Blogs Trending

Gregory Van Der Wiel Ziek

Gregory Van Der Wiel Ziek | Gregory Kurtley van der Wiel is een voormalig Nederlands voetballer die in zijn spelerscarrière als rechtsback speelde.Van der Wiel, geboren in Amsterdam, is een product van het jeugdontwikkelingssysteem van AFC Ajax.

Gregory Van Der Wiel Ziek
Gregory Van Der Wiel Ziek

Eerder in 2010 werd hij geëerd met de Johan Cruyff Award, die werd uitgereikt aan de ‘Young Player of the Year’ van het land. Hij speelde ook voor verschillende teams, waaronder Paris Saint-Germain, Fenerbahçe, Cagliari en Toronto FC.

Gregory van der Wiel heeft het momenteel moeilijk . Zijn verloofde, Rose Bertram , moeder van de twee jonge meisjes van de voetballer, maakt zich grote zorgen over zijn welzijn.’Er zijn een hele reeks onderzoeken aan de gang’, zegt de auteur. Er is iets mis met zijn lichaam, en dit leidt ertoe dat hij angst- en paniekaanvallen krijgt.

“Het verhaal wordt door haar verteld. Gregory kampt al geruime tijd met deze psychische problemen en ze begonnen zich te manifesteren nadat hij besloot om te geven zijn voetbalschoenen in 2019. In mijn borst voelde ik een stekende pijn en raakte ervan overtuigd dat ik dood zou gaan.

Deze zomer keerde Gregory van der Wiel na een afwezigheid van twee jaar terug in de Eredivisie. De rechtsback tekende een contract bij RKC Waalwijk, waar hij weer het geluk wil vinden. In zijn eerdere internationale carrière maakt de voormalige international een heel moeilijke tijd door.

Dat publiceerde hij in een open brief op zijn eigen website, die je hier kunt lezen. “Al meer dan een jaar heb ik last van paniekaanvallen en sombere gevoelens als gevolg van mijn angst. In het begin begon het allemaal toen ik aan het ontspannen was in mijn huis in Los Angeles.

Ik had geen idee wat er aan de hand was en ging er meteen van uit dat ik een hartaanval had “Van der Wiel begint zijn brief met een aanhef.De verdediger blijft er dagelijks aan werken. “Ik begon met lichamelijke problemen en liet me onderzoeken door een aantal verschillende ziekenhuizen en artsen.

De onderzoeken brachten daarentegen niets ongewoons aan het licht. Daarna richtte ik mijn aandacht op het mentale aspect van de situatie, die momenteel mijn volledige aandacht krijgen.”

Na een knieblessure tijdens het seizoen 2008-09, slaagde Van der Wiel erin om op tijd te herstellen voor het nieuwe seizoen en werd verwacht dat hij het over zou nemen van John Heitinga, die tijdens de zomertransferperiode naar La Liga-atlético Madrid vertrok.

Gregory Van Der Wiel Ziek
Gregory Van Der Wiel Ziek

Na zijn comeback uit een blessure kon Van Der Wiel zijn startplaats bij de club terugwinnen, dit keer als rechtsback. Door een tekort aan middenvelders was hij genoodzaakt om een ​​keer op de middenveldpositie te spelen.

Zijn uitstekende prestaties leidden tot de ondertekening van een contractverlenging met de club op 28 januari 2009, die hem tot 2013 bij de club zal houden. De volgende maand, op 1 maart 2009, scoorde hij zijn eerste doelpunt voor de club in een 2 –0 overwinning op Utrecht.

Hij werd uitgeroepen tot AFC Ajax’s Talent van het Jaar in 2008-09 als erkenning voor zijn uitstekende prestaties gedurende het voorgaande seizoen.Nadat hij in 2019 zijn voornemen had aangekondigd om met voetballen te stoppen, keerde hij van koers en koos ervoor om door te gaan.

Hij werd lid van de selectie van RKC Waalwijk. De club zorgde ervoor dat hij toegang had tot een psycholoog, maar helaas was dit niet genoeg om hem te helpen een nieuwe start in zijn professionele carrière te maken.

Rose beweert dat zijn geestelijke gezondheid hem eindelijk heeft gedwongen zijn professionele voetbalcarrière te beëindigen. ,,Gregory gaat niet meer voetballen. Hij kan dat niet vanwege zijn angst- en paniekaanvallen.”

Gregory Van Der Wiel Ziek
Gregory Van Der Wiel Ziek

Gregory van der Wiel, een profvoetballer, gaf een jaar geleden aan het weekblad Story toe dat het niet goed met hem ging in zijn carrière. Hij zei dat hij op het moment van het interview al een jaar last had van depressies en angstaanvallen.

You may also like...