een schone luier, die Jipp voor haar baby zorgt terwijl ze met haar praat. “Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met haar.”

Jipp Heldoorn Leeftijd
Jipp Heldoorn Leeftijd

Het advies kwam binnen toen ik hoogzwanger was, en het bevatte zinnen als “Je kunt haar nog steeds laten adopteren.” Het is alleen omdat ik jong ben dat ik zulke reacties krijg. Dat is helemaal niet eerlijk. Mijn oma’s waren 18 en 19 jaar oud toen ze moeder werden, en alles verliep soepel voor hen.”

Jipp Heldoorn Leeftijd

24 Years