Blogs Trending

Debby Gerritsen Leeftijd

Debby Gerritsen Leeftijd | Debby Gerritsen is een openbare spreker, journalist, tijdschrift producent en televisiepresentator die haar mening geeft.

Debby Gerritsen Leeftijd
Debby Gerritsen Leeftijd

Met een kritische, open en vooral nuchtere kijk op de actualiteit en maatschappelijke vraagstukken probeert Debby deze beter te begrijpen. Bij voorkeur onderwerpen die te maken hebben met vrouwen, zoals feminisme en seksualiteit.

Haar gespreksvaardigheden zijn daarentegen ongeëvenaard, of het nu over voetbal, muziek of literaire werken gaat. Haar interesses, gevoel voor humor en persoonlijke stijl zijn divers.

Toen ze opgroeide in Raalte, Salland, dagdroomde Debby van een carrière in spionage, kunstschaatsen of zingen toen ze een klein meisje was. Op haar zeventiende verhuisde ze naar Amsterdam om communicatie te gaan studeren. Na haar studie ging ze aan de slag voor onder meer Quote, Quote Finance, ELLE, Folia en Nieuwe Revu.

Debby begon haar carrière als oprichter en redacteur van de duurzame glossy VEGA (Sanoma Media) in 2010, en ze was een van de oprichters van het literaire eroticamagazine Oh, Delightful! in 2015. (SANSYL BV). Debby was van 2017 tot 2021 hoofdredacteur van de weekbladen VIVA en VIVA Mama. (DPG Media).

Debby heeft een sterke interesse in sport buiten haar professionele leven. Tijdens het sporten in de sportschool of als toeschouwer bij een sportevenement of op de bank Ze is een sportliefhebber die met grote interesse een breed scala aan sportieve prestaties volgt.

Van voetbal tot Formule 1, tennis tot schaatsen en ja, darten, er is voor elk wat wils. Met pijn in het hart deed Debby Gerritsen in juli van dit jaar het licht bij de redactie van het tijdschrift Viva uit.

Debby Gerritsen Leeftijd
Debby Gerritsen Leeftijd

Het vrouwenblad dat maatschappelijke barrières doorbrak en een belangrijke bijdrage leverde aan emancipatie kwam deze week na vijftig jaar drukken tot een einde. De missie is echter nog niet voltooid.

Gerritsen heeft nu een nieuw platform, onder andere bij deze krant, om onderwerpen te bespreken die voor vrouwen net even anders zijn dan voor mannen, simpelweg omdat vrouwen en mannen ze op verschillende manieren ervaren. Voor vrouwen kan dit thema’s als liefde en seksualiteit omvatten, maar ook sociale kwesties die hen raken.

Debby Gerritsen, columnist van het Amsterdam Daily News, heeft een goede baan, geweldige vrienden, een fijn gezin, een eigen huis en auto, en de mooiste kat van Nederland. Maar hoe zit het met liefde? Het komt niet meer terug.

Na een paar vruchteloze pogingen tot huis-boom-beest-relaties, begint ze zich af te vragen of dit soort relatie echt geschikt voor haar is. Elke aflevering van de podcast Over liefde bevat een bespreking van een ander type relatie, variërend van traditionele, polyamoreuze, langdurige en open relaties tot single zijn.

Week na week praat Debby met gasten als Kaouthar Darmoni en Saskia Noort en krijgt ze ook nog een relatie-expert mee.Debby Gerritsen (Winterswijk, 1973) studeerde psychologie af aan de Radboud Universiteit. Zij promoveerde in 2004 aan de VU Amsterdam op haar onderzoek naar de kwaliteit van leven in verpleeghuizen, dat zij uitvoerde.

Gerritsen werkte van 2003 tot 2005 als wetenschappelijk projectmedewerker voor de Stichting Verenigde Amstelhuizen Amsterdam, waar hij een bijdrage leverde aan de ontwikkeling van een vraaggestuurd en cliëntgericht zorgproces voor de organisatie.

Debby Gerritsen Leeftijd
Debby Gerritsen Leeftijd

Ook werkte ze als psycholoog bij Verpleeghuis Slotervaart in Amsterdam, waar ze haar toekomstige echtgenoot leerde kennen.Ze richtte het Heyendaal Instituut van de Radboud Universiteit op, waar ze onderzoek naar dementie deed.

Debby Gerritsen Leeftijd

47 Years

You may also like...