Gwenette Martha Dochter | Gwenette Girigorie Martha was een Nederlandse crimineel die verantwoordelijk wordt gehouden voor een groot aantal liquidaties in de regio Amsterdam. Ze is geboren in Nederland en groeide op in Nederland.

Gwenette Martha Dochter
Gwenette Martha Dochter

Heette Gwenette Grigorie Martha is de naam van het Antilliaanse jongetje. Het Ajax van Cruijff, De Mos en Van Basten zag hem voetballen op de modderige velden van de Pijp en scoutten hem voor de functie van middenvelder.

Hij tekende na zijn debuut een profcontract bij de club. Jovanny, zijn jongere broer, had als voetballer minder atletisch vermogen. Na de trainingen komen ze samen op de straathoeken van De Pijp en de aangrenzende Rivierenbuurt.

Ze kwamen eruit als rotzooi en het duurde niet lang of ze gingen stelen. Er komen steeds meer vrienden bij, en ze worden een bende.Gwenette In 2013 werd in het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam een ​​receptie gehouden ter ere van Martha, die sinds de oprichting de onaantastbare baas van de groep was.

Hij zit aan een vip-tafel met voetballers en criminelen, aldus de financieel manager van de Benaouf-groep. Zijn naam is Souhail Hij heette Souhail Lange was de naam die hij droeg. Hij was in gesprek met een jonge vrouw toen hij werd opgemerkt door een groep oudere mannen. Een van hen was het nichtje van Gwenette, en de andere niet.

Gwenette Martha Dochter
Gwenette Martha Dochter

Er was een naderende ruzie. Beveiligers scheidden ze van elkaar. Souhail liep weg en probeerde de situatie te kalmeren. . Een man liep rustig door de menigte bewakers. Ik heb het over Hij Schoot. Aan de bar wordt nog meer Souhail geserveerd. Een paar keer maakte de sluiter er door middel van zijn hoofd een einde aan. .

Martha was al sinds haar puberteit bekend met het smerige pad, maar ze ging door met een criminele carrière waarin roofovervallen en cocaïnehandel een grote rol speelden. In de jaren negentig werd de groep rond Martha als gevolg van het omgaan met de IRT-rekening door de politie als onschuldig behandeld totdat ze in 2007 werden beschuldigd van witwassen.

Een paar jaar later, in 2007, werd Martha beschuldigd van het witwassen van geld. witwassen. Na meer dan een jaar werd Martha eindelijk bevrijd uit haar gevangenschap.Achter de schermen ging het niet zo goed met zijn bende. Er waren nogal wat die werden gedood onder zijn handlangers, en de groep Marthaers in bloedige vete die verweven was met een concurrerende misdaadgroep.

Martha’s rechterhand stierf in 2012 en haar linkerhand stierf in 2013. De verwachting was dat Diens op 18 oktober 2012 zou worden gearresteerd nadat hij in het bezit was van tweehonderd kilo cocaïne.

Gwenette Martha Dochter
Gwenette Martha Dochter

De moord is begonnen met een nieuwe reeks liquidaties, waarvan de eerste op 29 december 2012 in de Staatsliedenbuurt en de tweede op 1 januari 2013. Twee jonge Marokkanen ontvluchtten het toneel in een Landrover, en de De politie werd naar aanleiding van het incident ter plaatse geroepen.