Blogs Trending

Jaap Reesema Lengte

Jaap Reesema Lengte | Jake Reese is de artiestennaam van Jaap Reesema, een Nederlandse singer-songwriter die vooral bekend staat om zijn werk als Jake Reese.

Jaap Reesema Lengte
Jaap Reesema Lengte

Als resultaat van zijn overwinning op de Nederlandse X Factor werkte Reesema samen met Hardwell aan zijn singles “Run Wild” en “Mad World”, waarvoor hij in 2015 de IDMA Award voor Best Vocal Performance ontving.

Op de single “Your Love, ” hij heeft ook gewerkt met Lost Frequencies, Hardwell en Jay Sean , David Guetta en Showtek , KSHMR Brennan Heart “Lose It All”, Topic, Lucas & Steve, Dash Berlin en Waka Flocka.

Jake schreef en speelde het nummer “Day to Feel Alive” voor de campagne van Ameriprise in de Verenigde Staten in 2015.

Het nummer werd in 2016 ook een heel seizoen gebruikt als openingsthema voor de Anderson Cooper-show op CNN. Jake combineerde zijn dansachtergrond met de meer rauwe/natuurlijke sfeer van “Day to Feel Alive” om zijn soloproject te creëren.

In België bereikte zijn samenwerking met de Belgische DJ Regi, “Ellie”, zeven weken lang de top van de hitlijsten.

Jaap Reesema Lengte
Jaap Reesema Lengte

Tegenwoordig draagt ​​Jaap Reesema een strak pak, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen hij jonger was, woog de zanger 112 kilogram. Ondanks het feit dat hij aanzienlijk is afgevallen, blijft hij dagelijks worstelen met de kilo’s.

De echtgenoot van Kim Kötter, die momenteel te zien is in de film Expeditie Robinson, begrijpt als geen ander hoe moeilijk het is om overtollig gewicht te verliezen en te behouden.

Hij kijkt terug op zijn gewichtstoename met een prachtige voor- en na-foto om over na te denken. “Toen ik jonger was, woog ik ongeveer 112 kilo. Als ik er zo over nadenk, lijkt het absurd.

Met 1.80m is dat veel te lang, vind ik” Jaap uit zich eerlijk in zijn schrijven. De zangeres geeft toe dat het voor haar nog steeds een moeilijke reis is. Het helpt niet altijd om Netflix, een glas wijn en een speciale frikandel bij de hand te hebben.

Eind vorig jaar ging Jaap Reesema op de knieën voor Kim Kötter om zijn dankbaarheid te uiten. Nu, negen maanden na hun verloving, stapt het stel in het huwelijksbootje in een sprookjesachtige ceremonie.

“Vandaag was de mooiste dag van ons leven”, zegt het stel lachend. In het mooie Tirol deelden we onze gevoelens voor elkaar met onze dierbaren.

In de meest adembenemende setting die je je kunt voorstellen, deelt “Kim, een 36-jarige vrouw, haar gedachten op Instagram. Kim en Jaap ontmoetten elkaar voor het eerst in 2012.

Vier maanden later namen de twee de beslissing om samen te gaan wonen in een gedeelde appartement.

Kim, die opgroeide in Twente, werd op haar 19e gekroond tot Miss Universe Nederland. Haar eerdere ervaring met spreken in het openbaar was dat het angstaanjagend was om voor een grote groep mensen te spreken.

Ze zegt dat ze haar angst heeft overwonnen met de hulp van haar vader en een maatschappelijk werker, die haar allebei aanmoedigden. “Daarvoor snikte ik ongecontroleerd en in stromen.”

Jaap Reesema Lengte
Jaap Reesema Lengte

Voormalig Miss Universe Kim Kötter verwelkomde in mei vorig jaar haar eerste kind, Muck Reesema, na een langdurige zwangerschap. Ondanks dat het kindje inmiddels ruim een ​​jaar oud is, blijft Kim last houden van opmerkingen over haar lichaam na de zwangerschap. En daarmee is de blondine klaar.

You may also like...