Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen | Xandra van Rooijen is niet alleen het aantrekkelijkste meisje van de klas, maar heeft ook al een aantal modeshows op de catwalk gestaan. Het traject van haar professionele leven gaat als een raket omhoog totdat er iets gebeurt dat het kantelpunt in haar leven blijkt te zijn.

Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen
Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen

Ze is beroofd van twee van haar beste vrienden.In Parijs loopt ze de catwalk op met onder meer Naomi Campbell en Carla Bruni. Ze verscheen onder meer op de pagina’s van Vogue, Marie-Claire en de Lei en ze reist de hele wereld over.

Succes flitst een vriendelijke glimlach naar haar. Xandra daarentegen draagt ​​veel ellende met zich mee. Xandra lijdt op jonge leeftijd bij het verlies van haar vader en in die tijd verliest ze ook haar grote liefde in Parijs. Xandra woont al jaren in Parijs.

Naast het verschijnen van het nieuwe seizoen van Het Mooiste Meisje Van De Klas gaat van start met een nieuwe aflevering. In de jaren negentig werd Xandra van Rooijen beschouwd als een van de meest prominente figuren in de modellenindustrie.

Het Mooiste Meisje van de Klasse maakt haar opwachting om het nieuwe seizoen af ​​te trappen, en het is geen gewone verschijning. Xandra van Rooijen, nu talentenscout voor een modellenbureau, werd in de jaren negentig ooit beschouwd als een van de meest prominente figuren in de modellenindustrie.

Op verzoek van het gerenommeerde modellenbureau Elite verhuisde ze op 21-jarige leeftijd van Amsterdam naar Parijs, ondanks dat ze geen ervaring in de branche had. Het maakte geen verschil.

Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen

Een paar jaar later stond Van Rooijen op de catwalks van Parijs, op de cover van Vogue en op de catwalks van onder meer Dior en Saint Laurent.

Haar leven was een droom geweest tot haar grote liefde wegging. Ze moest voor de tweede keer afscheid nemen van een dierbare, nadat ze haar vader had verloren toen ze nog een kind was.

Jaap Jongbloed benadert haar en vraagt ​​hoe zij is omgegaan met haar verdriet, dat natuurlijk in de stad van de liefde heeft plaatsgevonden.

“The Most Beautiful Girl” is een nummer geschreven door Billy Sherrill, Norro Wilson en Rory Bourke dat in de jaren zestig werd opgenomen door Charlie Rich. In 1973 piekte de countrypolitaanse ballad op nummer één op drie Billboard-hitlijsten: de popgrafiek , de landgrafiek en de adult contemporary-hitlijst.

Het piekte ook op nummer één op drie RPM-hitlijsten: de RPM 100 Top Singles-grafiek, de Country Tracks-grafiek en de Adult Contemporary-grafiek in Canada, evenals op drie RPM-hitlijsten in de Verenigde Staten. Het werd vermeld als de nummer 23 single op de Billboard Hot 100 chart in 1974.

Het nummer is in wezen een samensmelting van twee nummers die Wilson eerder had opgenomen: “Hey Mister” en “I’m Your Man”. Het bevat ook het nummer “Mama McCluskie”, dat gedeeltelijk in het refrein voorkomt en een groot deel van de melodie vormt.

In 1974 nam Rita Coolidge een coverversie op van Rich’s “I Feel Like Going Home” voor haar album Fall into Spring, dat werd uitgegeven als de B-kant van de single.

Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen
Hoe Oud Is Xandra Van Rooijen

In 1973 bracht de Britse popzanger Engelbert Humperdinck het album Engelbert: King of Hearts uit, met daarop een cover van “The Most Beautiful Girl”.

You may also like...