Freek Bartels Relatie | Freek Bartels is een Nederlandse acteur, presentator en zanger die in een aantal films heeft gespeeld. Tijdens het Broadway-seizoen 2008 was hij te zien in de musical Les Misérables, waarin hij de rol van studentenleider Enjolras speelde.

Freek Bartels Relatie
Freek Bartels Relatie

Op 26 oktober 2008 werd hij uitgeroepen tot winnaar van het televisieprogramma Op zoek naar Joseph, waarin hij de titelrol speelde in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In de Nederlandse musical Petticoat, waarin hij in 2010 te zien was, had hij een hoofdrol.

Op 1 april nam hij de rol van Jezus op zich in de film The Passion 2021. Mick heeft geen romantische relatie meer met musicalster Freek Bartels.

Dat zegt hij in een interview met ‘De Telegraaf’. Na een ontmoeting op Tinder, besloten de twee na een paar jaar samen te zijn geweest ermee te stoppen.

Daarnaast zal zijn kinderwens als alleenstaande ouder niet veranderen: “Ik heb geen diepgewortelde kinderwens, maar als mijn partner dat wel heeft, dan sta ik daar wel voor open.” Ik ben nu vooral dol op de kinderen van vrienden en familieleden. Ik geniet ervan, maar stiekem ben ik ook opgelucht als ik aan het einde van de middagsessie het kantoor uit kan.

Freek Bartels is een succesvolle musicalacteur die geniet van een succesvolle carrière. Hij wordt gecast in rol na rol na rol. Als het op liefde aankomt, gaan de dingen gewoon niet zo soepel als ze zouden moeten.

Hij is al meer dan drie jaar vrijgezel, na de breuk met zijn ex-vriend Patrick Martens. Terwijl hij volledig openstaat voor het idee van een relatie. Er is ook een kind!

Tussen 2011 en 2013 was hij een relatie met Patrick Martens. Het voormalige showbizzkoppel is tot op de dag van vandaag oorverdovend stil gebleven over de redenen voor hun abrupte scheiding.

Freek Bartels Relatie

“Omdat we elkaar nooit pijn hebben gedaan of pijn hebben gedaan, hebben we het tot een goed einde kunnen brengen. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en de communicatielijnen zijn nog steeds open.

Mick, een vriend van Bartels die hij op Tinder heeft ontmoet, is geïnteresseerd in een hond. Dat hij een hond van mij krijgt, is al verspreid onder zijn vriendenkring.

Het blijkt dat hij de situatie uitstekend heeft aangepakt, want iedereen heeft het er nu over: ‘Hey Freek, wat leuk dat je een hondje gaat kopen voor Mick!’ Ik heb het feit geaccepteerd dat de hond zal komen, ongeacht mijn inspanningen.”

Ondanks dat de acteur en zijn vriend nog maar een jaar samen zijn, lijkt het alsof ze elkaar al jaren kennen. Hij kan dingen heel duidelijk uitleggen en is veel zakelijker dan ik, dus het is heerlijk om hem dingen uit te kunnen leggen waar ik niet zeker van ben.

Maar het is vooral fijn om te merken dat ik ‘s avonds even van mijn werk kan stoppen.Morgen is een andere dag. Ik ga geen grootse uitspraken doen want je weet nooit hoe lang iets duurt, maar zolang het goed voelt, blijven we samenwerken.

In 2001 begon Bartels zijn opleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, Nederland. Als Joseph speelde hij al in een gelijknamige productie op het Koning Willem II College in Tilburg, waar hij toen nog student was. Begin 2004 schreef hij zich in voor de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium op dezelfde locatie, die hij met goed gevolg afrondde.

Edward Hoepelman is de man die hem leerde zingen. Marc Krone, Julia Bless en Roeland Vos behoorden tot de acteercoaches die met hem samenwerkten.

Hij studeerde dans bij onder meer Dick Swanborn, Danielle Waijers, Caroline Neyndorff en André de Jong. Hij nam deel aan een aantal workshops onder leiding van onder meer Paul Eenens, Maike Boerdam, Wieneke Remmers en Erwin Aerts.

In 2012 verscheen hij als Gabe in de musical Next to Normal, waarin hij samen met Simone Kleinsma en andere acteurs speelde. In Ghost, een musical die op 9 september 2012 in première zou gaan in het Beatrix Theater in Utrecht, zou hij de rol van Carl spelen, maar de productie is uitgesteld vanwege financiële beperkingen.

Freek Bartels Relatie
Freek Bartels Relatie

In het theaterseizoen 2013/2014 schitterde Bartels als Oliver IV in de musical Love Story, waarin hij lovende kritieken kreeg. Van februari 2014 tot maart 2014 was hij te zien in Sonneveld, de musical in het DeLaMar Theater in de rol van Friso Wiegersma.

You may also like...