Davy Pröpper Vriendin | David Petrus Wenceslaus Henri Pröpper is een Nederlandse gepensioneerde professionele voetballer die speelde als centrale of aanvallende middenvelder. Davy Pröpper was zaterdag bij de eerste openbare training voor de pers een van de vijf nieuwkomers bij PSV.

Davy Pröpper Vriendin
Davy Pröpper Vriendin

De 29-jarige Pröpper sloot eerder deze week zijn rentree bij PSV af en is verheugd om weer terug in Eindhoven te zijn. “Ik voel me hier thuis, dus dat werd me al snel duidelijk.”

Voor Pröpper, ondanks het feit dat hij tussen 2015 en 2017 al onder contract stond in Eindhoven, staan ​​deze eerste dagen in het teken van elkaar leren kennen. “Hier is duidelijk iets veranderd”, zegt Pröpper zelf na de zaterdagtraining. “Er is veel veranderd in de spelersgroep en ook de technische staf is radicaal anders.

Maar er zijn ook genoeg mensen hier bij de club die ik nog ken en het is altijd heerlijk om ze weer te zien.”Mandy van Ginkel is sinds dit seizoen te prijzen in het Philips Stadion.

Het zal je misschien niet verbazen na het zien van haar achternaam, maar de vriendin van Davy Pröpper is echt verbonden met Marco van Ginkel, vooral zijn nichtje.

De overplaatsing van neef Marco klonk haar zeker als muziek in de oren, al was het maar dat ze Marco’s vriendin Kristie Willems vaker zou zien. De twee maatjes zoeken elkaar zoveel mogelijk op, al werd het wat lastiger toen Marco naar het buitenland verhuisde.

Het zou zomaar kunnen dat Davy Pröpper een sleutelrol speelde bij de transfer. Pröpper doorliep niet alleen de jeugdopleiding van Vitesse bij Marco van Ginkel, de twee zijn ook boezemvrienden.

Davy Pröpper Vriendin
Davy Pröpper Vriendin

Zo ontmoette Davy het nichtje van Marco. De wags hebben in ieder geval veel te vertellen op de tribune, Mandy van Ginkel beschouwt Kristie Willems als een van haar beste vriendinnen.

Pröpper begon zijn carrière bij de plaatselijke amateurclub VDZ, waar hij werd gecoacht door zijn vader, Peter, voordat hij via de academie van Vitesse ging.

Hij maakte zijn Eredivisie-debuut op 17 januari 2010 in een wedstrijd tegen NEC in Stadion de Goffert, als vervanger van Kevin van Diermen in de 84e minuut.

Hij maakte zijn debuut in de basisopstelling op 13 april 2010, in een wedstrijd tegen NAC Breda in het GelreDome.Pröpper maakte 11 optredens in de Eredivisie in het seizoen 2009-10.

In het begin van zijn tweede seizoen bij The Albion verscheen hij in de opeenvolgende overwinning tegen Manchester United, het veiligstellen van een 3-2 thuisoverwinning op 19 augustus 2018.Hij was te zien in wat Brighton’s enige EFL Cup-ontmoeting van het seizoen was op 28 augustus die opkwam als een vervanger in het 1-0 thuisverlies voor South Coast-rivalen, Southampton.

Pröpper scoorde zijn eerste doelpunt voor Brighton in een 2-1 competitienederlaag weg tegen Leicester op 26 februari 2019.Net als het voorgaande seizoen speelde Pröpper vier keer in de FA Cup 2018/19 toen ze nog een stap verder gingen en uitgeschakeld werden in de halve finale in het Wembley Stadium tegen Manchester City, waarin Pröpper speelde.

Davy Pröpper Vriendin
Davy Pröpper Vriendin

Pröpper was opnieuw een vaste waarde in de ploeg voor de Sussex-club, waar hun voortbestaan ​​​​op 4 mei werd verzekerd als gevolg van het verlies van Cardiff City thuis van de rivalen van Brighton, Crystal Palace. Deze bevestiging vond plaats precies een jaar nadat Brighton hun veiligheid in het seizoen 2017-18 had gegarandeerd.

You may also like...