Ewout Genemans Relatie | Als het om zijn persoonlijke leven gaat, spreekt Ewout Genemans er zelden over, maar voor Story doet hij dat wel. Max, zijn diepe liefde en een toekomstige gezinsuitbreiding worden in detail besproken door de hoofdpersoon.

Ewout Genemans Relatie
Ewout Genemans Relatie

ZOOP, een jeugdtelevisieserie met Ewout Genemans in de hoofdrol, was zijn eerste grote rol voor het grote publiek. Op latere leeftijd werd hij bekend als presentator van de populaire kindertelevisieshow Willem Wever, die veel aandacht trok.

Ewout is nu aan de slag als programmamaker en televisieproducent, een baan waar hij van houdt en die zijn passie met zich meedraagt.
Ook in zijn relaties heeft Ewout veel geluk ontdekt. Max, die ook lid is van de media-industrie, is aanwezig. Als het om zijn persoonlijke leven gaat, zegt Ewout: “Ik ben niet iemand die erover praat, maar ik ga er ook niet over liegen.” “Max en ik zijn al een aantal jaar samen”, zegt Max. Het doet me veel plezier.’

Misschien willen ze allebei een gezin stichten, zeker nu Ewout voor het eerst oom is geweest en met eigen ogen heeft gezien hoe geweldig kinderen zijn om mee om te gaan. ‘ Er is bekend gemaakt dat mijn broer Auke en zijn vriendin zijn bevallen van een kind.

Dat vond ik heel opmerkelijk. Eerst en vooral was het een levenslange droom die uitkwam om mijn broer vader te zien worden, maar ook om mijn ouders grootouders te zien worden. Zelf kinderen krijgen is iets wat ik zou willen doen. ‘Misschien, maar dat is iets voor later.’

Rooijakkers gaat vanaf 5 januari op bezoek bij bekende Nederlanders als onderdeel van de show, die te zien is op RTL 4. Vanwege zijn quarantaine met zijn twee kinderen is dat voorlopig echter niet toegestaan. Een van de afleveringen wordt dan ook door Geneman gepresenteerd.

Puk en Keesje, de tweeling van Rooijakkers, zijn dinsdag bij hen thuis in quarantaine geplaatst omdat hun moeder niet mee kon. Hij en zijn vaste partner Andrea Pleijte maakten in augustus bekend dat ze hun twintigjarige samenwerking beëindigen.

Na het afronden van zijn opleiding werd Genemans ingehuurd door Visible TV om te dienen als montage-assistent. Gedurende deze tijd assisteerde hij bij het televisieprogramma Vliegende Hollanders op RTL4.

Ook werkte hij mee aan de film Meiden van De Wit, die in 2003 uitkwam. Toen hij als Bastiaan in Zoop begon te verschijnen, begon Genemans’ carrière alsmaar te stijgen. Dit kwam na zijn optredens in de Zoop TV-show en drie Zoop-films. In deze serie en de films zong hij een aantal nummers, die hij vervolgens op festivals speelde.

Ewout Genemans Relatie

Hij heeft ook waardevolle expertise opgebouwd op het gebied van spreken in het openbaar. Hij presenteerde onder meer Willem Wever, maar was ook de vaste opvolger van Pepijn van de BZT-show.

Ook trad hij op in producties als Sudokidz en De Museumbende. Daarnaast was hij van 2011 tot 2013 jurylid voor het Junior Eurovisie Songfestival.

Daarnaast heeft Genemans een hele reeks andere series geproduceerd, waaronder Fans en Who Will Become Kruimeltje? De presentator en programmamaker van RTL Nederland Genemans werkt sinds 2017 bij de zender.

Zowel RTL4 als RTL5 worden in deze paragraaf uitgebreid besproken. Voorbeelden zijn de shows Verslaving en Ewout aan de Grens, die hij sinds 2019 presenteert, maar ook een aantal programma’s over politiewerk zoals Bureau Burgwallen.

Ook opgenomen in de film Ratatouille is Genemans’ optreden als Remy, de chef-kok en hoofdpersoon. Daarnaast nam hij ook advertenties op voor onder meer de Postbank en Veilig Verkeer Nederland.

Samen met Jon Karthaus richtte Genemans het productiebedrijf No Pictures Please op. Ze werkten samen tot 2011, waarna Genemans voor zichzelf aan de slag ging.

Liefhebbers! van SBS6 was een van de programma’s die ze samen hebben gemaakt als een samenwerking. De meeste samenwerkingen van het bedrijf tussen 2012 en 2018 waren met RTL5.

I’ve never done IT en From Russia with love zijn slechts enkele van de shows die op de zender worden uitgezonden. RTL7 zendt ook een voetbalfanshow uit.

Ewout Genemans Relatie
Ewout Genemans Relatie

FremantleMedia heeft No Pictures Please per oktober 2015 overgenomen. Genemans heeft zijn functie als Managing Director van No Pictures Please verlaten en is nu in dienst getreden bij FremantleMedia, waar hij de rol van Creative Director op zich heeft genomen.

You may also like...