Familie Lakap Afkomst | De YouTube-familie Lakap uit Nieuwegein was zaterdag aanwezig bij de Dutch YouTube Gathering in de Jaarbeurs in Utrecht en was daarmee voor het eerst aanwezig. Onder het mom van ‘talenten’ kunnen zij het hele weekend deelnemen aan het grootste YouTube-event van Nederland. De lat is erg hoog gelegd.

Familie Lakap Afkomst
Familie Lakap Afkomst

FAMILIE LAKAP is de matriarch van het YouTube-kanaal FAMILIE LAKAP. Via hun familievlogs, avonturen, uitdagingen en grappen hebben ze 550.000 abonnees en in totaal 301 miljoen views op YouTube verzameld.

Haar eerste Instagram-bericht, dat een momentopname was van haar nieuwe Adidas, werd op 5 november 2017 gepubliceerd. “Deze vind ik echt leuk!” lees het bijschrift. In een video die op 24 januari 2018 werd uitgebracht, speelde een van de kinderen de rol van de baas van de dag.

Meer dan 1,5 miljoen mensen bekeken een van hun populairste video’s, wat ook een van hun populairste video’s was.Op 24 januari 2018 filmden ze een video waarin een van de kinderen de rol van de baas van de dag speelde, die werd vertoond op YouTube.

Het is een van hun meest populaire video’s, met tot nu toe meer dan 1,5 miljoen views.De familie Lakap is een vloggende familie en ze hebben een YouTube-kanaal. Als Seran en Esra Lakap geen video’s over hun leven maken, filmen ze bijvoorbeeld hun kinderen, Devran en Ilay, terwijl ze nieuw voedsel proberen of met speelgoed spelen.

Hun YouTube-kanaal kreeg in slechts zes maanden tijd 86 duizend abonnementen, wat op zich al een indrukwekkende prestatie is.Ouders Naast het maken van video’s over hun leven , filmen Seran en Esra ook hun kinderen, Devran en Ilay, terwijl ze verschillende activiteiten zoals snoep proeven of speelgoed testen.

Hun YouTube-kanaal kreeg in slechts zes maanden tijd 86 duizend abonnementen, wat op zich al een indrukwekkende prestatie is. Als erkenning voor hun succes werden ze uitgenodigd om als ‘talent’ deel te nemen aan de bijeenkomst.
Enzo Knol is misschien wel de bekendste YouTuber van Nederland.

Familie Lakap Afkomst
Familie Lakap Afkomst

Het 21-jarige kind heeft meer dan 214 miljoen views gekregen op YouTube, waar hij films heeft geüpload die zijn hele leven documenteren. Adverteerders worden door het unieke ontwerp als een magneet naar de kijker getrokken. Hij sluit deals niet persoonlijk, maar via zijn Duitse managementvennootschap Divimove.

Wat al deze nieuwe sterren specifiek van hun eigen merken maken, is een geheim dat noch hun managementfirma’s, noch de sterren zelf willen bespreken. De omzet van Knol zou vorig jaar volgens een offerte op 350.000 euro zijn uitgekomen. In vergelijking met sommige Engelstalige vloggers is dit echter een aanzienlijke verbetering.

Zo zou de Zweed Felix Kjellberg vorig jaar bijna 7 miljoen euro aan inkomsten hebben binnengehaald.Om een ​​nieuw product of evenement onder de aandacht van hun publiek te brengen, worden deze opkomende beroemdheden onder de jongere leeftijd vaak uitgebuit als promotietools.

De hoeveelheid geld die deze influencers verdienen, wordt niet alleen bepaald door hun bereik, maar ook door het product dat ze promoten. Wanneer een merk samenwerkt met een YouTuber, is het cruciaal dat de boodschap van het merk consistent is met die van de YouTuber, zodat de commercial geloofwaardig is voor het kritische publiek.

Volgens Evita Vervuurt, Channel Manager bij RTL, zou een voorbeeld hiervan een vlogger zijn die veel video’s maakt van haar hond die wordt ingehuurd door een bekend hondenvoerbedrijf om een ​​nieuwe snack te verkopen.

Familie Lakap Afkomst
Familie Lakap Afkomst

“Aangezien ze vaak films maakt met haar hond, was het vrij eenvoudig om het product op te nemen in haar bestaande output. Deze video kreeg een overweldigend enthousiaste reactie van haar bewonderaars.”