Geraldine Kemper Relatie | Geraldine Jane Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice afkomstig van het BNN-televisienetwerk. Via het televisieprogramma Sterretje Gezocht kon ze haar huidige functie als presentatrice bij deze publieke omroep bemachtigen.

Geraldine Kemper Relatie
Geraldine Kemper Relatie

Kemper was zowel in 2015 als in 2016 genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw en won in 2016. In 2019 stapt Kemper over naar RTL, zo blijkt uit het laatste nieuws.

Woensdagavond vond de première plaats van het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Floor, waarbij Art (44) een bezoek bracht aan Geraldine Kemper, die in het publiek zat.

Hij onthulde onlangs dat de presentatrice haar nieuwe relatie zou bespreken tijdens de aflevering, die vorige week werd uitgezonden. Geraldine heeft inderdaad de liefde weer gevonden en ze geeft ons zelfs een glimp van haar nieuwe schoonheid in deze aflevering.

Een scène uit de tv-show Rooijakkers Over De Floor toont Art op bezoek bij Geraldine bij haar thuis in Amsterdam. Ze blijft wonen in het huis dat ze oorspronkelijk met haar ex-man Paul kocht.

“We hadden 5,5 jaar een relatie, dus dit was een huis voor ons om samen te wonen”, zegt ze over het huis dat ze heeft gekocht. “Het was vreselijk, maar het is ook goed dat je even alleen bent… en dat je het alleen doet. En als dat voorbij is, als de liefdesverdriet voorbij is, dan is er ook nog ruimte voor iets anders.”

Aan de vijfjarige relatie van Paul en Kemper kwam eind januari 2020 volgens de aankondiging van Kemper een einde. De twee waren oorspronkelijk van plan om samen te gaan wonen, maar de presentatrice is nu de enige bewoner van het huis.

Geraldine en haar ex-man Paul maakten in januari 2020 bekend uit elkaar te gaan, na een relatie van vijf jaar. Helaas is hierdoor onze relatie op de klippen gelopen. Het mooie van liefde is dat het nooit vervaagt, maar de realiteit van de situatie blijft tragisch”, zegt ze in een verklaring aan RTL Boulevard.

Geraldine Kemper Relatie

Volgens de presentatrice hebben zij en Paul elkaar ontmoet in een kroeg, waar hij haar benaderde en haar vroeg om wees zijn gast. Shownieuws publiceerde in 2019 een artikel waarin ze aankondigde dat zij en Paul samen een huis hadden gekocht.

Eerder dit jaar sprak ze over de breuk en het feit dat ze zich realiseerde dat haar relatie was mislukt rond de tijd van haar eenendertigste verjaardag.De presentator gaf toe dat een combinatie van de twee haar had doen pauzeren en nadenken.

Art Rooijakkers heeft de afgelopen jaren veel bekende Nederlandse persoonlijkheden bezocht. “Rooijakkers over de vloer” is terug voor een nieuw seizoen, en Geraldine Kemper is de eerste gast, en ze zet meteen de toon met spannend nieuws: ze is smoorverliefd.

In de nasleep van Art’s afzetting over de drempel werkte hij koortsachtig aan een aantal opmerkelijke kunstwerken, waaronder een uniek portret van Geraldine zelf.

Ondanks dat de presentatrice helemaal weg is van haar collectie, staat ze op het punt om Art aan te kondigen als de slankste oplossing voor haar aanstaande televisieshow. Een idee van haar ex-vriend, met wie ze in het appartement op voornaam zou kunnen communiceren.

Aan de andere kant is dat misschien niet het geval.Seizoen 5 van Try Before You Die bevatte haar naast Steyn de Leeuwe, Valerio Zeno, Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Dennis Storm, Zarayda Groenhart en Sander Lantinga, en ze maakte haar televisiedebuut in 2009.

Ze ging uitdagingen aan zoals “deelnemen aan de stoere vent challenge’, ‘Frans zoenen met een oudere heer’, ‘foto’s maken in Volendamse kleding’ en ‘de grootste graancirkel maken’ tijdens de challenge.

Try Before You Die 2 werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door haar.Kemper kreeg op het laatste moment toestemming om als verslaggever te verschijnen bij één aflevering van Spuiten en Slikken Zomertour.

Na het vertrek van Filemon Wesselink bij Spuiten en Slikken zijn Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart op de functie van Filemon gezet en is er een functie vrijgekomen. Kemper, die eerder in één aflevering in de plaats van Groenhart te zien was, was sinds het begin van seizoen negen te zien in de vaste cast van Spuiten en Slikken.

Geraldine Kemper Relatie
Geraldine Kemper Relatie

Zij voert de experimenten, die Gerries Eerste Keer worden genoemd, uit in Spuiten en Slikken. Ook zal zij in samenwerking met Tim Hofman vanaf 2014 verantwoordelijk zijn voor de algemene presentatie.

You may also like...