Blogs Trending

Fallon Sherrock Ziek

Fallon Sherrock Ziek | Fallon Sherrock is een Engelse professionele darter die deelneemt aan wedstrijden van de World Darts Federation (WDF). Sherrock is de zoon van voormalig professioneel darter David Sherrock. In 2015 bereikte Sherrock de finale van het BDO Women’s World Darts Championship, waar ze tweede werd van Lisa Ashton. Sherrock werd geboren in Milton Keynes.

Fallon Sherrock Ziek
Fallon Sherrock Ziek

Op dit moment maakt Fallon Sherrock een aantal bijzonder uitdagende omstandigheden door. Vanwege haar nierziekte wordt de 25-jarige beschouwd als een risicopatiënt voor het coronavirus. Sherrock heeft ook de extra verantwoordelijkheid om voor haar autistische zoon Rory te zorgen, die voorlopig niet naar school kan.

“Ik blijf nu een paar weken thuis sinds de situatie steeds gevaarlijker is geworden”, vertelde de Engelse aan Telegraph.co.uk. Lory had dinsdag al te horen gekregen dat hij vrij was om naar huis terug te keren.

We waren eraan gewend geraakt dat hij de week ervoor niet naar school ging vanwege bepaalde gevallen van hand-, voet- en mondziekte op school, dus we waren niet verrast. In vergelijking met zijn gebruikelijke dagen is dit een beetje ongewoon. Door zijn autisme is hij gewend om een ​​schema te volgen.

Nu er geen patroon is, past hij zich aan en geniet van elk moment.”Sherrock heeft sinds de geboorte van haar baby nierproblemen en haar toestand is verslechterd. Om ervoor te zorgen dat haar nieren goed worden gereinigd tijdens wedstrijden, nipt de voormalige kapper ondanks haar medische toestand altijd tussen haar beurten door.

Een dubbele 18 is een getal met dubbele cijfers. Ter wille van de geschiedenis. De eerste pijl is onjuist. De tweede pijl… het is een winnaar! Fallon Sherrock schoot in één klap naar internationale bekendheid.

Op de World Darts Championships werd ze de eerste vrouwelijke speelster die ooit een wedstrijd won. Dit is een geweldige prestatie, zeker als je kijkt naar haar achtergrond.

Tijdens de PDC Wereldkampioenschappen 2019 werd Sherrock de eerste vrouwelijke speler die een wedstrijd won, en daarna twee opeenvolgende wedstrijden, door Ted Evetts met 3-2 te verslaan in de eerste ronde en Mensur Suljovi met 3-1 in de tweede ronde, voordat hij met 2 verloor. 4 naar Chris Dobey in de derde ronde.

Fallon Sherrock Ziek
Fallon Sherrock Ziek

Sherrock was de eerste vrouwelijke speler die een wedstrijd won en daarna twee opeenvolgende wedstrijden op hetzelfde toernooi.Het was vanwege deze gelegenheid dat ze de bijnaam “Koningin van het paleis” verdiende, die rechtstreeks was afgeleid van de naam van de locatie, het Alexandra-paleis.

Fallon Sherrock blijft de dartsgemeenschap verbazen. De 27-jarige Britse speler heeft zich al geplaatst voor de kwartfinales van de Grand Slam of Darts, die in november zal plaatsvinden.

Een portret van de vrouw met het ‘maangezicht’, die een autistische zoon opvoedt en die eerder al haar prijzengeld heeft bijgedragen, is nu in orde.

“The Queen of the Palace” werd dinsdagavond in de eerste wedstrijd van haar poule in Wolverhampton met 1-5 verslagen door voormalig wereldkampioen Peter Wright.

Vervolgens versloeg ze de Belg Mike De Decker (5-0) met gemiddeld 101,55 punten per drie pijlen, waardoor de wedstrijd met Clemens de beslissende partij zou worden in de strijd om een ​​plek in de achtste finales van het toernooi.

De Duitser had zijn eerste twee partijen gewonnen en mocht tegen Sherrock slechts met één been verliezen om door te gaan naar de volgende ronde. Clemens brak de Britten tweemaal in de eerste leg en had nog maar één leg nodig om een ​​indrukwekkende 3-1 voorsprong vast te leggen.

Sherrock was de enige die ongeveer 5 jaar geleden nieuws ontving. Ze begon ongeveer 6 maanden na de geboorte van haar kind ernstige nierproblemen te krijgen.

Fallon Sherrock Ziek
Fallon Sherrock Ziek

Ze moest veel medicijnen nemen om haar nieren veilig te houden, maar het medicijn had ernstige bijwerkingen voor haar. Als gevolg daarvan had ze de rest van haar leven te maken met een ‘maangezicht’ of een opgeblazen gezicht.

You may also like...