Floor Bremer Leeftijd | Floor Bremer werd geboren in Delft, Nederland, in 1975. Ze studeerde journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen voordat ze haar illustere carrière als politiek verslaggever in Nederland begon.

Floor Bremer Leeftijd
Floor Bremer Leeftijd

Daarna ging ze aan de slag als journaliste voor EenVandaag in New York. Ze is sinds 2009 lid van RTL Nieuws en werkt sindsdien als politiek verslaggever voor de zender.

Floor Bremer, 36, werkt al meer dan 12 jaar als politiek verslaggever en zij is de jongste persoon in het team.Floor Bremer kent u waarschijnlijk van haar reportages in het RTL Nieuws of van haar optredens in de talkshow Jinek.

Ze is een politiek verslaggever die vaak reist.Floor is een frequente metgezel van Jinek. Zo was ze een week voor de verkiezingen te gast in een radioprogramma om de leider van de FVD-partij, Thierry Baudet, te interviewen.

Toen cabaretier Martijn Koning grappen maakte over de politicus, vluchtte hij van het toneel.Floor Bremer is een politiek verslaggever in Nederland die algemeen wordt beschouwd als een van de besten in het vak.

De brunette levert regelmatig bijdragen aan RTL Nieuws en is veelvuldig te zien in de talkshows Jinek en Beau, waar ze haarscherpe analyses levert. Ondanks dat Floor Bremer regelmatig op televisie te zien is, weten we heel weinig over haar.

Zelfs haar Instagram-account is privé gemaakt! Gelukkig zijn er nog tal van mooie foto’s van Floor Bremer te vinden, evenals een aantal boeiende weetjes over haar die op internet te vinden zijn.

Floor Bremer Leeftijd
Floor Bremer Leeftijd

In 2018 werd gedemonstreerd hoe RTL-reporters Floor Bremer en collega Frits Wester in 2018 de gangen van Den Haag verruilden voor de paden en straten van de Nijmeegse Vierdaagse.

Vier dagen lang zou een livestream van de wandeltocht van het stel te zien zijn kijken. Floor en Frits voerden interviews met andere wandelaars over politiek, hoe politiek hun eigen leven beïnvloedt en wat zij naar aanleiding van de interviews zouden willen zien veranderen in Den Haag.

Ze werden ook elke dag een paar uur vergezeld door een wandelende politicus van een van de vier grote politieke partijen in de Verenigde Staten. De chemie tussen Floor en Frits was op het scherm voelbaar, maar het was onduidelijk of ze meer waren dan alleen collega’s.

Floor Bremer was onlangs te zien in het vakblad VillaMedia, waar ze haar vak vertelde. Bijvoorbeeld: “deels lees je gewoon brieven aan de Tweede Kamer”, legt ze uit, “maar je kijkt ook heel inhoudelijk naar wat er speelt in je vakgebied en hoe je dat vertaalt naar de doelgroep van, in mijn zaak, RTL Nieuws.”

Floor Bremer Leeftijd
Floor Bremer Leeftijd

Floor Bremer staat vooral bekend om haar professionele en soms serieuze bijdragen aan televisieprogramma’s. In de televisiestudio verschijnt ze altijd in pak. Misschien wist je niet dat Floor dat pak in haar vrije tijd terug in de kast hangt en vervangt door een sportiever ensemble.