Helene Hendriks Relatie | Hélène Hendriks is een Nederlandse tv-presentatrice, schrijfster en hockeyster die in eigen land bekend is.Tijdens haar jeugdjaren begon Hendriks, die als drieling uit twee zussen werd geboren, met hockey bij de HCP en maakte daarna de overstap naar Push, waar ze als twintiger voor het eerst in het eerste elftal speelde.

Helene Hendriks Relatie
Helene Hendriks Relatie

Ze ging door naar de Hoofdklasse als gevolg van haar samenwerking met de club. Hendriks speelde in totaal twee jaar voor Den Bosch, Rotterdam en Victoria op dat niveau en kwam uit zijn pensioen.

Om haar privéleven voor het grote publiek geheim te houden, kiest Hélène Hendriks ervoor anoniem te blijven. Volgens de sportverslaggever in de bijlage ‘Vrouw’ van ‘De Telegraaf’ is ze geen lesbienne en hoeft niemand zich zorgen te maken over haar liefdesleven.

‘De mensen in mijn directe omgeving kennen de omstandigheden van mijn leven maar al te goed. Meer wil ik er niet over zeggen.’

Hélène streeft momenteel naar een betere balans tussen werk en privé. “Bovendien was er een periode dat dit niet het geval was. Ik vond het wel goed, maar de mensen in mijn directe omgeving willen af ​​en toe wat aandacht. Wat dat betreft zou ik willen dat ik wat attenter en minder chaotisch, maar’ legt ze uit.

“Erger nog, mijn vrienden hadden iets speciaals voor mijn verjaardag geregeld dat ik volledig over het hoofd had gezien… Dat vond ik extreem slecht. Ik bleef er maar op bombarderen.”

Door een blindedarmontsteking moest de verslaggever zich in december vorig jaar noodgedwongen terugtrekken uit de race. Pas daarna realiseerde ze zich hoe vermoeid haar lichaam eigenlijk was.

Helene Hendriks Relatie
Helene Hendriks Relatie

“Plots kwam mijn hectische leven tot stilstand en moest ik rusten om te herstellen”, herinnert ze zich. “Hoewel die procedure vrij eenvoudig was, kwam ik op het idee dat ik misschien meer aandacht moest besteden aan mezelf en de mensen om me heen.”

Ondanks dat Hélène geen fan is van interviews, gaat ze niet in op deze specifieke vraag. “Daarna heb ik geen actie meer ondernomen. “Dat beschouw ik nu als echt privé”, laat ze Elsevier weten.

Veronica daarentegen geeft niet expliciet aan dat ze van plan is voetballers aan te rijden. “Nee, nee, ” zegt de verteller. Ik ben niet geïnteresseerd in een van de beschikbare virtuele voetballers. “Ik hecht veel waarde aan het individu, de persoon, en niet aan een beroep.”

In 2017 was ze regelmatig te zien als tafeldame op de set van De Wereld Draait Door. Hendriks verscheen ook op RTL om de door hem gecreëerde sportquiz “Matchwinner Pro” te presenteren. Hendriks en Veronica zijn in 2018 getrouwd. Hendriks en Veronica zijn in 2018 getrouwd.

Hendriks presenteert het programma van de Glory Kickboxing-evenementen in de ether van het radiostation. Daarnaast hebben Hendriks en Wilfred Genee een uitgebreid overzicht van de Champions League-matchups tot hun beschikking.

In 2019 ontving ze de prijs voor Beste Sportjournalist van het Jaar, die ze ontving uit handen van Robin van Persie. Van juni tot en met augustus van dit jaar presenteerden ze samen met Genee de conversatieshow Café Hendriks en Genee. Elke zondagavond zijn er gasten die komen praten over de gebeurtenissen van de afgelopen week.

Hendriks levert regelmatig bijdragen aan 6 Inside op SBS6, waar hij werkt als sportanalist. In het kader van de Oranjezomerfestiviteiten op SBS6 in 2021 wordt gelijktijdig de presentatie van Genee vertoond, waarbij het publiek na elke slide enthousiast applaudisseert.

Als Telegraaf-reporter Jordi Versteegden in een video vraagt ​​of Hendriks uitkijkt naar een vrijgezellenkerst, wordt de oriëntatie van Hélène Hendriks verkend. Natuurlijk zijn veel mannen geïnteresseerd om erachter te komen”, vraagt ​​hij aan de presentator.

Helene Hendriks Relatie
Helene Hendriks Relatie

“Ik weet zeker dat ik niet de enige ben”, reageert Hendriks. Bobby is in de buurt, en hij is mijn enorme genegenheid. En mijn familie is aanwezig, dus ik voel me helemaal niet alleen. -“

You may also like...