Jill Helena Leeftijd | Jill Helena is al jaren een graag geziene gast op zowel de Nederlandse als internationale muziekpodia. Met haar krachtige stem, verbluffende verschijning en divers repertoire weet ze van elk optreden een spectaculair succes te maken. Van swingende disco tot Nederlandse urban tot tranentrekkende powerballads, er is voor elk wat wils.

Jill Helena Leeftijd
Jill Helena Leeftijd

Jill Helena is een geboren artiest, een krachtige zangeres met een look, stijl en aanwezigheid die anders is dan die van iemand anders.

Door haar optredens in verschillende televisietalentenshows, waaronder The Winner is… en The Voice of Holland, kreeg Jill brede bekendheid in Nederland. Ze haalde de finale in 2013 en scoorde een nummer 1-hit met het nummer ‘When all the lights are turne’.

Het professionele leven van Jill begon in 2013 aan een nieuw hoofdstuk, een tijd waarin haar veel kansen wachtten.Ze nam deel aan het vierde seizoen van The Voice of Holland. Ze heeft er bewust voor gekozen om in het Nederlands te zingen tijdens deze prachtige reis vol ‘highs’.

Dat was een uitstekende keuze… Met het nummer “When all the lights are geblust” schoof ze door naar de finale en scoorde een nummer 1-hit in het Verenigd Koninkrijk.

Sindsdien heeft Jill samengewerkt met een breed scala aan mensen, waaronder topproducenten zoals DEEKAY , Charlie Mason, King&White en een hele reeks andere opmerkelijke namen.

Jill Helena heeft een geweldig gevoel voor stijl en uitstraling, evenals een prachtige stem die geschikt is voor elke gelegenheid. Ze is nu beschikbaar op BUROLIVEMUZIEK.NL voor boekingen.

Ook is ze elke dag op televisie te horen met de leider van GTST, die hier te horen is. Ze heeft samengewerkt met producers zoals Kevin Dorsey , DEEKAY , King & White en vele anderen terwijl ze in het buitenland werkte.

Een single getiteld “Runaway”, die werd geproduceerd door het Duitse productieduo King & White, zal in mei 2013 in Duitsland worden uitgebracht. Jill’s repertoire omvat een breed scala aan nummers, variërend van populaire danshits tot prachtige, krachtige powerballads. Ze is klaar om haar stempel te drukken in de muziekindustrie!

Jill Helena Leeftijd

Een jaar later speelde Jill samen met Jaap Reesema in de meest populaire dagelijkse Nederlandse soap, ‘GTST’, als het hoofdpersonage van de show. Jill werkte ook samen met Thomas Berge aan het duet ‘In my arms’.

Na jarenlang in verschillende landen te hebben geschreven en gewerkt, besloot Jill twee jaar geleden deel te nemen aan het populaire RTL-programma ‘All Together Now’, en ze verbaasde de 100-koppige jury met haar vertolking van Celine Dion’s ‘All by yourself’.

De winst deed haar geen kwaad en ze gebruikte het om in 2020 in eigen beheer de single ‘I want to know what love is’ uit te brengen, een dansversie van de gelijknamige hit uit 1980 van Foreigner.

De plannen van Jill voor het jaar 2022 zijn mooi en spannend. Ze trapte het jaar af met een optreden in RTL 4’s zangwedstrijd ‘Better Than Ever’, die wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken.

Ze bleef het hele jaar door stralen. Naast het vertellen van haar verhaal, voerde ze haar eigen vertolking van het Queen-nummer “The show must go on” uit.

Ze kreeg een staande ovatie en wist weer veel mensen tot tranen toe te laten huilen. Het nummer is nu beschikbaar op alle streamingplatforms, inclusief Spotify, en andere digitale verkooppunten.

Jill Helena Leeftijd
Jill Helena Leeftijd

Jills nieuwe muziek komt later dit jaar uit en ze zal dit jaar voor de tweede keer te zien zijn in een spraakmakend nieuw muziekprogramma.

You may also like...