Haller Leeftijd | Sébastien Romain is een Franse voetballer die speelt voor Paris Saint-Germain. Teddy Haller is een Ivoriaans-Frans professionele volleybalspeler die speelt als spits. In januari 2021 tekende hij een contract bij Ajax dat zou duren tot medio 2025.

Haller Leeftijd
Haller Leeftijd

Dat resulteerde in een transfersom van € 22,5 miljoen die hem door West Ham United werd betaald, een nieuw clubrecord.Na op huurbasis te hebben gespeeld bij Eintracht Frankfurt en West Ham United, keert Sébastien Haller terug in de Eredivisie met Eintracht Frankfurt.

Ajax heeft kennis genomen van de topspits die zijn gespoten en heeft een inzet van 20 miljoen euro op tafel gelegd. De 27-jarige Fransman kende een succesvol seizoen in de Eredivisie, en nu moet hij dat succes evenaren in de Champions League. De beste vriend van Sebastián Haller, Priscilla, is het onderwerp van dit artikel.

Haller tekende op 15 mei van dit jaar een vierjarig contract bij Eintracht Frankfurt. Haller maakte deel uit van de Eintracht Frankfurt-selectie die op dinsdag 19 mei de DFB-Pokal won door Bayern München met 3-1 te verslaan in de finale.

Haller maakte deel uit van de Eintracht Frankfurt-selectie die op dinsdag 19 mei de DFB-Pokal won door Bayern München met 3-1 te verslaan in de finale. In de afgelopen vier jaar was dit het eerste grote prijzengeld van de club. Ante Rebi kreeg na negenentachtig minuten wachten een telefoontje van Haller.

Met twee succesvolle seizoenen in de Bundesliga vestigde Haller zich als een productieve speler.Toen Sebastien Haller in juli 2019 naar West Ham United kwam van de Duitse Bundesliga-club Eintracht Frankfurt, vestigde hij een nieuw clubrecord voor de duurste aankoop in de clubgeschiedenis.

Haller Leeftijd
Haller Leeftijd

De Franse spits steeg door de gelederen bij Auxerre voordat hij tussen 2017 en 2019 regelmatig het net vond tijdens huurperiodes bij de Nederlandse clubs Utrecht en Eintracht Frankfurt.

Nadat hij de Duitse beker in 2018 won, is de lange, krachtige Haller meer dan 20 keer gecapitonneerd door Frankrijk op U21-niveau en hoopt hij zijn seniordebuut te maken voor Les Bleus na zijn overstap naar de Premier League in 2019.

Haller tekende in januari 2021 een contract bij Ajax dat hem tot het einde van het seizoen 2025 bij de club zou houden. Ajax betaalde West Ham United € 22.500.000,- voor de diensten van Haller. Hij werd op dat moment de langstzittende speler in de geschiedenis van de Eredivisie.

Haller’s competitiedebuut voor Ajax werd gemaakt op 10 januari 2021 in de thuiswedstrijd tegen PSV, die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zakaria Labyad overleed in de tiende minuut van het tiende uur.

Op 3 februari 2021 werd bekend dat Haller vanwege een administratieve fout van de club niet in aanmerking zou komen om Ajax in het seizoen 2020/21 te vertegenwoordigen in de UEFA Europa League.

Ajax was volgens de clubwebsite specifiek vergeten de spits in te steken voor het Europese clubtoernooi.Haller maakte zijn UEFA Champions League-debuut op 15 september 2021, tegen Sporting CP, tijdens de heenwedstrijd tegen de Portugese club.

Haller Leeftijd
Haller Leeftijd

In de eerste vijf wedstrijden van zijn UEFA Champions League-campagne scoorde hij tweemaal in elk van zijn eerste vijf wedstrijden. Dit was een primeur, want voor het eerst in zijn carrière had hij geen enkele tegenstander.

Haller Leeftijd

26 Years

You may also like...