Blogs Trending

Estavana Polman Vermogen

Estavana Polman Vermogen | Naast het vertegenwoordigen van Team Esbjerg en het Nederlands Elftal is Estavana Polman een professionele handbalster uit Nederland.

Estavana Polman Vermogen
Estavana Polman Vermogen

Ook vertegenwoordigde ze Nederland in jongere leeftijdsklassen en won ze de zilveren medaille op het Europees Kampioenschap Handbal Dames 19 2011 in Duitsland. Haar spelvaardigheid werd ook erkend toen ze werd opgenomen in de all-star ploeg van het toernooi.

Estavana Polman en Rafael van der Vaart kennen elkaar al heel lang en zijn erg close. Jesslynn, die nu 1,5 jaar oud is, is ook het eerste kind van het stel. Desondanks zit er nog steeds geen ring aan de vinger van de handbalspeler!

Monique Tijsterman, de bondscoach, maakte maandag de lijst bekend van 34 speelsters die in de eerste selectieronde worden opgenomen. Polman’s naam staat op de lijst, die alle andere bekende personen omvat. Haar herstel verloopt niet zoals gepland, aldus de 29-jarige handbalster, die laat weten positief te blijven over haar kansen om deze zomer het WK in Brazilië te halen.

Nederland had een verschrikkelijke prestatie op de Olympische Spelen door de afwezigheid van hun sterspeler. Toen Frankrijk, de uiteindelijke kampioen, Oranje in de kwartfinales uitschakelde, was Oranje al in een staat van schaamte.

Djazzmin Trabelsi is de naam die het meest opvalt uit de voorselectie. Haar opname op de longlist is de eerste keer in haar carrière als lid van Füchse Berlin.

Ter voorbereiding op het WK strijden de Oranjedames van 25 t/m 28 november in Noorwegen in een competitie. Tijstermans kant neemt het in deze wedstrijd op tegen gastland, Rusland en Zuid-Korea. Daarna gaan 18 spelers aan boord van een vliegtuig naar Spanje, waar van 1 t/m 19 december 2010 het WK wordt gespeeld. Hier verdedigt Nederland zijn wereldkampioenschapskroon.

Estavana Polman Vermogen
Estavana Polman Vermogen

Haar relatie met de Nederlandse voetballer Rafael Van Der Vaart begon in augustus 2016 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Ze onthulden dat ze op 27 december 2016 een kind verwachtten. Jessicalynn, een meisje van 3 kg, werd op 24 juni 2017 geboren uit haar man, Michael.

Een bal wordt gegooid door Rafael van der Vaart die zijn armen in de lucht gooit en Faust ermee raakt. Onlangs maakte zijn levensgezellin een cruciaal doelpunt in de wedstrijd van 27:27 tegen Servië. De voetbaltrainer is lid van de Tribüne op het Wereldkampioenschap Handbal in Leipzig.

Toen ik jonger was, droeg ik een oranje trainingsjack. Als fan zou ik willen zeggen. In de hoofdrol is de hoofdpersoon op zijn charmantst. Estavana Polman is als de meest innemende figuur van het WK ook uitgegroeid tot een ster voor het Nederlands elftal.

In minder dan zes maanden na de geboorte van haar dochter, Jesslynn, staat de 25-jarige, die in haar thuisland liefkozend “Tulpe” wordt genoemd, weer op de dansvloer! Zelfs op vrijdag, als het op een spannende confrontatie tegen Duitsland voor de eerste plaats in de groep aankomt.

Vorige week verschenen foto’s van het jonge stel op een strand, waar ze hun handen niet van elkaar konden afhouden. Rafael straalt zoals hij dat in lange tijd niet heeft gedaan, wat een ander belangrijk element is.

Hij en zij zijn een buitengewoon koppel. Rafael is in korte tijd getransformeerd van een pooh-knuffelende vrouw die zich wentelt in de schijnwerpers van de paparazzi naar een nuchter, ruig type. Als je een paar naaldhakken draagt, voel je je comfortabeler in een vormeloze joggingbroek. Hierdoor kunnen nog meer verschillen worden gevonden.

Estavana Polman Vermogen
Estavana Polman Vermogen

Rafael van der Vaart vertelt in een eerlijk interview met Story.com over zijn relatie met Estavana Polman. Hoewel hij interesse toont in een huwelijk met haar, uit zij een sterke afkeer van het idee. Volgens de oud-voetballer is het Estavana die tegen hem schreeuwt: “Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verpest!”

Estavana Polman Vermogen

200 Millionen Euros

You may also like...