Herman Brusselmans Vriendin | Ook al is Herman Brusselmans nog steeds smoorverliefd op Lena, er klopt iets niet: “Een grote teleurstelling.”Na eerst te zijn berispt voor hun relatie, zijn Herman Brusselmans en zijn drieëndertig jaar jongere vriendin Lena na vijf jaar samenzijn nog steeds heel gelukkig.

Herman Brusselmans Vriendin
Herman Brusselmans Vriendin

“We zijn nog steeds tot over onze oren verliefd. “Tot aan het moment van de adolescentie”, klonk het op de verdieping. Het enige dat niet is gerealiseerd, is hun kinderwens, wat een teleurstelling is.

Herman Brusselmans en zijn liefje Lena zijn een heel gelukkig stel en al heel lang samen. Het blijkt dat dit ook in de slaapkamer het geval is. Want in HUMO laat Lena zien dat ze het leeftijdsverschil eerder een positieve troef dan een nadeel vindt.

Het paar heeft duidelijk gemaakt dat ze graag een gezin willen stichten. Ze is nooit zwanger geworden ondanks het feit dat ze eerder was gestopt met het gebruik van anticonceptie voordat ze Herman ontmoette “omdat het gewoon onzin is”.

Ook voor Herman valt het niet mee, ondanks dat een kind in zijn ogen “heel welkom” is. “Herman toonde al heel vroeg interesse om een ​​kind van mij te krijgen”, herinnert Lena zich. “Ik twijfel er niet aan dat Herman een uitstekende vader zou zijn. Er was eens dat we dachten dat het een schat was.

Na alles is gezegd en gedaan, dat was zo’n teleurstelling…. We deden een stap achteruit en lieten de natuur haar gang gaan. “Het is nu of nooit”, zegt de auteur.

Herman Brusselmans Vriendin
Herman Brusselmans Vriendin

Lena lijkt te suggereren dat als de natuur het niet wil, het maar zo is. “Eigenlijk zouden Herman en ik allebei naar de dokter moeten gaan en ons laten onderzoeken. Ik heb al sinds mijn dertiende te maken met een auto-immuunziekte. Daar maken we ons op dit moment niet zo’n zorgen over.” zijn ook best tevreden”, zeggen ze aan het eind.

Herman Brusselmans hoefde niet ver te zoeken naar Lena, het meisje met wie hij destijds verkering had. “Ik heb ooit in een interview gezegd dat ik vrijgezel was, en de interviewer verklaarde dat ze het ondenkbaar vond dat een man van mijn statuur ongehuwd zou zijn.

Het gevolg was dat ze voor mijn deur stond te wachten tot ik naar buiten zou komen Herman Brusselmans zit aan een tafel bij Kat Zonder Grenzen als ze hem benadert en vraagt ​​of ik met haar iets wil gaan drinken.

Intussen heeft hij een relatie met de Nederlander, die 34 jaar jonger is dan hij , al meer dan vijf jaar, en de twee beginnen stilaan na te denken over het stichten van een gezin. “We hebben zelfs namen voor de kinderen bedacht: Mercury voor een man en Pix voor een meisje.”

Lena is wanhopig op zoek naar kinderen van hem, en Brusselmans erkent dat het nu of nooit voor hen is om kinderen te krijgen. In het geval dat we vandaag een kind krijgen, zal ik niet leven tot hij veertig jaar oud is, maar als ik het kind tien of vijftien jaar bij me kan hebben, zou dat geweldig zijn.

De auteur beweert dat, voorafgaand aan zijn In zijn relatie met Lena had hij nooit veel nagedacht over het krijgen van kinderen. “Het komt omdat ik veel uren in mijn professionele leven heb gestoken.” Omdat ik grotendeels ‘s nachts werkte, had ik niet veel tijd voor mijn kinderen.

Het feit dat mijn voormalige partners geen specifieke kinderwens hebben uitgesproken, betekent dat het nog niet is gebeurd.”

Herman Brusselmans Vriendin
Herman Brusselmans Vriendin

Lena vindt het moeilijk om het idee te accepteren dat zij en haar man waarschijnlijk niet in staat zullen zijn om hun gouden jaren samen door te brengen. Zoals ze het stelt: “Dat is een dramatisch feit, zeker, een onweersbui die voortdurend boven onze hoofden rommelt.” “Ik ben geobsedeerd om Hermans leven zo gezond mogelijk te maken.”

You may also like...