Blogs Trending

Euvgenia Parakhina Leeftijd

Euvgenia Parakhina Leeftijd | Euvgenia Parakhina is een professionele danseres uit Nederland van Russische afkomst. Ze werd bekend door haar optredens in de danswedstrijdprogramma’s Dancing with the Stars en So You Think You Can Dance op RTL 4. Peter Bosveld is haar vaste danspartner en geniet van zijn gezelschap.

Euvgenia Parakhina Leeftijd
Euvgenia Parakhina Leeftijd

Euvgenia Parakhina begon al op jonge leeftijd met het uitvoeren en componeren van muziek. Tegen de tijd dat ze vijftien was, had ze een uitgebreid trainingsprogramma in violisttechniek en uitvoering voltooid. Naast haar vioolspel was Parakhina een actieve loopster, vooral op de korte afstanden, en ze won verschillende races.

Als gevolg hiervan werd ze uitgenodigd om lid te worden van het Russische nationale team. Haar muzikale opleiding werd afgerond aan het conservatorium, toen ze in 1983 kennismaakte met dansen en bleek dat haar hart hier echt thuishoorde.

Een blauwe muis ritselt in het zand voor Euvgenia Parakhina. Rafael Konstantin Joop Jorna is de naam van Rafael Konstantin Joop Jorna, geboren uit het Russische jurylid van So You Think You Can Dance.

Rafael werd geboren op 23 juli om 12:22 uur. en woog bij de geboorte 3025 gram. Hij was de jongste van drie kinderen. Euvgenia beweert de gelukkigste persoon op aarde te zijn. “Met de kleine gaat het redelijk goed met mij en alles is in orde”, zegt Euvgenia in RTL Boulevard over haar situatie.

Euvgenia is inmiddels de 40 gepasseerd, maar zei eerder tegen RTL Boulevard dat ze daar geen enkel probleem mee had. “Mijn leeftijd stoort me helemaal niet. Het zijn maar een paar getallen.”

De levering verliep vlekkeloos. “Ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben omdat alles zo snel is gegaan.”Ondanks dat Euvgenia nog steeds in het ziekenhuis ligt, kan ze niet wachten om het ziekenhuis uit te zijn en weer aan het werk te gaan bij So You Think You Can Dance.

Euvgenia Parakhina Leeftijd
Euvgenia Parakhina Leeftijd

Door een uitwisselingsprogramma aan het conservatorium kon ze in juni 1990 voor het eerst naar Nederland afreizen. Als danseres trad ze op in verschillende shows in de Efteling. Het jaar daarop ontmoette ze een vriend in Nederland, met wie ze van 1994 tot 1996 een huis deelde.

Dansen was een bron van fascinatie voor haar. Via diverse kennissen leerde ze Peter Bosveld kennen en het klikte meteen tussen hen. Na twee maanden intensieve voorbereiding deden ze mee aan hun eerste wedstrijd in Parijs, waar ze in de top tien van het toernooi eindigden.

Daarna schreef ze zich in voor haar eerste ronde stijldansinstructie. Zij en Bosveld wonnen samen acht kampioenschappen in verschillende sporten op zowel Europees als Wereldkampioenschapsniveau.

Sinds het eerste seizoen van Dancing with the Stars dat in 2005 werd uitgezonden, heeft ze lesgegeven aan een bekende Nederlander met wie ze optrad in de show. Ook werkt ze samen met Bosveld om competitieve koppels te begeleiden en les te geven en treedt ze samen met hem op op verschillende evenementen.

In een interview met RTL 5 onthulde Euvgenia Parakhina dat haar werd verteld dat haar leeftijd een factor was bij haar verwijdering uit de jury van de So You Think You Can Dance-wedstrijd. Dat vindt de 43-jarige dansdocent uit Grazia.

Euvgenia Parakhina Leeftijd
Euvgenia Parakhina Leeftijd

Officieel stelt RTL 5 dat er volgens hun verklaring “te veel Nederlanders” in de vierkoppige jury zaten. “Ik heb verschillende verklaringen gehoord, waaronder dat ik werd gevraagd om te vertrekken omdat ik het oudste jurylid was, maar ook dat ze meer balans wilden in het panel, met twee Nederlandse en twee Belgische leden.

Euvgenia Parakhina Leeftijd

50 Years

You may also like...