Fajah Lourens Afkomst | Fajah Hanna’s volledige naam is Fajah Hanna. Nicole Lourens is een Nederlandse actrice, model en disc jockey die bekend staat om haar geestige persoonlijkheid. Fajah Lourens is diepbedroefd over de dood van haar ex-vriend Daniel Surig.

Fajah Lourens Afkomst
Fajah Lourens Afkomst

Shai’s vader, 46, stierf vrijdag onverwachts als gevolg van meningitis, volgens zijn moeder. Fajah geeft toe een paar moeilijke weken te hebben gehad en probeert Daniels dood in context te plaatsen.

Ze kochten een pand in Amsterdam en verbouwden het tot een homohotel, dat ze in 2009 verkochten. Fajah en Danil waren toen nog samen. “De samenwerking tussen mij en mijn vriend werkte niet”, legde ik uit.

Als gevolg hiervan hebben we besloten om van het hotel af te komen om onze relatie te redden. “Destijds was het belangrijker dan wat dan ook”, herinnert de ondernemer zich. Het duurde niet lang voordat het paar zich verloofde, maar hun relatie eindigde in 2010.

Fajah’s agenda voor de komende twee maanden is nu helemaal leeg. “Ik wilde er zijn voor Shai.” “Ik hoop dat de bedrijven die ik heb moeten annuleren vanwege mijn omstandigheden het zullen begrijpen.”

De acteercarrière van Fajah Lourens begon in 2002 met de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin ze de rol speelde van Yasmin Sanders-Fuentes, een 21-jarige vrouw.

Fajah had de eer om de vriendin van Stefano Sanders te vertolken in de soap, en ze was destijds razend populair bij het publiek van de show. Toch koos ze er drie jaar later voor om de soap te verlaten, een beslissing waar ze later spijt van betuigde in de talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden.

‘Zo populair als ik was, was ik ook een rebel op mijn eigen manier.’ Ik was ongeduldig, onvolwassen en opstandig toen ik jonger was. Het zou gemakkelijk voor mij zijn om te zeggen dat ik niet verder wilde met een serie als een regisseur iets deed wat ik niet goedkeurde.

Fajah Lourens Afkomst

Ze besloot uiteindelijk de show te verlaten nadat er een incident op de set had plaatsgevonden. Ik herinner me dat ik bij mezelf dacht: “Ik wil de serie echt afmaken.” Toen kreeg ik te horen:

Ze ging door en deed het. zei tegen mezelf: ‘Ik wil uit deze serie en ik wil dood.’ Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik nooit meer terug zal komen.'”

Helaas voor Fajah lagen de rollen na dat incident niet meer voor het grijpen. “Zodra ik wegging, arriveerde Yolanthe op weg naar morgen, en ze woonde alle audities bij die ik die dag had gedaan, en ze was in elk ervan succesvol.” Daarom nam Fajah de beslissing om het anders aan te pakken.

Daniel Surig, haar toenmalige vriend en vader van haar zoon Shai, kwam op het idee om een ​​hotel te kopen. De presentator had gehoopt om van het hotel een ‘homovriendelijk’ etablissement te maken, maar zijn plannen werden uiteindelijk afgeblazen.

Fajah beweert dat de verbouwing haar zoveel stress heeft bezorgd dat haar relatie eronder heeft geleden. Helaas kon de relatie van het paar niet worden gered, en als gevolg daarvan gingen ze uiteindelijk uit elkaar.

Ze deed mee aan de realityshow So You Want to Be a Popstar , waar ze tiende werd. Hij was een deelnemer aan seizoen 3 van 71 Degrees North, waarvan de Nederlandse versie werd geannuleerd toen gastheer Ernst-Paul Hasselbach stierf terwijl de show werd gefilmd.

Fajah Lourens maakt momenteel deel uit van het team van Expeditie Robinson.Lourens begon in 2011 te deejayen bij clubs als Jimmy Woo, Panama, Beachclub Vroeger, Escape, Het Paard, Holland Casino, Cinema en Off Corso.

Hij speelde ook in de prestigieuze Jimmy Woo Nightclub in Amsterdam. Ze is ook betrokken bij de muziekindustrie als muziekproducent.

In januari 2011 werd bekend dat Lourens was gecast in de actiefilm Amsterdam Heavy, geregisseerd door Michael Wright, die in 2012 zal uitkomen.

Ze heeft gedeeltelijk afscheid genomen van haar dochter, maar ze heeft ook een nieuw iemand in haar huis verwelkomd. Fajah hield haar nieuwe vriend een jaar lang verborgen voor de rest van de wereld, maar het jaar daarop nodigde ze hem uit voor een feestje.

Iedereen is zich nu bewust van haar hernieuwde genegenheid voor Daan. Ook de familie van Fajah is zich bewust van de ernst van de situatie. Daan heeft Irem en haar zoon Shai al ontmoet, blijkt uit het bericht.

“Ze zijn allebei verliefd op hem, maar ik merkte dat Shai eerst moest wennen aan het feit dat er een nieuwe man in het leven van zijn moeder was. Natuurlijk was hij lange tijd de enige in de kamer Nee, Daan en ik hebben nog geen plannen om samen te gaan wonen.

Fajah Lourens Afkomst
Fajah Lourens Afkomst

We hebben allebei een sterke persoonlijkheid en ik geloof dat het het beste is als we allemaal ons eigen leven in stand houden.’