Henny Vrienten Welke Ziekte | Er is dit jaar geen afscheidstournee voor Doe Maar. Dit is sinds gisteren bevestigd door concertorganisator Mojo.

Henny Vrienten Welke Ziekte
Henny Vrienten Welke Ziekte

Omdat voorman Henny Vrienten onwel is, is deze keuze gemaakt. Een diagnose van de ziekte van Van Vrienten , die voor nader onderzoek naar een ziekenhuis is gestuurd, is nog niet openbaar gemaakt.

Er wordt via e-mail een melding naar alle kaartkopers gestuurd en het geld dat voor de tickets is betaald, wordt onmiddellijk aan hen terugbetaald.

‘Respecteer alstublieft de privacy van Henny en zijn familie’, vraagt ​​de directie van Vrienten. De afscheidsreis was al een paar keer uitgesteld vanwege de lock-out van de Coronado National Observatory.

Vrienten onthulde drie weken geleden op Instagram dat hij de weken zou aftellen tot het einde van het jaar, dat is nu. Een selfie van de bandleden en crew was getiteld: “We komen eraan!”

Ongeveer een maand geleden verscheen op YouTube een filmpje van de artiest die premier Rutte zingt. Ik kan niet geloven dat we naar het land gaan.

Om te verbeteren oefen ik met blauwe vingers “Hij zong tijdens het spelen van de gitaar, die hij alleen speelde.

Tijdens zijn veertigste werd Vrienten vader van Teun en Melle , de halfbroers van Polle en Xander en Meke die hij had met zijn eerste vrouw.

Gala Veldhoen, voormalig rechter en Tweede Kamerlid voor GroenLinks, en de dochter van kunstenaar Aat Veldhoen, werd in 2001 zijn vrouw.

Mede door zijn betrokkenheid bij de band van Jett Rebel heeft zijn zoon Xander, die ook bassist is, bekend is geworden.

Henny Vrienten Welke Ziekte

Op de vraag of hij bedenkingen had om weer ouder te worden, zei Vrienten in maart tegen deze publicatie dat hij er nooit zo over had nagedacht.

Ik ontmoette mijn vrouw toen ze wat jonger was dan ik en ze toonde interesse om kinderen te krijgen. Waren er zaken waar ik rekening mee moest houden?

Nee, het is wat je helpt om beslissingen te nemen over hoe je je leven leidt. Bovendien ben ik een familieman die graag rondspringt met jongeren die nog niet zijn belast met de verantwoordelijkheden van het volwassen leven. “Kinderen zijn naar mijn mening de liefste van onze medeburgers.

Daarnaast zei Vrienten dat hij geen enkele religieuze doctrine of gebruiken meer aanhing. Het concept van een hiernamaals spreekt me niet aan.”

In mijn gedachten wordt het einde van het leven vertegenwoordigd door een lichtschakelaar die is uitgezet. lichaam.”

ALS, de spieraandoening waar George Kooymans, de gitarist van Golden Earring, aan lijdt, wordt door Vrienten omschreven als ‘verschrikkelijk’.

Ik nam aan dat hij 10 jaar ouder was dan ik sinds hij voor mij op het podium stond. Hij heeft altijd van Kooymans gehouden. Dat we even oud waren werd later ontdekt.

Tom Dooley was het allereerste nummer dat ik op mijn eerste gitaar leerde spelen, en hij had precies hetzelfde eerste instrument als ik. “Ik ga twee akkoorden gebruiken.”

Om het beeld dat het grote publiek van hem heeft vast te houden, vindt zanger Henny Vrienten het moeilijk om live op te treden.

Volgens een uitzending van het programma ‘Tijd Enough’ van RTV Oost, dat deze week online kwam, vertelt de 73-jarige begeleider van Doe Maar zijn verdieping.

Toen het interview werd opgenomen, was het eind september, net voordat de laatste tour van de band werd uitgesteld vanwege de ziekte van Henny Youngman.

“Er zijn verschillende redenen waarom ik het op prijs stel ouder te worden”, legt Henny uit. De auteur zegt: “Ik heb een beter richtingsgevoel en waardeer meer dingen die ik twintig of dertig jaar heb genegeerd, zoals de natuur.”

Met het toenemen van de leeftijd merkt hij dat de dagen sneller lijken voorbij te gaan. “Bovendien kun je je de activiteiten van je week minder goed herinneren.”

Volgens de zanger wordt het met het verstrijken van de jaren moeilijker om het beeld dat mensen van hem hebben vast te houden: “Ik wil er niet als een oude wankele vent uitzien terwijl mensen iets heel anders over mij op hun netvlies hebben. “

Onder degenen die onlangs zijn overleden, is Henny’s collega Thé Lau, van wie hij spijt heeft dat hij geen bezoek heeft gebracht.

“Toen ik hoorde van zijn gezondheidsproblemen, gingen mijn gedachten naar de zin “dat zal gebeuren, dat zal gebeuren.”

Henny Vrienten Welke Ziekte
Henny Vrienten Welke Ziekte

Toen het te laat was, was het al te laat. Het feit dat ik niet tot de innerlijke groep behoorde, was een groot afschrikmiddel voor mij. Die afwezigheid heeft me veel leed bezorgd.”