Imanuelle Grives Ouders | Imanuelle Jacqueline is een jonge vrouw met veel potentie. Ruth Grives is een Nederlandse actrice van Surinaamse afkomst die in een aantal films heeft gespeeld.Imanuelle Grives maakte naam als de wulpse Rowanda in de film Only Nice People en als Selma in de televisieserie Fighting Heart, beide geregisseerd door haar moeder.

Imanuelle Grives Ouders
Imanuelle Grives Ouders

Haar plannen voor een soloshow werden onthuld in een interview dat verscheen in het aprilnummer van JAN magazine.Ze heeft een pact met zichzelf gesloten: ze zal elke dag kleine dingen doen waar ze trots op zal zijn om haar doelen te bereiken.

Toen ze vanochtend bijvoorbeeld naar de studio moest voor een fotoshoot en een interview, moest ze onder andere op tijd zijn, niet te lang snoozen en op tijd in de auto stappen. “Terwijl ik over de A4 van Rotterdam naar Amsterdam reed, dacht ik bij mezelf, deze dag is goed begonnen.

Dat is een heel prettige gemoedstoestand om in te verkeren: kleine stapjes zetten en jezelf een schouderklopje geven voor je inspanningen “Voor iemand anders lijkt dat misschien heel normaal, maar ik heb mezelf nooit een schouderklopje gegeven.”

Imanuelle Grives, een actrice, werd afgelopen zomer op het Tomorrowland-festival in België gearresteerd omdat ze volgens de politie in het bezit was van een grote hoeveelheid ecstasypillen en cocaïne. Bij haar woonplaats werden nog meer drugs aangetroffen.

Ze zat twee maanden in voorarrest in de beruchte Antwerpse gevangenis, die als ‘middeleeuws’ wordt omschreven. Er volgde een rechtszaak en Imanuelle werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en een boete van 2000 euro in november 2019.

Haar seksuele ontwikkeling werd ook belemmerd door het feit dat Imanuelle’s ouders haar niet lieten opbloeien omdat ze bezorgd waren over haar veiligheid. ‘Er bestond toen nog niet zoiets als een experiment. “Ik mocht niets doen”, schrijft Imanuelle, een 35-jarige vrouw, in haar boek.

Imanuelle Grives Ouders

Imanuelle moest haar maagdelijkheid behouden in overeenstemming met de overtuigingen van haar ouders. Dat was een klinkende mislukking. ‘Er was een gast, die ook uit Rotterdam Zuid kwam, en hij was een rapper die op weg leek om beroemd te worden’, zegt Imanuelle. ‘We zijn met verschillende dingen gaan experimenteren.

Maar op een gegeven moment begon hij steeds krachtiger, manipulatiever en zelfs een beetje agressief te worden.’ Uiteindelijk dwong de jongen Imanuelle tot een korte seksuele ontmoeting.

Ze was net de studio binnengelopen, haar haar in grote krullen, gekleed in een bordeauxrood joggingpak met zwarte gympen. Ze is extatisch in de meest positieve zin van het woord. Ze praat uitbundig, lacht uitbundig en maakt extravagante grappen.

Maar ze is ook klein en kwetsbaar als ze vertelt over de gebeurtenissen van de zomer van 2019, toen ze werd gearresteerd op het Belgische dancefestival Tomorrowland met een grote hoeveelheid drugs op zak, waaronder ecstasypillen en MDMA, die ze had verstopt in een pruik die ze droeg op het moment van haar arrestatie. afgerond.

De kamer in het huisje dat ze had gehuurd bevatte ook een grote hoeveelheid pillen en poeders, waar ze misbruik van had gemaakt. Ze werd hiervoor in Antwerpen veroordeeld tot 52 dagen cel. Als ze over die eerste nacht in de gevangenis praat, huilt ze.

Momenteel wordt er een boek geschreven over haar arrestatie op Tomorrowland en alles wat er aan vooraf ging: Imanuelle Grives hoopt hiermee anderen van dienst te kunnen zijn.

In gesprek met NU.nl geeft de actrice toe te hebben gehandeld vanuit haar toenmalige overtuiging dat ze niets meer te verliezen had en dat dit haar ertoe bracht de beslissing te nemen die ze deed. Ze hoopt dat anderen door haar verdieping, mede door haar eigen verdieping, voorop lopen.

Grives nam een ​​jaar pauze van haar studie en begon in 2005/2006 te werken met de theatergroep “Young Stage”. Tijdens haar verblijf van een jaar kon ze haar vaardigheden, zoals presentatievaardigheden en het faciliteren van workshopsessies, oefenen en ontwikkelen.

Sindsdien trad ze op met verschillende professionele groepen, waaronder het “ALBA theaterhuis” en de “Siberia” theatergroep. In 2008 won ze de “Arend Hauer prijs” op de Theater4daagse voor haar optreden als “ALBA”, evenals de prijs voor “nieuwsgierigmakend talent”.

Imanuelle Grives Ouders
Imanuelle Grives Ouders

‘Martin’, een toneelklassieker, werd in 2015 voor het eerst in de Nederlandse theatergeschiedenis opgevoerd door een cast die volledig was samengesteld uit Surinaams en Antilliaanse acteurs. Marian werd begroet door Grives. Kenneth Herdigein, Rogier Komproe en Sergio Hasselbaink behoorden tot de spelers die tegen hem streden.

You may also like...