Douwe Bob En Anouk Relatie | Een maand na de geboorte van zijn dochter Bobby Lou maakte Douwe Bob donderdag bekend in de nabije toekomst nog een kind te verwachten. RTL Boulevard was de enige uitlaatklep die met hem sprak. “Natuurlijk is het een wervelwind en gaat alles in een razend tempo, maar ik ben ontzettend blij en tevreden”, liet de zangeres weten.

Douwe Bob En Anouk Relatie
Douwe Bob En Anouk Relatie

Douwe is op 9 december voor het eerst vader geworden. Bobby Lou werd bij hen geboren toen Loes van Delft, een Nederlandse kunstenaar, nog leefde. De zangeres en de artiest hebben sinds het nieuws van de zwangerschap duidelijk gemaakt dat ze geen romantische relatie met elkaar hebben, en ze hebben gelijk.

Douwe is op de een of andere manier betrokken bij het leven van zijn dochter. Ook gebruikt hij haar woorden in de aankondiging van Anouks zwangerschap, die hij aanhaalt. Zijn tweede kind is gearriveerd bij RTL Boulevard, en hoewel de situatie ongebruikelijk is en niet ‘hoe het zou moeten’, zegt hij, ‘is het wat het is, en we zijn er enorm blij mee’.

Douwe wil tijdens het gesprek duidelijk maken dat hij op dit moment geen romantische relatie heeft met Loes of Anouk. Hij heeft nog steeds veel genegenheid voor de moeder van zijn ongeboren dochter.

Zijn eerlijkheid blijkt duidelijk uit zijn bekentenis dat hij en Annok al geruime tijd samen zijn en dat hij niet weet wat de toekomst in petto heeft. “Je weet vast wel hoeveel ik van Anouk houd – en hoeveel ik van Loes hou.

Liefde uit zich op verschillende manieren. Ik ben me ervan bewust dat Loes een uitstekende moeder is en dat Anouk op weg is naar een uitstekende moeder worden.”

Ondanks dat Douwe Bob en Anouk al een aantal jaren een af ​​en toe een relatie hebben, sluit hij de kans niet uit dat ze hun band weer nieuw leven inblazen. In een interview met Grazia in juni 2021 zei hij:

“Ik hou van een vrouw, en zij houdt van mij, maar het is soms net zo moeilijk.” Nee, Anouk, mijn vorige vriendin, en ik zijn momenteel niet samen. Je hebt echter geen idee hoe het zal aflopen.

Douwe Bob En Anouk Relatie
Douwe Bob En Anouk Relatie

Ik geloof dat we voorbestemd waren om samen te zijn. ‘Misschien wordt het ooit weer iets, en blijven we van elkaar houden.’Er is geen relatie tussen Douwe Bob en de kunstenaar die zwanger van hem is.

Het klopt dat Loes van Delft een kind verwacht met de zangeres, maar ze zijn geen stel. Media als Shownieuws en Libelle meldden dat de artiest reageerde op een bericht van 100 procent NL met de woorden ‘Loes en ik hebben geen relatie.’

Een vertegenwoordiger van het station bevestigt dat de post waarin Loes eerder zijn vriendin werd genoemd, is gewijzigd. Noch het management van Douwe, noch Loes was de afgelopen dagen bereikbaar voor commentaar, aangezien zij geen uitspraken wilden doen over het persoonlijke leven van de acteur.

Douwe Bob En Anouk Relatie
Douwe Bob En Anouk Relatie

Douwe Bob werd op 9 december 2021 voor het eerst vader, toen hij vader werd van zijn eerste kind. Bobby Lou is de naam die hij aan zijn dochter heeft gegeven. Loes van Delft, de moeder van de dochter van de zangeres, heeft vanaf het begin van haar zwangerschap duidelijk gemaakt dat zij en de zangeres geen connectie hebben.

You may also like...