Floor Bremer Relatie | Floor Bremer is een politiek verslaggever in Nederland die algemeen wordt beschouwd als een van de besten in het vak. De brunette levert regelmatig bijdragen aan RTL Nieuws en is regelmatig te zien in de chatprogramma’s Jinek en Beau, waar ze haarscherpe analyses levert.

Floor Bremer Relatie
Floor Bremer Relatie

Ondanks dat Floor Bremer regelmatig op televisie te zien is, weten we heel weinig over haar. Zelfs haar Instagram-account is privé gemaakt! Gelukkig zijn er nog tal van mooie foto’s van Floor Bremer te vinden, evenals een aantal boeiende details over haar die op internet te vinden zijn. Hierdoor leer je Floor Bremer wat beter kennen!

FLOOR BREMER – Ik ben tot over mijn oren verliefd. Ik heb het zelf pas onlangs geleerd, dus ik zal nog even aan het concept moeten wennen. Het is niettemin een liefde die op afstand bestaat.

Mijn liefje is op een korte wereldreis. Hij heet Barack Obama. Gekozen president John McCain van de Republikeinse Partij erkende publiekelijk mijn gevoelens voor hem. John zei dat als ik niet zo serieus was geweest, hij het grappig zou hebben gevonden.

Floor Bremer werd geboren in Delft, Nederland, in 1975. Ze studeerde journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen voordat ze haar illustere carrière als politiek verslaggever in Nederland begon.

Daarna ging ze aan de slag als journaliste voor EenVandaag in New York. Oorspronkelijk uit Nederland, is ze sinds 2009 lid van RTL Nieuws, waar ze sinds 2010 politiek correspondent is. Op 36-jarige leeftijd is Floor Bremer al meer dan 12 jaar actief als politiek verslaggever!

Politiek verslaggever Floor Bremer maakt sinds 1975 van het Binnenhof haar tweede thuis. Ze woont er al meer dan zes jaar. Daarnaast is Bremer naast haar werk voor RTL Nieuws regelmatig te zien als politiek tolk in de talkshows van Jinek en Beau, met als doel: “mensen vertellen wat er aan de hand is, in duidelijke taal Engels.”

Floor Bremer Relatie
Floor Bremer Relatie

Als politiek verslaggever is een ‘natuurlijke’ voorliefde voor politiek ‘nuttig’. Bremer was al van jongs af aan geïnteresseerd in politiek, maar had op dat moment geen plannen om zelf politica te worden.

Elke gebeurtenis in Nederland is naar mijn mening snel gekoppeld aan politieke gebeurtenissen.’ Dit is de plek waar beslissingen over van alles en nog wat worden genomen. Dus ja, ik was vroeger geïnteresseerd in politiek, maar het is niet alsof ik naar school ging voor politieke wetenschappen.”

In 2018 werd gedemonstreerd hoe RTL-reporters Floor Bremer en collega Frits Wester in 2018 de gangen van Den Haag verruilden voor de paden en straten van de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen lang zou een live-uitzending van de wandeltocht van het stel te zien zijn kijken.

Floor en Frits voerden interviews met andere wandelaars over politiek, hoe politiek hun eigen leven beïnvloedt en wat zij naar aanleiding van de interviews zouden willen zien veranderen in Den Haag.

Ze werden ook elke dag een paar uur vergezeld door een wandelende politicus van een van de vier grote politieke partijen die aan de macht zijn in de Verenigde Staten. De chemie tussen Floor en Frits was op het scherm voelbaar, maar het was onduidelijk of ze meer waren dan alleen collega’s.

Floor Bremer Relatie
Floor Bremer Relatie

Ria Bremer is een Nederlandse journaliste die werd geboren in 1939. De moeder van Floor Bremer, Ria Bremer, wordt gemakkelijk aangezien voor haar dochter omdat ze dezelfde achternaam en dezelfde familieachtergrond hebben. Vast staat dat Floor en Ria Bremer geen familie van elkaar zijn. Ria Bremer is moeder van drie zonen en heeft geen dochters!

You may also like...