Blogs Trending

Freek Van Noortwijk Wikipedia

Freek Van Noortwijk Wikipedia | Ondanks dat hij 14 jaar jonger is dan Katja Schuurman, is de onlangs gescheiden actrice Katja Schuurman smoorverliefd op de Amsterdamse chef-kok Freek van Noortwijk.

Freek Van Noortwijk Wikipedia
Freek Van Noortwijk Wikipedia

De jonge gastronomie-expert beweert dat hij en Katja nu al een maand aan het daten zijn. Volgens een openhartige Freek hebben hij en Katja elkaar leren kennen tijdens het samenwerken in zijn nieuwe restaurant Guts & Glory, dat eerder dit jaar haar deuren opende aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Daarnaast werkt hij als culinaire allrounder bij restaurant Daalder in de Amsterdamse Jordaan. Freek, die nog steeds aan het wennen is dat mensen aandacht voor hem hebben, zegt

“We hebben elkaar ontmoet bij Guts & Glory, waar Katja ooit was komen eten.” In die tijd was de sfeer ideaal om te leren.

Iedereen is in een goed humeur, de service ligt op schema en het eten wordt bereid tot het hoogst mogelijke niveau van perfectie. En toen sloeg de vonk plotseling uit het niets.

Freek Van Noortwijk Wikipedia
Freek Van Noortwijk Wikipedia

Het is net iets uit een modern sprookje. In dit geval werd de kok verliefd op een klant die meer dan tevreden was, en vice versa. “Katja en Freek maakten afgelopen zomer foto’s ter herdenking van hun tweejarig ‘huwelijk’ en deelden ze op sociale media.

De actrice had eerder verklaarde dat ze niet wettelijk getrouwd waren op het moment van hun aankondiging. In 2000 verscheen Schuurman als Frida in de Salou-gebaseerde film Costa!

waar ze werd herenigd met Georgina Verbaan, die eerder was verschenen als Frida’s zus Hedwig in de Goede Tijden , Slechte Tijden film.Costa! werd voor het eerst uitgezonden in 2001 en werd succesvol genoeg geacht om het jaar daarop te worden omgezet in een televisieserie.

Schuurman verscheen in de eerste twee seizoenen van de show.Schuurman presenteerde vervolgens programma’s voor BNN (vanaf 1998 tot 2008), NET5 (van 2008 tot 2014) en KRO-NCRV (van 2014 tot heden) (met name voor NCRV vanaf 2014.

Schuurman keerde in 2019 terug bij RTL. Katja was getrouwd met acteur Thijs Römer voor meer dan acht jaar voor hun d ivoor. In februari kondigde het echtpaar, de ouders van een 5-jarige dochter genaamd Sammie, aan dat ze gingen scheiden.

De twee gaven een korte officiële verklaring af waarin ze zeiden:,,We hebben besloten uit elkaar te gaan als geliefden. Als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie zullen we samen blijven.

Bovendien waren, anders dan is beweerd, derden niet de drijvende kracht achter dit besluit. Katja woont momenteel in Uitdam, terwijl Thijs momenteel in Amsterdam woont.

Freek Van Noortwijk Wikipedia
Freek Van Noortwijk Wikipedia

We hopen dat deze situatie vanaf nu met waardigheid wordt behandeld, met inachtneming van onze bewegingsvrijheid en de privacy van onze dochter. Voor ons is dit niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in ons leven samen.”

You may also like...