Epke Zonderland Vriendin | Epke Zonderland, een Turner uit Heerenveen, trouwde vandaag in Heerenveen met Linda Steen, een 28-jarige vrouw. In Heerenveen ontmoette de olympische winnaar van 2012 de vrouw die zes jaar later zijn echtgenote zou worden.

Epke Zonderland Vriendin
Epke Zonderland Vriendin

De tortelduifjes deelden een prachtige trouwfoto met persbureau ANP, gemaakt in een park aan het water. Direct na zijn geweldige oefening op de rekstok in Londen verhuisde Epke naar Groningen, waar hij woonde met zijn vriendin Linda, die toen nog student was.

De Fries, inmiddels 28 jaar oud, is werkzaam als coördinator maatschappelijk verantwoord ondernemen bij sc Heerenveen.Nu ze getrouwd zijn, heeft het paar besloten om een ​​huis in Heerenveen te kopen. Tijdens een vakantie in Marrakech stelde de topatleet zijn langdurige vriendin van meer dan anderhalf jaar ten huwelijk.

Turner Epke Zonderland is voor de tweede keer in zijn leven vader geworden, dit keer van zijn dochter. Volgens berichten op sociale media van de atleet vandaag, is zijn vrouw Linda Steen bevallen van hun eerste kind, een zoon genaamd Jacob.

“We zijn blij en opgewonden met de komst van onze zoon en broer Jan”, schrijft Epke, die een foto van zijn gezin bij zijn brief voegde. De kleine man werd geboren op 1 april. “We maken tot het uiterste gebruik van onze geweldige zoon.”

In 2016 zeiden de turnkampioen en zijn vrouw Linda voor het eerst ‘ja’ tegen elkaar. Bert, hun eerste zoon, werd twee jaar later geboren.

Epke Zonderland accepteert de rekstokken voor wat ze zijn en stopt definitief met turnen. Het lijdt geen twijfel dat de talenten die de blonde Fries etaleerde op de turnbaan op een gegeven moment veel vrouwelijke aandacht trokken. Linda Steen is al jaren de vrouw van Epke Zonderland en ze vissen alle twee achter het net.

Epke Zonderland Vriendin
Epke Zonderland Vriendin

Linda komt net als Epke uit de regio Fryslân. Nadat ‘s werelds beste turnster op de Olympische Spelen van 2012 goud won, besloot het stel zich in Groningen te vestigen. Een paar jaar later, terwijl ze op vakantie waren in Marrakech, kreeg het paar een huwelijksaanzoek. In Heerenveen konden de twee ja zeggen tegen elkaar.

Turner Epke Zonderland en Linda Steen hebben vrijdag in Heerenveen geloften afgelegd. In Heerenveen ontmoette de olympisch winnaar van 2012 de vrouw die zes jaar later zijn echtgenote zou worden.

Toen Zonderland naar Groningen verhuisde nadat hij de wereld schokte met zijn opmerkelijke oefening op de rekstok in Londen, deelde hij een kamer met Steen, die toen nog student was.

De Fries, inmiddels 28 jaar oud, is werkzaam als coördinator maatschappelijk verantwoord ondernemen bij sc Heerenveen.Nu ze getrouwd zijn, heeft het paar besloten om een ​​woning in Heerenveen te kopen. Zonderland (30) vroeg anderhalf jaar eerder zijn partner ten huwelijk tijdens een vakantie in Marrakech, Marokko.

De bijna afgestudeerde arts en zijn pasgetrouwde echtgenote gaan komend weekend in Friesland op huwelijksreis in Afrika, na een grote bijeenkomst van familie en vrienden.

Direct na zijn geweldige oefening op de rekstok in Londen verhuisde Epke naar Groningen, waar hij woonde met zijn vriendin Linda, die toen nog student was. De Fries, inmiddels 28 jaar oud, is werkzaam als coördinator maatschappelijk verantwoord ondernemen bij sc Heerenveen.

Epke Zonderland Vriendin
Epke Zonderland Vriendin

Nu ze getrouwd zijn, heeft het paar besloten om een ​​woning in Heerenveen te kopen. Tijdens een vakantie in Marrakech stelde de topatleet zijn langdurige vriendin van meer dan anderhalf jaar ten huwelijk.

You may also like...