Estelle Hagen Leeftijd | Estelle Hagen wordt met recht gezien als het juweel op de culturele kroon van Apeldoorn. Deze blonde schoonheid heeft al 131.000 volgers op Instagram en is een toegewijde gebruiker van het sociale mediaplatform Tiktok.

Estelle Hagen Leeftijd
Estelle Hagen Leeftijd

Hoe heeft ze zo’n groot aantal volgers verzameld? Je zult begrijpen waar ik het over heb zodra je haar foto’s ziet.

Om meisjes te helpen dit doel te bereiken is in de provincie Gelderland de organisatie Miss Beauty of Gelderland opgericht.

De Apeldoornse Colita Arends (14), Louise de Vries (16), Estelle Hagen en Iris-Yasmine Hulleman (14) zijn allemaal doorgestoten naar de finale, die dit jaar voor het tweede jaar op rij in Gelderland wordt gehouden. rij (20).

Ze strijden met 26 andere mensen om de eerste plaats. Ze vertellen over hun redenen om zich kandidaat te stellen en wat ze hopen te bereiken als resultaat van hun deelname.

Sanne Roffel was degene die mij ontdekte. Ze benaderde me en vroeg of ik interesse had om mee te doen aan de schoonheidswedstrijd.

Ik was meteen dolgelukkig; dit was een once-in-a-lifetime kans! Ik heb me meteen ter plekke aangemeld voor Miss Teen Of Gelderland 2019.

Estelle Hagen Leeftijd
Estelle Hagen Leeftijd

Een paar dagen later ontving ik een Instagram-bericht van Bjorn von Schomberg, de voorzitter van de schoonheidswedstrijd, die me bedankte voor mijn deelname.

Toen was het zo goed als een gegeven dat ik op de castingdag welkom zou worden geheten. “

Blonde Estelle is alles wat je ooit in een vrouw hebt gewild. Ze is het toonbeeld van Nederlandse schoonheid en daarom wilden we haar in het zonnetje zetten. Bekijk hieronder Estelle’s foto’s en vergeet niet haar te volgen op Instagram!

Op Instagram plaatst iedereen natuurlijk alleen de mooiste foto’s van zichzelf op zijn volgers. Voor onze Estelle Hagen is dit helemaal geen probleem! Op haar Instagram-pagina kun je niet anders dan verliefd worden op bijna elke foto die ze plaatst.

En we zijn niet de enigen die geloven dat dit waar is. Alleen al op Instagram heeft ze meer dan 136.000 volgers! Als je het ons vraagt ​​is dat bijna te weinig voor zoiets moois.

Daarnaast deelt ze regelmatig foto’s met ons op haar Instagram-account, die je in de galerij hieronder kunt zien.

Estelle Hagen is natuurlijk mee met de tijd, getuige haar gebruik van de TikTok-app. Deze app, die enorm populair is onder jongeren, heeft het potentieel om Instagram in te halen.

Probeer dit item bijvoorbeeld eens met de TikTokkers die de meeste volgers hebben verzameld! Ze heeft meer dan 90,8 duizend volgers op TikTok, een ongelooflijk aantal!

Het aantal posts is hier iets lager dan op Instagram, maar het zal niet lang meer duren voordat er veel meer zijn. We zullen hier enkele van haar meest schattige TikTok-video’s laten zien!

Estelle Hagen, een Instagram-model, draagt ​​de tienerbikini van het jaar 2020.Nee, er zijn ons geen prijzen bekend voor de meest opwindende bikini’s die door vrouwelijke beroemdheden worden gedragen.

Als dit echter niet het geval is, zou FHM moeten overwegen om het in hun jaarlijkse prijzen op te nemen. Estelle Hagen, ik geloof dat we met succes een winnaar hebben gekozen voor de competitie van dit jaar.

Estelle Hagen Leeftijd
Estelle Hagen Leeftijd

Je herkent haar misschien van… Ik weet het niet zeker… sociale media? Ja, de blondine is actief op sociale media als ‘influencer’ en het blijkt dat dit haar tot nu toe erg goed bevalt.

Estelle Hagen Leeftijd

25 Years