Blogs Trending

Daan Hoogervorst Leeftijd

Daan Hoogervorst Leeftijd | Robbert Rodenburg is een Nederlandse acteur en mediapersoonlijkheid die in een aantal films en tv-shows heeft gespeeld. Hij is vooral bekend om zijn YouTube-kanaal, waar hij sinds 2020 talloze mensen interviewt in een stijl die hij heeft bedacht, genaamd ‘Open Map’, waarvoor hij bekend staat.

Daan Hoogervorst Leeftijd
Daan Hoogervorst Leeftijd

Hij deed interviews met onder meer Bizzey, Bilal Wahib en Maxime Meiland.Dit jaar had Robbert Rodenburg zijn eerste ondersteunende rol in de film Storm en de ZAPP-serie ‘De Vloek van Pegasus’, die allemaal in 2017 zijn uitgebracht.

Naast het maken van materiaal voor zijn Instagram-account, heeft hij ook met merken gewerkt zoals Calvin Klein, Reebok, Scotch & Soda, Puma en OPPO om advertenties voor hun producten te maken.

Sinds 2020 heeft hij zijn eigen YouTube-format, genaamd ‘Open Map’, waarin hij onder meer muzikanten als Bizzey, Bilal Wahib en Maxime Meiland interviewt.

Robert Rodenburg, een 23-jarige influencer, is de jongste deelnemer aan Expeditie Robinson van het seizoen en kwam eerder dit jaar bij het team. Een openhartig interview met Grazia onthult de waardevolle lessen die hij heeft geleerd van zijn medekandidaten op het eiland Sicilië. Voor hem waren het vooral de gesprekken die hij met Jasmine Sendar had die als een soort ‘levensles’ dienden.

Rodenburg heeft een aanzienlijk aantal volgers op Instagram, met meer dan 130.000 volgers, die hij gebruikt om zijn muziek te promoten. Zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 110.000 abonnees heeft, is ook enorm populair.

Hij heeft een zeer succesvolle YouTube-serie genaamd Open Map, die erg populair is op het platform. Hij voerde interviews met een aantal bekende Nederlandse persoonlijkheden, waaronder Romee Strijd, Bilal Wahib en Maxime Meiland. Zijn werk op YouTube heeft hem een ​​Social Award opgeleverd en hij is genomineerd voor een Televizier-ster voor beste online serie.

Daan Hoogervorst Leeftijd
Daan Hoogervorst Leeftijd

Rodenburg sprak ook over het YX-SEX-initiatief voor KRO-NCRV, dat de acceptatie van LHBTI’s van alle seksuele geaardheden en genderidentiteiten bevordert. Rodenburg sprak met het AD over zijn acceptatie van zijn eigen oriëntatie en zei:

“Nou, het is ook een van de redenen dat ik in de eerste plaats naar Amsterdam wilde.” Ik heb niet altijd geloofd in mijn vermogen om te groeien en te ontwikkelen. Veel mensen in de stad hebben het idee dat als je regelmatig genoeg handelt, je uiteindelijk gek genoeg zult handelen.

Dat is een stelling waar ik het absoluut niet mee eens ben. Want wat is tenslotte normaal? Waarom zouden we ons allemaal op dezelfde manier moeten gedragen.

Uiteraard was dit niet voor iedereen het geval, maar ik geloof dat sommige mensen een beetje te bekrompen zijn in hun denken. Ik wil er echter op wijzen dat ik ook veel goede herinneringen aan Bergambacht heb.

Holland’s Next Top Model (HNTM), een Nederlandse reality-tv-show uitgezonden door RTL 5, werd uitgezonden op 1 september 2014 en bestond in totaal uit negen afleveringen.

Anouk Smulders is dit jaar ook de presentatrice van het seizoen. Alle leden van de jury zijn uit dienst gezet. Endemol Nederland Media Groep BV is het bedrijf dat Holland’s Next Top Model produceert.

Daan Hoogervorst Leeftijd
Daan Hoogervorst Leeftijd

Onderschreven door Endemol hebben de volgende personen bijgedragen aan het programma: Femke Ochse Freiwald, Mirjam van der Veen, Iris Raaphorst, Sebastiaan Beens, Riena Collewijn, Lienke de Jong, Daan Hoogervorst, Tanisha Feenstra en Jessie Augustijn, om er maar een paar te noemen.Volgens SKO-statistieken stemden 621.000 kijkers af om de finale te zien.

You may also like...