Imanuelle Grives Vader | actrice van Surinaamse afkomst, geboren in Nederland. Na de middelbare school volgde ze een graad in maatschappelijk werk en sociale dienstverlening aan de universiteit van Phoenix.

Imanuelle Grives Vader
Imanuelle Grives Vader

Naarmate ze vorderde door haar acteeropleiding, werd het duidelijk dat ze meer wilde bereiken.

Haar eerste baan buiten de universiteit was als trainingsacteur voor een aantal verschillende bedrijven en agentschappen. Het jaar daarop volgde ze Kemna Training voor intense acteerlessen.

Na een jaar vrij te hebben genomen van de opleiding, ging Grives in 2005/2006 aan de slag bij het theatergezelschap “Young Stage”. Terwijl ze hier was, kon ze een jaar optreden terwijl ze ook haar presentatie- en workshopvaardigheden aanscherpte.

In de jaren daarna trad ze op met een aantal professionele gezelschappen, waaronder het “ALBA-theaterhuis” en de “theatergroep Siberië”. Tijdens het festival Theater4daagse in 2008 ontving ze de “Arend Hauerprijs” en de prijs voor “nieuwsgierig talent” voor haar optreden als “ALBA”.

Een volledig Surinaams en Antilliaanse ensemble speelde in 2015 voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse theater de toneelklassieker “Martin”. Grives kruipt in de huid van Mary. Afgezien van Herdigein had ze een paar tegenstanders.

“Onze vurige persona’s, de Ram en de Boogschutter, moesten af ​​en toe vechten, maar we kwamen altijd weer bij elkaar, altijd”, schrijft Imanuelle in een Instagram-post over haar relatie met haar vader.

Vader, ik koesterde je tot het punt dat ik je soms pijn deed. Haar woorden: “Je kunt zo aardig en charmant zijn, maar je kunt ook zo koppig en ongelooflijk ingewikkeld zijn.”

Imanuelle Grives Vader

‘Jouw goedkeuring, je liefdevolle of afkeurende blikken en woorden hebben de macht om mij te maken of te vernietigen’, zegt Imanuelle.’ Ik ben nu volledig bevrijd.”

Onze relatie was soms rotsachtig, maar ik ben bijzonder trots op alles wat je hebt gedaan en op alles wat ik van je heb geleerd.'”

“Papa, ik zal altijd van je houden en onze herinneringen samen koesteren.” Ik begrijp je nu meer dan ooit en ik zal je heel erg missen!

Je bent bijna 93 jaar geworden, wat een behoorlijk respectabele leeftijd is. Uiteindelijk sprak de actrice haar wens uit om ‘nog 20 jaar met je te kibbelen en gewoon je meisje te zijn’.

Er zijn een hele reeks oprechte aantekeningen naar Imanuelle gestuurd. Haar Instagram-post heeft ook reacties gekregen van een aantal bekende vrienden van de actrice, zoals hieronder te zien is.

Die allereerste foto is gewoon schattig. Beste Ruben van der Meer, accepteer alstublieft mijn medeleven.”

“Het is echt prachtig!” zegt actrice Isa Hoes. Beste Ima, accepteer alstublieft mijn medeleven. ‘Gefeliciteerd’, voegt YouTuber Vera Camilla eraan toe in haar eigen opmerking, die een oprechte betekenis heeft.

Het anderhalf jaar voordat ik werd vastgehouden op het Tomorrowland-evenement in België, had ik verschillende confrontaties met mijn eigen gedachten en daden.

In haar eigen woorden: “Ik werkte veel, ontspande me weinig en raakte steeds meer verbijsterd over wat de zin van het leven was.”

Haar vader, die haar professionele beslissing niet steunde, was ook een bron van enig scepticisme. De moeder zegt: “Je bent een slechte dochter!” Handeling?

De duivel werkte volgens hem op dat gebied. Hij waarschuwde me dat als ik mijn leven niet aan God zou wijden, ik niet naar de hemel zou gaan, maar naar de hel.

Imanuelle was het niet oneens met haar vader aangezien ze niet zo is opgevoed door haar moeder en grootmoeder. Ze vertrouwt het AD toe dat ze steeds meer gevoelens van ontoereikendheid ervaart.

Als ze zich angstig voelde, nam ze meestal angstmedicatie, wat ze op Koningsdag 2019 bleef doen. “Op Koningsdag kon ik de kwade gedachten helemaal niet stoppen.”

De mogelijkheid om uit te rusten en herinneringen op te halen over haar leven voor de gevangenis deed zich voor.

Tijdens haar eerste paar dagen in de gevangenis hield ze zich echter maar met één vraag bezig: “Hoe reageerde mijn vader?” Toen haar broer uiteindelijk de telefoon opnam, antwoordde hij: “Papa beweert dat je het deed omdat je zoveel met homoseksuele mensen omgaat.”

Imanuelle Grives Vader
Imanuelle Grives Vader

In de afgelopen maanden is Imanuelle aanzienlijk verbeterd. De relatie met haar moeder is aanzienlijk verbeterd. Volgens de actrice heeft ze haar vader al lang niet meer gesproken.

You may also like...