Blogs Trending

Davide Heijmans Familie

Davide Heijmans Familie | Als het aan Thierry Baudet en zijn verloofde Davide Heijmans ligt, gaan ze een gouden toekomst tegemoet. De politicus zou graag kinderen willen met Davide, terwijl hun liefde in eerste instantie niet zo vanzelfsprekend was.

Davide Heijmans Familie
Davide Heijmans Familie

Davide werkt in het dagelijks leven niet in Den Haag. Ze heeft een heel ander beroep dan haar aanstaande man: ze werkt als fotograaf. Op Instagram pronkt ze met foto’s van haar werk en haar grote liefde.

Davide ontmoette Thierry voordat hij als politicus aan de slag ging. De klik was meteen goed toen Davide in november 2016 als freelance fotograaf werd aangenomen bij een baan waar Thierry aan het woord was.

Toch duurde het anderhalf jaar voordat Davide en Thierry hun relatie officieel maakten.Thierry Baudet en zijn verloofde Davide Heijmans zouden een huis hebben gekocht aan de Bornsestraat.

Een blik op het Kadaster zorgde ervoor dat het gerucht bij een gerucht bleef.Met zijn 25 is Davide een stuk jonger dan de 38-jarige Thierry. Het heeft even geduurd voordat ze volledig voor de relatie durfde te gaan, vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard.

Davide was toen 21 jaar en zag aanvankelijk geen serieuze relatie. “Davide heeft me op de proef gesteld”, beaamt Thierry. “Ze had geen zin om spelletjes te spelen. Het duurde lang voordat ze geloofde dat ik serieus was.”

Davide Heijmans Familie
Davide Heijmans Familie

Davide Heijmans, de vriendin van Thierry Baudet , Thierry Baudet koos ervoor om zijn relatie lang geheim te houden. Uiteindelijk was hij zo trots als een pauw om zijn vriendin aan de buitenwereld te laten zien.

Er is een groot leeftijdsverschil tussen de twee. De vriendin van Thierry Baudet is pas 24 jaar oud, terwijl de FVD’er zelf al 37 is. Dat is niet oud, maar er is een verschil van 13 jaar tussen hen.

Davide Heijmans dame is een professionele fotograaf. Dus nu weet je waarschijnlijk ook wie die mooie foto aan de rand van het zwembad heeft gemaakt.

Davide is er duidelijk over in Story: “Ja, ik wil kinderen met Thierry. Natuurlijk. Het is niet dat mijn carrière voorrang heeft.

Davide Heijmans Familie
Davide Heijmans Familie

Familie is het belangrijkste voor mij.” Kortom, ze wil niet dat Thierry huisman wordt in een huisje op het platteland. Baudets meest fanatieke tegenstanders, Jetten en Klaver, zijn nog lang niet van hem af.

You may also like...