Dionne Slagter Ouders | OnneDi is een YouTuber uit Nederland. Slagter was student aan de Herman Brood Academie, maar moest zijn studie wegens gezondheidsredenen noodgedwongen stopzetten. Ze willen hun eigen YouTube-kanaal maken, dat later in 2011 “Dionnetje1990” zal heten.

Dionne Slagter Ouders
Dionne Slagter Ouders

Slagter besloot Slagter om haar radiostation “OnneDi” een paar jaar later te noemen. Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn zijn enkele van de andere YouTubers met wie ze samenwerkt.

Leuk van Meuk is een bekende serie die op haar kanaal wordt uitgezonden en waarin ze games en gadgets promoot. In 2016 publiceerde Slagter een boek onder het pseudoniem OnneDi, een satirische kijk op populaire cultuur.

Dionne Slagter had tien jaar geleden anorexia en is nu een succesvolle YouTuber. In de nasleep hiervan is ze hersteld en bereidt ze zich nu voor om Romy te assisteren bij de EO-show ‘Been There, Done That’. Romy heeft eerder op de rand van de dood gestaan ​​en wordt nu door een sonde gevoerd.

Dionne doet er alles aan om Romy te laten zien dat leven mogelijk is zonder anorexia. “Ik vond zoveel van mezelf in haar; haar maniertjes, haar driften”, zegt Dionne. “Ik herkende zoveel van mezelf in haar.”

“Tijdens de middelbare school waren mijn leeftijdsgenoten steeds meer bezig met hun fysieke uiterlijk”, zegt Dionne Slagter. Ze gingen naar de sportschool om te sporten en te sporten.

Ik at veel, maar hield een slank figuur, wat ook door anderen werd opgemerkt. In die tijd heb ik veel meegemaakt, en ik kon het niet wegleggen. Proberen op een gezond gewicht te blijven, werd voor mij een techniek om met mijn gevoelens om te gaan. Hierdoor hoefde ik aan niets anders dan aan eten te denken.

Dionne Slagter Ouders
Dionne Slagter Ouders

Tijdens mijn revalidatie begon ik video’s te maken voor het YouTube-platform. Er is een kans dat ik mijn inventiviteit verlies. Het was een hernieuwde interesse. Als ik iets echt wil, zal ik er alles aan doen om het te krijgen: dit geldt zowel voor gewichtsverlies als voor het bekijken van YouTube-video’s.

Ik voelde me onmiddellijk genoodzaakt om minstens vijf keer per week iets nieuws te posten. Als het op mij aankomt, is het alles of niets, maar de video’s waren een veel beter alternatief voor andere vormen van afleiding.

Slagter maakte in 2016 zijn filmdebuut met Kappen!, en was in 2017 te zien in de speelfilms De familie Slim en 100 procent Coco. Slagter heeft de titelsong gecomponeerd voor de onlangs verschenen film met dezelfde naam.

Daarnaast was ze dit jaar te zien in de televisieprogramma’s SpangaS en Dare en was ze te zien als bijrol in de films The Boss Baby en Showdogs. Slagter had begin 2017 een relatie met NPO 3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree.

Sinds maart 2018 is Slagter te zien in het zangprogramma It Takes 2, waarin ze zeven weken achtereen probeert haar zangcarrière nieuw leven in te blazen.7 Ze voegde zich bij het team van Marcel Veenendaal en wist op de dag dat het bekend werd dat ze het kampioenschap zou winnen.

Op 11 november 2018 trad ze voor het eerst op als soloartiest in De Melkweg in Amsterdam.In 2019 is Slagter mogelijk te zien als lid van de 100-koppige jury in het televisieprogramma All Together Now.

Daarnaast was Slagter een van de castleden van het tweede seizoen van RTL 4-serie Expeditie Robinson, waarin ze als vierde af te zien was en in de kijkcijfers op de zeventiende plaats eindigde.

Toen ik deelnam aan het Family Matters-programma, kreeg ik een vernietigende klap te verwerken. Keith Bakker gaf me de redenen waarom ik beter zou moeten worden, maar ook hoe mooi en plezierig het leven kan zijn als je geen eetziekte hebt.

Dionne Slagter Ouders
Dionne Slagter Ouders

Toen mij werd verteld dat ik een verontschuldigende brief aan mijn moeder moest schrijven, kreeg ik een harde spiegel om te gebruiken. Ik probeerde Romy uit te leggen welke factoren me hadden geholpen, maar veel meer kon ik niet doen. Ik kan gewoon mijn persoonlijke ervaringen met haar delen, want het moet uiteindelijk vanuit jezelf komen.

You may also like...