Blogs Trending

Henny Vrienten Ziekte

Henny Vrienten Ziekte | Om het beeld dat het grote publiek van hem heeft vast te houden, heeft zanger Henny Vrienten moeite om zijn eigen imago vast te houden. Dat legt de 73-jarige voorman van Doe Maar uit in een uitzending van het programma ‘Tijd Genoeg’ van RTV Oost, dat deze week online staat en een interview met hem bevat.

Henny Vrienten Ziekte
Henny Vrienten Ziekte

Toen de chat werd opgenomen, naderde het eind september, net voordat de afscheidstournee van de band werd uitgesteld als gevolg van Henny’s ziekte.

“Ik stel het om verschillende redenen zeer op prijs om ouder te worden”, legt Henny uit. “Ik heb een beter gevoel voor perspectief en ik ben meer dankbaar voor dingen die ik twintig of dertig jaar heb verwaarloosd, zoals de natuur.” Hij merkt dat de dagen sneller voorbij gaan naarmate hij ouder wordt. “Bovendien heb je minder herinneringen aan de activiteiten van je week.”

De afscheidstournee van Doe Maar is tot nader order uitgesteld. Dat maakte concertorganisator Mojo enkele dagen geleden bekend. Deze keuze is gemaakt omdat voorman Henny Vrienten zich niet lekker voelt. Er zijn geen officiële uitspraken over de aard van de ziekte van Van Vrienten, die momenteel in een ziekenhuisomgeving wordt onderzocht.

Alle kaartkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht en de waarde van hun kaartaankopen wordt automatisch teruggestort op hun creditcard. ‘Bescherm a.u.b. de privacy van Henny en zijn gezin’, vraagt ​​de directie van Vrienten aan haar medewerkers. De afscheidsreis was al een paar keer uitgesteld vanwege de lock-out op het Coronado Observatorium.

Vrienten onthulde drie weken geleden op Instagram dat hij de weken aftelde tot het einde van het jaar. “We zijn op weg!” schreef hij naast een selfie van de bandleden en het personeel.

Een maand geleden plaatste de artiest een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij een lied zong voor premier Rutte. Goh, we gaan het platteland in! Ik kleur mijn vingers blauw als een vorm van oefenen “Hij zong met zichzelf mee terwijl hij gitaar speelde.

Henny Vrienten Ziekte
Henny Vrienten Ziekte

De aard van de aandoening van Van Vrienten daarentegen is niet bekendgemaakt door de band of het management. Ondanks dat de concerten niet opnieuw zijn uitgesteld, is de afscheidstournee tot een einde gekomen.

“Henny en de andere leden van Doe Maar, evenals de crew en natuurlijk alle fans keken uit naar de afscheidstour”, aldus een korte verklaring van de band. “We zijn allemaal teleurgesteld dat de reis niet door kan gaan en hopen dat Henny snel herstelt en weer op krachten komt.”

Volgens concertpromotor MOJO zet Vrienten ‘een ziekenhuistraject in voor onderzoek’. Voor de concerten zijn er geen inhaaloptredens. Een officiële verklaring voegde toe: “Henny en de andere Doe Maar-leden keken uit naar de afscheidstournee met de rest van de band, evenals de crew en natuurlijk alle fans.”

Henny Vrienten, zanger en bassist van 73 jaar, blijkt ziek te zijn. Daarom worden alle concerten van oktober en november uitgesteld of helemaal geannuleerd. Ook het concert van 2 oktober in de Ancienne Belgique is uitgesteld. Voor de geannuleerde shows zijn er helaas geen inhaalvoorstellingen.

We keken allemaal uit naar de afscheidstournee van Henny’s en de andere Doe Maar-leden, samen met de rest van de band, crew en natuurlijk alle fans.” We zijn erg teleurgesteld dat de reis niet door kan gaan. plaats, en we wensen Henny een spoedig herstel en heropleving van kracht.”

Henny Vrienten Ziekte
Henny Vrienten Ziekte

“De band beseft dat dit een grote teleurstelling is, maar ze hebben geen andere keuze dan de situatie te accepteren zoals die is.”

You may also like...