Ivo Putman Leeftijd | Ivo Putman is de presentator van de grootschalige tuinbouw. Rob Verlinden, die eerder in dit programma te zien was onder de titel Rob’s Grote Tuinverbouwing, is het onderwerp van dit segment.

Ivo Putman Leeftijd
Ivo Putman Leeftijd

Ivo Putman is een naam die veel Nederlandse huiseigenaren kennen dankzij het televisieprogramma ‘Grote Tuinbouw Renovatie’. Deze show wordt uitgezonden op het SBS6 televisienetwerk.

Daarvoor verzorgde Rob Verlinde de presentatie van de show. Ivo Putman heeft nu de regie over zijn ontwikkeling. Putman is de gastheer van een tv-show met grootschalige renovaties.

Ter voorbereiding van de show renoveert zijn team een ​​grote zaal in Nederland, die in 60 minuten klaar is.Ivo Putman was vanaf zijn zestiende betrokken bij het hoveniersbedrijf van Rob Verlinden, begon als seizoensmedewerker en werd later fulltime medewerker.

Als kind was hij altijd al bezig met landschapsprojecten en op oudere leeftijd raakte hij meer betrokken bij het onderhoud en de aanleg van tuinen.

Zijn huidige rol als vaste gast in het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing, waarin hij een tuin onderhoudt en wekelijks een make-over geeft, heeft zijn plaats in de branche verstevigd.

Putman zal op zaterdag 9 februari twee keer een presentatie geven in het kader van de Aeres MBO Almere Open Huis festiviteiten. De deuren zijn open tussen 10.00 en 13.00 uur.

Ivo Putman Leeftijd
Ivo Putman Leeftijd

voor geïnteresseerde leerlingen en ouders. De presentaties over werken in de groensector vinden plaats om respectievelijk 10.30 uur en 12.00 uur.

Een tuin is het onderwerp van De grote tuinverbouwing, een wekelijks televisieprogramma van SBS6 waarin Rob Verlinden en zijn team het renoveren.

Voorheen stond het programma bekend als De Tuinruimers en werd uitgezonden op de Nederlandse televisie. Door een combinatie van ziekte en pensionering is de deelname van Verlinden aan het programma sinds februari van dit jaar beperkt tot één item.

Hij gaat naar een evenement of gaat naar een mooie bekende grote tuin of park om te relaxen. Ivo Putman, tuinexpert, zal het grootste deel van de presentatie voor zijn rekening nemen.

Het interieurontwerp is van Djamilla Smits, een student en opvolger van wijlen Jorna Spanens, en Vermolen is een barbecue-expert die de ruimte heeft helpen ontwerpen.

Ivo Putman is ook een particulier als het om zijn persoonlijke leven gaat. Hij vermeed de media ten koste van alles en deelde alleen berichten die gerelateerd waren aan zijn werk op sociale mediaplatforms.

Hij vindt het belangrijk om zijn familie weg te houden van de media. Ze kunnen hun dagelijkse leven als normale mensen voortzetten; afgezien daarvan is hij een echtgenoot en een vader.

Hij is getrouwd en vader van vier lieve kinderen. Hij is vader van drie dochters en een zoon. De zoon is de oudste en de dochters zijn de meest recente toevoegingen.

Ivo Putman Leeftijd
Ivo Putman Leeftijd

Hij plaatst van tijd tot tijd foto’s van zijn gezin op Instagram om hun ontwikkeling te documenteren. Bij speciale gelegenheden plaatst hij ook foto’s van zichzelf en zijn vrouw.

Ivo Putman Leeftijd

39 years