Dirkjan Mak Leeftijd | Dirkjan Mak, een goede vriend van Irene Schouten, een Nederlandse schaatsster die voor Team EasyJet uitkomt, is lid van het team.

Dirkjan Mak Leeftijd
Dirkjan Mak Leeftijd

Ze zijn sinds begin 2018 samen in het stadje Hoogkarspel en zijn volgens hun vrienden smoorverliefd op elkaar.

Dirkjan Mak werd geboren in de stad Blokker, in de provincie Noord-Holland, in het jaar 1957. Hij studeerde aan het Wood and Furniture Education College en reisde ook naar de Verenigde Staten, waar hij onder meer naar Smithtown High School West ging .

Dirkjan Mak Restauratie & Timmerwerk is de naam van het bureau dat hij in 2010 heeft opgericht. Particulieren en bedrijven kunnen hem inhuren voor het uitvoeren van werkzaamheden aan hun keukens, kasten, interieurs en andere mooie timmerprojecten, zowel binnen als buiten.

Toen Irene Schouten en haar compagnon Dirkjan Mak in 2018 besloten om hun eerste huis te kopen, waren ze dolgelukkig! Irene vertelde in oktober van dat jaar in een interview met Schaats.nl dat het even wennen was: “Zeker in het begin.

Als onderdeel van een ontspanningsmoment namen we nog een week vakantie. Dit keer bezochten we Malaga in Spanje. Gewoon een korte wandeling of een korte wandeling”, zegt de auteur.

“Ik kan niet de hele dag op het strand luieren.” Maar dat was de eerste keer dat we daarvoor meer dan vijf dagen op rij samen waren.

Dirkjan Mak Leeftijd

Vorig jaar bracht ik een aanzienlijke hoeveelheid tijd weg van mijn familie en vrienden. Door het jaar heen worden er verschillende trainingskampen en wedstrijden gehouden. kampen en wedstrijden De situatie daarentegen is nu uitstekend.”

Irene Schouten, geboren in Andijk in 1992, doet mee aan langebaan (vooral allround), marathon en inline skates. Het Cafis-team, dat sinds 2018 bekend staat als Collega’s EasyJet, werd in 2015 opgericht door Jillert Anema en zijn team.

In de periode 2013-2017 was Irene Schouten ongeslagen in de Nederlandse Mass Start en van 2015 tot 2019 won ze in eigen land zelfs het Wereldkampioenschap in die discipline.

Niet alleen Irene was betrokken bij Team EasyJet, maar ook haar broer Simon. In 2019 kondigde hij zijn afscheid van de wereld van het wedstrijdschaatsen aan.

Met de hulp van de vriend van Irene Schouten, Dirkjan Mak, staat Simon nu regelmatig op de tribune en steunt hij haar. Oh, wat zullen ze allebei blij zijn met haar prestaties.

Restauratie en Timmerwerk door Dirk Jan Mak (Hoogkarspel, Noord-Holland) is een timmerbedrijf gevestigd in Hoogkarspel. Dj Mak Restauratie en Timmerwerk is op 16 juni 2011 opgericht door Dirk Jan Mak.

Daarnaast staat het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 52953017 en is het een eenmanszaak.

Op deze locatie is 1 medewerker toegewezen. Details over dit bedrijf, inclusief contactgegevens en registraties, vindt u hieronder.

Dirkjan Mak Leeftijd
Dirkjan Mak Leeftijd

Bij Dirk Jan Mak Restauratie en Timmerwerk bent u aan het juiste adres als u op kleine of grote schaal timmerwerk nodig heeft. Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden voor jou.