Emma Wortelboer Relatie | Sinds 2015 is ze televisiepresentator voor BNNVARA en is ze geboren in Nederland. Ze groeide op in Manderveen en volgde haar middelbare schoolopleiding Het Erasmus in Almelo. Wortelboer vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival 2019 als woordvoerder van het land.

Emma Wortelboer Relatie
Emma Wortelboer Relatie

Een video van haar emotionele reactie op de overwinning van het Nederlands team in de wedstrijd ging viraal. Emma Wortelboer maakt een riskante selfie voor de spiegel en deelt deze met de wereld.

Emma Wortelboer plaatste op Instagram een ​​foto van zichzelf die ze riskant vond. In onderstaande video zie je hoe de presentatrice voor de spiegel poseert met alleen een blazer aan.

Ondanks dat ze het gezicht is van Spuiten en Slikken, draait de presentatrice niet alleen om seks, drugs en rock-‘n-roll, zoals ze beweert. Ze woont samen met haar partner en heeft een kat, en ze zegt dat ze enorm geniet van haar ‘civiele leven’, zoals ze uitlegde in een interview met LINDA.

“Ik ben het tegenovergestelde van Squirt en Swallow”, zegt Emma, ​​een 23-jarige die in de stad Squirt woont. “We waren vier jaar samen toen we vorig jaar samen Kerstmis vierden. Tomer en ik zitten op hetzelfde niveau, we zijn tevreden met elkaar, we wonen samen en we hebben samen een kat. Het is een echt beschaafde omgeving. En het is fantastisch.”

Nog een persoon die zeker veel aandacht zal trekken is de presentator, die vorig jaar namens Nederland de punten uitdeelde tijdens het Eurovisie Songfestival, om de overwinning niet lang daarna uitzinnig te vieren. Als ik ergens heen ga, moet het over mij gaan”, zegt de auteur.

Dan trek ik mijn mooiste jurk aan en iedereen neemt nota van mij, wat ik niet bang ben om toe te geven. Valse bescheidenheid staat niet in mijn vocabulaire; Ik accepteer het podium. Dit is precies wat je moet doen als je het Songfestival gaat hosten.”

Emma is heel open en eerlijk over haar band met haar vriend. Op de vraag of ze zich zorgen maakt over het missen van dingen in haar relatie, antwoordt ze nadrukkelijk: ” Je bent vrij om dat te doen, maar ik doe het liever niet.

Ik heb een relatie en zou mijn partner nooit bedriegen. Ik vind het leuk om te flirten met de bedoeling om te kijken of ik het nog voor elkaar krijg. “Als ik weet dat dat zo is, is dat voldoende.”

Emma Wortelboer Relatie
Emma Wortelboer Relatie

Emma Wortelboer (24) uit Manderveen is in Nederland bekend door haar optredens op het Scream Festival en De Slimste Mens, maar ze wil meer doen. Na het evenement van vanavond staat ze op het belangrijkste podium van de televisie: een spelshow op zaterdagavond in primetime! In Amsterdam ga ik op bezoek bij een Twentse vrouw. “Ik word ofwel aanbeden of veracht door het publiek. Prima.”

Die baan is haar door de vingers geglipt, maar ze heeft al iets anders op het oog. “Ik zou graag een interview met Amalia hebben”, zegt ze. “Ik ben een grote fan van het Britse koningshuis.” Ik geloof echter niet dat ze in mij geïnteresseerd zijn.

Aan de andere kant dacht iedereen hetzelfde op het Eurovisie Songfestival, maar ik kon het net zo goed voor elkaar krijgen als ieder ander. Ik heb altijd geleerd dat je je dromen hardop moet zeggen. Daarom wil ik Amalia graag interviewen.”

Ze verwacht niet dat het zal gebeuren, maar prinses Amalia zou graag de kans krijgen om hen in de toekomst te interviewen. Of een van de andere prinsessen, wat dat betreft.

Emma Wortelboer Relatie
Emma Wortelboer Relatie

Of wie dan ook van de koninklijke familie, wat dat betreft. Aan de professionele aspiraties van Emma Wortelboer komt dan een einde. Ze wil niets ‘vastpinnen’ omdat ze denkt dat ze over tien jaar niet kan communiceren wat ze wil. Dat is een beetje naïef.”

You may also like...