Gordon Heuckeroth Vermogen | Cornelis Willem (Gordon) Heuckeroth is een Nederlandse zanger en televisiepersoonlijkheid die in zijn thuisland Nederland beter bekend is onder zijn artiestennaam.

Gordon Heuckeroth Vermogen
Gordon Heuckeroth Vermogen

Over de hele wereld is hij vooral bekend van een reeks virale video’s van de Nederlandse reality-tv-show Holland’s Got Talent, waarin hij racistische uitspraken deed over een Nederlands-Chinese concurrent. Volgens Gordon heeft Gordon zijn hond Toto pas een paar weken geleden aan de rest van de wereld voorgesteld.

De presentator en Toto, die bijna 70.000 volgers op hun eigen Instagram-profiel hebben, willen individuen bezoeken of videochats met hen voeren om optimisme te verspreiden en hen aan te moedigen goed te doen.

De Royal Dog Protection Society had al aangegeven dat dit een slecht idee was. Gordon’s perceptie van de groep werd snel verbrijzeld door de beweringen van de organisatie. In een boze Facebook-video zei hij: “Nou, serieus, lik mijn kont!” Vervolgens schreeuwde hij naar de camera.

Gordon heeft zijn intrek genomen in een Amsterdamse pied-à-terre. Het appartement is gelegen boven de Dieselwinkel in de PC Hooftstraat, op slechts enkele minuten lopen van het Concertgebouw, waar hij zijn laatste concert als zanger zal geven.

Gordon huurt een dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 170 vierkante meter voor € 2250,- per maand in een wijk met veel voorzieningen. Met vier slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met aangrenzende slaapkamer telt de woning maar liefst zeven kamers.

Ook Gerard Joling heeft een mening over de nieuwe pup van Gordon, die kun je hier lezen. Hij verscheen eergisteren in Shownieuws. Mensen moeten volgens Joling ‘in deze tijd’ geen viervoeter meer kopen, mede omdat er nog veel honden gefokt zouden worden, legt hij uit.

Gordon Heuckeroth Vermogen
Gordon Heuckeroth Vermogen

Lijkt dit niet de vierde hond Dan irriteert hij zich weer, en dan… ‘Maar dat moet hij zelf kunnen bepalen’, vervolgde Joling.Als presentator, hoofdpersonage in reality-tv-programma’s en jurylid van talentenjachtseries is zijn aanwezigheid op televisie veelzeggend.

Screaming Home, Holland’s Got Talent, Just the Two of Us, Hotter Than My Daughter, X Factor en Idols zijn slechts enkele van de televisieprogramma’s waarin hij speelde. Hij bezit en exploiteert ook een keten van coffeeshops en theesalons onder de naam Blushing. Geer & Goor.

dat Gordon in 2013 samen met Gerard Joling oprichtte, is vanaf de oprichting in 2013 ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Goor.In november 2013 deed Gordon in het televisieprogramma Holland’s Got Talent een aantal minachtende uitspraken over de Nederlands-Chinese deelnemer Xiao Wang.

Het gebruik van zinnen als “Verrassing!” en “Hij ziet eruit als een ober van een Chinees restaurant” in de context van Chinese restaurants, evenals “Dit is het beste Chinese eten dat ik in weken heb gehad, en het is geen afhaalmaaltijd”, zijn beschreven als racistisch en zeer aanstootgevend voor mensen van Chinese en Aziatische afkomst.

Gordon overhandigde in maart 2021 een petitie aan Sander Dekker, demissionair minister van Rechtsbescherming, waarin hij er bij hem op aandrong om een ​​identificatieplicht op te leggen voor sociale media-accounts, die werd aanvaard.

Gordon Heuckeroth Vermogen
Gordon Heuckeroth Vermogen

Hij wilde een einde maken aan de anonieme bedreigingen en onverdraagzaamheid waaraan hij en anderen in het verleden waren blootgesteld. Dekker beschreef het als “een interessant concept”, dat hij zou bespreken met Europese collega’s.

You may also like...