Demi Schuurs Vriendin | Demi Schuurs is een professionele Nederlandse tennisser die zich de afgelopen jaren heeft geconcentreerd op het dubbelspel.Het ITF Circuit heeft haar een enkelspel en 20 dubbelspeltrofeeën toegekend, naast haar 14 WTA Tour-titels in het dubbelspel en een enkelspel-overwinning.

Demi Schuurs Vriendin
Demi Schuurs Vriendin

In februari 2015 behaalde ze haar hoogste singles-rating van nummer 512 ter wereld, wat een carrière-beste was. Op 22 oktober 2018 bereikte ze haar carrièrehoog van nummer 7 in het dubbelspel.

Demi Schuurs, een tennisser uit Nederland, is aangekomen in Parijs voor de Roland Garross Grand Slam. Om zich voor te bereiden op het toernooi besloot de 25-jarige tennisster een week vrij te nemen met haar vriendin Carmen.

Sinds een half jaar deelt het stel een appartement in Maastricht met elkaar. “Ik kan nu door Maastricht rijden zonder navigatiesysteem.”Schuurs koos er in april voor om niet verder te gaan met de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands en koos in plaats daarvan de Duitse Anna-Lena Grönefeld als zijn vervanger.

Op Roland Garros kunnen Schuurs en Grönefeld flink winnen. Schuurs werd vorig seizoen in de eerste ronde uit het toernooi gezet. “Ik mik nu op zijn minst op een plek in de kwartfinales.” Ook Carmen zal de eerste dagen van de reis in Parijs zijn. “Ik heb een afspraak met haar gemaakt en ze heeft toegezegd terug te keren als ik de finale heb gehaald”, legt Schuurs uit.

Demi Schuurs heeft zich gecommitteerd om als ambassadeur voor de EuroGames22 te dienen. Tijdens het grootste sportfestival van Europa voor de LHBTI+ doelgroep, dat van 28 t/m 30 juli plaatsvindt in Nijmegen, is zij het gezicht van het tennisevenement.

Demi Schuurs Vriendin
Demi Schuurs Vriendin

Eerder deze maand onthulde de 28-jarige Schuurs, die op de 12e plaats staat op de wereldranglijst in het dubbelspel, dat ze een vriendin ten huwelijk heeft gevraagd via het socialemediaplatform Instagram. Tijdens EuroGames22 vinden er 18 andere sportkampioenschappen tegelijk met de tenniscompetitie plaats.

De inschrijving voor Coming Out Day is een paar dagen geleden officieel gestart.Schuurs is de dochter van Lambert Schuurs, een voormalig Nederlands handbalspeler die zijn land op internationaal niveau vertegenwoordigde. Perr, haar jongere broer, is een professionele voetballer in de Verenigde Staten.

Schuurs beweerde dat ze een relatie heeft met een vrouw genaamd Carmen in een interview in 2020 met de Women’s Tennis Association.Schuurs en Melichar nemen het woensdagavond om 19.30 uur op tegen Shuko Aoyama en Ena Shibahara in hun tweede groepswedstrijd.

Dat Japanse team, dat als tweede was geplaatst in de WTA Finals, begon winnend door in de eerste ronde de Kroaat Darija Jurak en de Sloveen Andreja Klepac te verslaan (6-0 6-4).

Anett Kontaveit en Karolina Pliskova zijn de winnaars van de eerste en tweede plaats in het dames enkelspel. De Estse Kontaveit, een van de zes debutanten bij de WTA Finals, versloeg Roland Garros-winnaar Barbora Krejcikova uit Tsjechi met een 6-3 6-4 overwinning in de eerste ronde.

Demi Schuurs Vriendin
Demi Schuurs Vriendin

Pliskova bleek in drie sets te sterk voor de Spanjaard Garbie Muguruza: 4-6, 6-2 en 7-6. (6). De Tsjechische treedt aan het begin van het toernooi voor de vijfde keer op, terwijl Muguruza voor de vierde keer optreedt. De overige acht tennissers maken hun profdebuut tijdens de WTA Finals.

You may also like...