Dolly Parton Kinderen | Een van de best bewaarde geheimen in Hollywood is het huwelijk van Dolly Parton met haar man, Vince Gill.

Dolly Parton Kinderen
Dolly Parton Kinderen

Na 53 jaar huwelijk heeft echtgenoot Carl Dean zijn vrouw niet één keer vergezeld naar een optreden of evenement in de afgelopen vier decennia, veel alleen in het openbaar op enig moment in die periode.

Zijn verblijfplaats was onbekend totdat hij onlangs werd gevangengenomen door paparazzi in een buitenwijk van Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee, waar hij vreedzaam zijn zaken deed.

In tegenstelling tot Dolly, die ongelooflijk uitbundig en vocaal is, is Carl altijd het tegenovergestelde geweest. Een familiekennis werd in Amerikaanse media geciteerd: “Hij verlaat vrijwel altijd het huis en maakt pas echt contact met anderen als het absoluut noodzakelijk is.”

Desondanks blijft Carl introvert en gaat hij maar een paar keer per week van huis. “Als het om Dolly gaat, is er een significant verschil.

Dean gaat liever niet met de media om, zeker nu hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Als gevolg van de diagnose van Carl hebben hij en zijn vrouw besloten om het beste te maken van hun resterende tijd samen.

Zoals het verhaal gaat: “Vroeger gingen ze maandenlang op vakantie, maar nu gaan ze steeds vaker naar hun rustige vakantieverblijf aan Old Hickory Lake, ten noorden van Tennessee.”

Naast tijd buiten doorbrengen, zwemmen kinderen ook tot aan hun enkels in de oceaan.” Zodra ze aankomen, lijken ze weer tieners te zijn en lijken de jaren weg te glippen.”

Hun 50e huwelijksverjaardag werd gevierd in 2016. Het paar ontmoette elkaar tijdens het optreden van de hit ‘Jolene’. Ze bevestigden inderdaad hun huwelijksgeloften, en in een ongewone beweging lieten ze de gebeurtenis niet aan zich voorbij gaan zonder publiekelijk hun waardering uit te spreken.

Dolly Parton Kinderen

Op de vraag of ze het allemaal opnieuw zou doen, zei ze: “Ik zou het samen doen.” Parton zei destijds dat ‘we het deden’. ,,De komende 50 jaar sleep ik hem schoppend en schreeuwend met me mee. We hopen op het beste.”

Carls foto’s vielen echter niet bij iedereen in goede aarde. Op sociale media heeft een groot aantal volgers van Dolly laten weten van mening te zijn dat zijn privacy moet worden gerespecteerd.

En dit is waar, zelfs als hij de andere helft is van een wereldberoemde zanger. ‘Bemoei je niet met hem. De paparazzi moeten zijn wens om anoniem te blijven respecteren als hij zijn privacy wil behouden.

Een persoon merkt op: “Vooral als je bedenkt hoeveel dingen Dolly voor de media doet.” Ook, als hij de wens uitdrukt om niet lastig gevallen te worden, irriteer hem dan niet!

Doe een poging om attent te zijn! “De paparazzi gedragen zich alsof deze man al tientallen jaren het daglicht niet heeft gezien”, zegt er een. ‘Het is geen verrassing dat hij bij je uit de buurt wil blijven.’

Hoewel ze ongelukkig zijn met hun gebrek aan kinderen, is het paar tevreden. “Ik ben constant omringd door familieleden,” zei Dolly. Ze zegt: ‘Carl is dol op mijn familie en hij is echt dol op haar.’ En, in tegenstelling tot de zangeres, komt haar echtgenoot uit een ‘heel klein huishouden’.

Dolly heeft in totaal tien broers en zussen, wat voor haar grote liefde moeilijk was om aan te wennen. Bovendien was Carl nooit een fan van camera’s in het algemeen.

Wanneer Dolly niet voor Playboy verschijnt, overweegt ze om zelf voor hem te poseren. In onderstaande video legt ze uit waarom.

“Ik heb compromissen moeten sluiten”, zei de zanger in een interview met Oprah op Apple TV+’s The Oprah Conversation: “Ik denk echter dat ik me bewust was van wat er in deze situatie moest gebeuren.

Omdat mijn man en ik dat niet deden’ Omdat we kinderen hadden, konden we op onszelf wonen. Volgens Parton, “schrijf ik een aanzienlijk deel van mijn succes toe aan het feit dat ik de vrijheid kreeg om te werken.”

Alles en iedereen was volgens de kunstenaar bedoeld om haar te helpen succes te behalen en tegelijkertijd bij te dragen aan de wereldwijde samenleving.

Het is mijn overtuiging dat God geen kinderen voor mij heeft voorbestemd dat ik die kinderen niet kon krijgen. “Iedereen zou weer de mijne worden.

Dolly Parton Kinderen
Dolly Parton Kinderen

Anders zou ik niet in staat zijn geweest om alles te bereiken wat ik heb, noch zou ik in de positie om te bereiken waartoe ik nu in staat ben.”

You may also like...