Jeffrey Epstein Dood | Jeffrey Edward Epstein was een bekende zedendelinquent, bankier en multimiljonair uit de Verenigde Staten van Amerika. Hij werkte als handelaar voor Bear Stearns voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte, J. Epstein and Co., dat uiteindelijk Financial Trust Co. werd, in New York.

Jeffrey Epstein Dood
Jeffrey Epstein Dood

Hij zou maar een paar duizend klanten hebben gehad, of helemaal niet. De pers noemt hem een ​​miljonair, hoewel zijn persoonlijk vermogen gebaseerd was op een weddenschap van 600 miljoen dollar die hij had gedaan met een trustfonds, dat hij vervolgens verloor.

Volgens de gevangenis waar Jeffrey Epstein opgesloten zat ten tijde van zijn eerste zelfmoordpoging, werden bewakingsbeelden van zijn eerste poging onbedoeld gewist. Het is mogelijk dat afbeeldingen van de verkeerde cel bewaard zijn gebleven.

Jeffrey Epstein, een miljonair zakenman uit de Verenigde Staten, werd beschuldigd van het seksueel misbruiken van tientallen jonge vrouwen. In augustus pleegde hij zelfmoord in zijn cel nadat hij een keer eerder, in de maand juli, gewond in zijn cel was ontdekt.

De miljardair werd volgens de autoriteiten beschuldigd van het aanranden van vrouwelijke adolescenten tussen 2002 en 2005 in zijn woningen in New York, Florida, en een privé-Caribisch eiland. Honderden naaktfoto’s van minderjarige meisjes werden ontdekt in zijn woning in New York. Hij was gearresteerd.

Eind vorige maand werd hij met verwondingen in zijn cel aangetroffen. Zijn bedoeling om zelfmoord te plegen werd toen verdacht, en hij werd in hechtenis genomen. Zijn verblijfplaats is sindsdien uitgebreid gevolgd, maar bronnen bij het persbureau Reuters hebben gezegd dat Epstein zojuist is ontheven van zijn geïntensiveerde surveillance.

Er werd een laken gevonden dat om de nek van Jeffrey Epstein was gewikkeld nadat hij in de ochtend van 10 augustus 2019 in zijn gevangeniscel in New York werd ontdekt. ​​Sinds de dood van de welgestelde pedofiel is de officiële versie van zelfmoord onder de loep genomen.

Jeffrey Epstein Dood
Jeffrey Epstein Dood

Er is echter geen nieuw bewijs naar voren gekomen uit een reconstructie van zijn laatste dagen die dat idee op dit moment ondermijnt. In de gevangenis bleef de miljonair doen waar hij goed in was: anderen manipuleren en bedriegen. Zijn wanhoopsdaad had echter alleen kunnen plaatsvinden als gevolg van een opeenvolging van misstappen.

Volgens het papierwerk wordt het totale bedrag aan bezit van Epstein geschat op ongeveer $ 577 miljoen dollar. Dat geld maakt nu deel uit van de ‘Trust 1953’, die mogelijk is vernoemd naar het geboortejaar van Epstein. Er wordt geen naam genoemd van een begunstigde in het testament zelf, dat 21 pagina’s lang is.

In deze situatie worden alleen de namen genoemd van degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de nalatenschap, in dit geval Darren K. Indyke en Richard D. Kahn, die naar verluidt lange tijd nauw met Epstein hebben samengewerkt. Volgens de New York Times waren de twee jongens niet bereikbaar voor verder commentaar.

Het herenhuis van de zakenman in de New Yorkse wijk Manhattan heeft volgens zijn testament een waarde van ongeveer $ 56 miljoen dollar. Tot zijn bezittingen behoren een ranch van 17 miljoen dollar in New Mexico en een huis van 8,6 miljoen dollar aan Paris Avenue Foch.

Hij heeft ook twee eilanden, Little St. James Island en het onlangs verworven Great St. James Island, waarvan wordt aangenomen dat ze samen meer dan 85 miljoen dollar waard zijn.

Vanaf januari 2019 werd hij berispt voor zijn rol in de criminalisering van mensenhandel en de seksuele uitbuiting van jongere meisjes tussen 2002 en 2005. Bij binnenkomst in zijn huis ontdekte hij een groot aantal nieuw gemaakte foto’s van mogelijk jongere vrouwen in zijn bezit.

Zelfs in zijn woning in Manhattan had hij een hele reeks ongeautoriseerde camera’s geïnstalleerd, die werden gebruikt om de seksuele uitbuiting van zijn succesvolle vrienden te filmen.

Jeffrey Epstein Dood
Jeffrey Epstein Dood

De betrokkenheid van Epstein bij en invloed op zijn connecties in het establishment kan worden gehandhaafd en teruggedraaid door de chantage van talloze bekende en goedgeplaatste personen uit de politiek, de media en de zakenwereld.

You may also like...