Gover Meit Ouders | Stefano Keizers is het alter ego en de artiestennaam van gouverneur Julius Samuel Meit, een Nederlandse cabaretier en cabaretier die optreedt onder de naam Stefano Keizers. Stefano Keizers is een vreemd personage dat voor sommigen misschien niet bekend is.

Gover Meit Ouders
Gover Meit Ouders

Gouverneur Meit is zijn echte naam, hoewel hij de alias Stefano Keizers gebruikt als hij mysterieuzer wil lijken. Hij werd geboren in Amsterdam in 1987 en werkt als cabaretier en cabaretier in Nederland. Na zijn afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie in 2009 ging hij aan de slag als zanger voor verschillende bands.

Nadat hij van 2014 tot 2015 als cabaretier met zijn eigen liedjes op het podium stond als Gover, ging Gover aan de slag als redacteur en presentator voor de televisiezender #FIRST, die zowel op Ziggo TV als op YouTube werd uitgezonden. Stefano Keizers kwam pas na dit tijdstip in beeld. Een duizendpoot met veel ideeën die niet lang stil lijkt te kunnen zitten.

Gouverneur Meit wordt ook wel Gouverneur Meit genoemd. Stefano Keizers is een pseudoniem dat hij af en toe gebruikt. Meestal is het een combinatie. Tijdens de boekpresentatie van zijn debuutroman Twee Luitenanten, onthulde Meit dat hij zichzelf herkende in de hoofdpersoon, die naamloos blijft. Gouverneur Meit is iemand die ik nog nooit eerder heb ontmoet.

Gover besloot in 2015 zijn alter ego Stefano Keizers te creëren nadat hij veel problemen had met zijn eigen naam: zijn naam werd vaak verkeerd gespeld en hij voelde zich er niet prettig bij. Hij wilde in staat zijn om in volmaakte anonimiteit iets te produceren, zonder dat iemand wist dat hij het was die het deed.

Gover Meit Ouders
Gover Meit Ouders

Door de herhaalde mislukkingen van zijn ouders wilde hij volgens zijn ouders niet dat ze erachter zouden komen dat hij meedeed aan het Amsterdamse Kleinkunstfestival.

Met Stefano’s naam creëerde hij zijn eigen biografie, waarin hij beweerde dat hij in Kameroen was geboren, getrouwd was met een ‘surfmeisje’, Laura Dekker, en directeur was van een keramiekfabriek in China. Een heel ander individu, met een heel andere houding en heel ander gedrag.

In december 2018 werd Keizers gezien als een potentiële kanshebber voor de functie van MAX Memory Trainer. In de show trad hij op als onderdeel van het AVROTROS-programma Experimensen, waarvoor hij in januari 2019 werd aangesteld als presentator. Keizers deed in het najaar van 2019 mee aan Maestro als deelnemer.

In 2020 eindigde hij als tweede in het vijfde seizoen van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje, wat hem een ​​rol opleverde in de nieuwe talkshow van Humberto Tan, die in januari 2021 in première ging en tot op de dag van vandaag voortduurt.

Tijdens het televisieprogramma Eus’ Boekenclub verscheen hij als ‘eenmanspubliek’ in de aflevering ‘het voorwoord van de Boekenweek (2021).

Als deelnemer aan het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson in 2021 eindigde Keizers op de 24e positie nadat hij zich terugtrok uit de competitie nadat hij in het voorgaande seizoen als derde was geëindigd.Het jaar daarop verscheen Keizers als koffiebrander in het televisieprogramma The Roast of Hans Klok, waarin hij volledig naakt verscheen.

‘Hij was erbij’, vult Meit aan, verwijzend naar zijn boekpresentatie. Naast alcohol en verdovende middelen werd ik sterk beïnvloed door gevoelens van zelfmedelijden en schuldgevoelens. Ik ging er zo in op dat ik mijn eigen angst begon te verlichten door alles ‘s avonds laat op mijn computer te noteren’, zegt de auteur.

Het materiaal werd omgezet in een boek en een toneelvoorstelling. Meits werkte aan zijn zoveelste kunstproject, dat volgens hem gedoemd was te mislukken.

“Stefano Keizers” is de artiestennaam die hij bedacht om het project een eerlijke kans te geven in het licht van publieke controle. Zijn moeder zou er in ieder geval niet achter komen, hoewel die poging uiteindelijk vruchteloos bleek.

Gover Meit Ouders
Gover Meit Ouders

Meit wil mij de komende tijd meenemen en in de tussentijd wil hij mij vertellen over zijn mooie leven. Want alle publiciteit is tenslotte welkom: ‘Ik ben momenteel de meest prominente mediaslet ter wereld.’ Ik maak gebruik van elke kans om een ​​ster te worden. Door mijn beroemdheid heb ik de artistieke vrijheid om mijn passies na te jagen. Daarover straks meer.

You may also like...