Emma Heesters Afkomst | Emma Heesters is een Nederlandse singer-songwriter die vooral bekend staat om haar covers van liedjes die ze uploadt naar haar eigen YouTube-kanaal. Emma Heesters, een 23-jarige singer-songwriter uit Nederland, heeft in slechts vijf jaar tijd meer dan 1 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal verzameld.

Emma Heesters Afkomst
Emma Heesters Afkomst

Dit jaar brengt ze haar eerste originele muziek uit, die op haar eigen label wordt uitgebracht.Emma Heesters werd geboren op 8 januari 1996 in de gemeente ‘s Gravenpolder, in de provincie Zeeland. Emma is al van kleins af aan met muziek bezig.

Op haar achttiende is ze de winnares van het ‘Kinderliedjesfestival’. Op haar 18e begint ze haar eigen YouTube-kanaal, waar ze covers speelt in haar eigen unieke stijl. Drie jaar geleden schoten haar uploads onverwacht omhoog, met covers van Meghan Trainor, Ariane Grande en Alan Walker als een van de meest populaire.

Haar YouTube-fanbase is sindsdien ongelooflijk snel gegroeid en ze heeft nu meer dan 1 miljoen volgers op haar eigen kanaal, dat ze in 2011 begon.

Emma Heesters is een zangeres die, als je nog nooit van haar hebt gehoord voor het programma Beste Zangers, dat zou moeten doen. Ze is een zangeres die ook nog eens een heel aantrekkelijk uiterlijk heeft. Maar ze is veel meer dan dat. In dit artikel informeren we je over de andere prestaties van Emma Heesters.

Hallo, mijn naam is Emma Heesters.Emma nam deel aan het Children for Children-festival toen ze nog maar acht jaar oud was in 2004, toen ze nog maar acht jaar oud was. Zij nam als vertegenwoordiger van Zeeland deel aan deze wedstrijd.

Ze was overwinnaar! Daarmee is ze de trots van Zeeland en is ze regelmatig te zien in de provinciale media.
De covers die zangeres Emma Heesters op YouTube publiceert, zijn afgestemd op de smaak van haar kijkers.

Ze komen van over de hele wereld, maar vooral in Indonesië wordt ze goed ontvangen, zo blijkt uit haar interview met Het Parool van zaterdag. Volgens het rapport woont “meer dan een derde van de 2,5 miljoen leden in Indonesië.”

Emma Heesters Afkomst
Emma Heesters Afkomst

Heesters, die in Nederland bekendheid verwierf door haar optreden in het muziekprogramma Beste Zangers in 2019, promoot zichzelf vooral als zangeres op YouTube. “Ik ben op YouTube begonnen omdat ik dacht dat het een goede marketingtool zou zijn”, legt Heesters uit. “Op deze manier kon ik mezelf als zangeres in de schijnwerpers plaatsen”, zegt de auteur.

Er staan ​​op dit moment ongeveer honderdvijftig nummers op haar kanaal, waarvan het bijna allemaal covers zijn. Eerder had ze die gekozen, afhankelijk van of het grote hits waren of niet. “Op YouTube is er veel interesse in het onderwerp.

Dus ik zou een ritje kunnen maken met die zoekresultaten, als ze beschikbaar waren.” Heesters is van mening dat ze vandaag echter de statistieken van haar YouTube-account bekijkt om om te bepalen waar haar abonnees vandaan komen.

Naast het maken van covers voor haar eigen YouTube-kanaal, heeft Heesters een platencontract getekend bij RCA Records en verscheen ze in 2019 op de Boyce Avenue-tour.

Heesters is vanaf augustus 2019 te zien als gastster in Beste Zangers.Heesters was voor het laatst te zien als castlid in het televisieprogramma Ik hou van Holland op 19 september 2020, en ze werkte voor het laatst mee aan de webserie Jachtseizoen op StukTV op 21 november 2018.

Emma Heesters Afkomst
Emma Heesters Afkomst

Heesters was de tweede deelnemer aan de reality-tv-show The Masked Singer in 2021; ze verscheen in het pak van de Spaanse krokodil.Heesters heeft een professionele relatie met voetballer Wesley Hoedt.