Dylan Zoon Waylon | Toen Waylon nog maar 22 jaar oud was, werd Dylan Bijkerk geboren, waarmee hij de jongste van de Bijkerk-kinderen was. Op zo’n jonge leeftijd vader zijn bleek een beetje moeilijker dan Waylon had verwacht, omdat de twee lange tijd niet in staat waren om effectief te communiceren.

Dylan Zoon Waylon
Dylan Zoon Waylon

In een interview met &C zei Waylon: “Natuurlijk heb ik veel gemist van mijn 16-jarige zoon.” Het gevolg was dat Bibi, toen hij zwanger werd van Teddy, meteen wist dat hij de ervaring opnieuw wilde beleven.

Gelukkig is de relatie tussen vader en zoon hersteld. Na een paar jaar uit elkaar te zijn geweest, brachten Waylon en zijn gezin (inclusief zoon Dylan) een verlengd weekend door in Parijs, waardoor we nog een kans kregen om te zien hoe de oudste Bijkerk-nakomeling eruitziet.

Het afgelopen jaar deelde Waylon een Instagram-foto van zijn zoon Dylan met de wereld. Dat deed hij begin vorig jaar. Toen verraste Waylon zijn hele familie door ze mee te nemen op vakantie naar Parijs.

En als Waylon iets doet, doet hij het uitzonderlijk goed! Een privéjet bracht het hele gezin destijds mee naar de stad van de romantiek.

Als gevolg hiervan was ook Waylons zoon Dylan aanwezig. Dat Dylans ogen identiek zijn aan die van zijn vader, zien we duidelijk op de tweede foto van de serie die Waylon deelde op Facebook.

Dylan heeft de leeftijd van achttien jaar bereikt.Dylans vader, Waylon, was 22 jaar oud toen hij Dylans vader werd. Waylon kampte met een drugsverslaving, waardoor hij een aantal jaren geen (goed) contact had met zijn zoon.

Dylan Zoon Waylon

Iets waar de zanger veel spijt van heeft. In een verklaring zei hij destijds: “Gelukkig heb ik berouw getoond en mijn zoon kon me vergeven.” Vader en zoon hebben nu weer contact, maar het was niet gemakkelijk voor hen om weer op dezelfde lijn te komen.

Grazia verneemt van Bibi dat haar vader vond dat hij gefaald had als vader vanwege het overweldigende verdriet dat hij ervoer. De beslissing om hem weer in zijn leven op te nemen werd hierdoor bemoeilijkt.

Bovendien wil je geen problemen veroorzaken in het leven van je kind”, vervolgt de brunette. Zoals Bibi aan het tijdschrift verklapt, speelde ze een belangrijke rol bij het weerzien van de carrières van Waylon en Dylan.

Toen Bibi de komst van Teddy verwachtte, was dat een keerpunt in Waylons leven. “Dat kwam doordat Willem destijds wist dat Dylan voor stabiliteit zou kunnen zorgen.

In de woorden van Willem: “Jij komt uit Den Haag om hier te wonen, en we gaan het huis te koop zetten zodat Dylan kan zijn eigen kamer hebben.’ legt Bibi uit.

Dylan Zoon Waylon
Dylan Zoon Waylon

Voordat hij een romantische relatie met Bibi ontwikkelde, had Waylon maar een paar goede vrienden en geen toegang tot een grote woonruimte. ‘Er was veel onzekerheid in zijn leven.’ had besloten: ‘Ik kan geen straf meer aan.’

You may also like...