Blogs Trending

Cody Gakpo Ouders

Cody Gakpo Ouders | Cody Mathès Gakpo is een Nederlandse voetballer die liever op de flank speelt dan buiten de verdediging. In 2016 maakte hij zijn professionele debuut voor Jong PSV, een Nederlandse voetbalclub.

Cody Gakpo Ouders
Cody Gakpo Ouders

Gakpo speelt vanaf 2018 in het hoofdelftal van PSV.Hij legt uit: “Ik heb altijd de steun gehad van mijn vader. Tegen ELF Voetbal nummer 2-medewerker Nick de Jager, de twintigjarige PSV-aanvaller in de film, die vorige maand in première ging, zegt hij: “Hij is erg betrokken.

De jeugdinternational vertelt uitgebreid over zijn elf inspiratiebronnen, die hij tot in detail beschrijft. “Het begon allemaal in de beginjaren van EVV. Hij werkte als mijn jeugdtrainer terwijl ik daar was.

Later vergezelde hij me ook overal waar ik ging en hielp me met alles wat ik nodig had. “Het gaat nog steeds door.”Het belang van mijn moeder verschilde van het belang van mijn vader.

Mijn vader probeerde me te motiveren om zo goed mogelijk te presteren. Mijn moeder was net zo, maar ze was rustiger. Ze leerde me hoe belangrijk het is om niet stil te staan ​​bij de dingen die ik verkeerd had gedaan en het feit dat er op elk moment in het leven nog iets kon gebeuren.

Niet alleen in het voetbal, maar ook in andere sporten. Mijn ambitie was om profvoetballer te worden. Als ouder moet je er wat realistischer in zijn. Daarom benadrukte ze het belang van kalm blijven: “Blijf kalm, alles komt goed.”

Cody Gakpo Ouders
Cody Gakpo Ouders

Ook spreekt hij ruimer in het artikel in ELF Voetbal nummer 2 over de sportieve achtergrond van zijn ouders en over zijn zelfstandig leven.

Ook vertelt hij over zijn twee broers, oud-trainers en andere mensen in zijn directe omgeving die als inspiratiebron hebben gediend.

Tony Adams, Bram Nuytinck, Alireza Jahanbakhsh en Matus Bero, evenals de Peruaanse internationals van FC Emmen en het Nederlandse talent van FC Barcelona, ​​Xavier Mbuyamba, staan ​​allemaal in de nieuwe uitgave van ELF Voetbal, die nu te koop is. .

Gakpo werd in 1999 in Eindhoven geboren uit een Nederlandse moeder en een Togolese vader. Hij is de jongste van drie kinderen. Gakpo kwam in 2006 bij de jeugdopleiding van PSV, waar hij door alle jeugdteams van de jeugdopleiding ging, te beginnen bij de F-jes.

Op 4 november 2016 maakte hij voor het eerst zijn profvoetbaldebuut als speler van de Eerste Klasse. Op die dag werd hij verslagen door Helmond Sport in een 1-0 nederlaag voor Jong PSV.

Hij betrad het veld voor Gökhan Kardes in de 54e minuut van de wedstrijd. Tegen RKC Waalwijk op 8 juli 2017 maakte Gakpo zijn officieuze debuut voor het eerste elftal van PSV door een doelpunt te scoren in een 0-2 nederlaag voor de bezoekers.

Op 19 januari 2018 kreeg hij zijn eerste startpositie bij Jong PSV en maakte hij op die dag ook zijn eerste doelpunten voor de senioren. Toen zijn team De Graafschap met 2-3 versloeg, stond hij op het wedstrijdformulier voor zowel het eerste als het derde doelpunt van het team.

Gakpo maakte zijn officiële debuut voor het eerste elftal van PSV op 25 februari 2018 in Nederland. Hij kwam als vervanger voor Steven Bergwijn in de 92e minuut van de 1-3 competitiezege die dag op Feyenoord.

In juni 2018 promoveerde Gakpo naar het eerste elftal van PSV door toen nieuw aangestelde hoofdtrainer Mark van Bommel, die dat meteen deed na het overnemen van de functie.

Cody Gakpo Ouders
Cody Gakpo Ouders

Van Bommel werkte eerder met hem samen bij PSV-O19 in Nederland. Een 5-0 overwinning op Fortuna Sittard op 3 februari bezorgde hem zijn eerste Eredivisie-doelpunt, dat hij scoorde na 3-0 in de eerste helft van de wedstrijd. Vanaf het seizoen 2019/20 mag hij regelmatig in de basis starten.

You may also like...