Chris Zegers Ziek | Dirk Christiaan Zegers is een Nederlandse acteur, regisseur en presentator die in een aantal films heeft gespeeld. Dat Chris Zegers niet meer zo jeugdig en fruitig blijkt te zijn, wordt hem tegenwoordig regelmatig onder de aandacht gebracht. Dat vertelt de tv-presentator in het Partymagazine, dat regelmatig verschijnt.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

Zegers kan het niet helpen, maar erkent dat de jaren zich beginnen op te stapelen en dat hij niet langer een hunk is. Dat was een aspect ervan. Kijk, ik heb een gezin met twee jonge kinderen, en de nachten kunnen soms heel moeilijk zijn. Ik kom af en toe op televisie in een broek, met warrig haar en dikke tassen van de vorige nacht. de presentator,

Het derde seizoen van 3 op Reis gaat weer van start, maar vanwege het coronavirus zal het uiterlijk wat anders zijn dan normaal. Volgens Chris Zegers, de presentator van de show:

“Het is uit noodzaak ontstaan, maar we maken van de gelegenheid gebruik om anderen te inspireren dat reizen mogelijk is.” Hij woont, samen met de andere drie presentatoren, allemaal in of rond Nederland.

Zegers is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij economie heeft gestudeerd. Na zijn studie ging hij aan de slag als junior consultant bij een Chinees bedrijf in Singapore.

Tijdens een vakantie in Nederland in 1996 werd hij gecast voor de toen geldende Heineken-campagne, die destijds plaatsvond. Dit was zijn eerste ervaring met werken voor een camera, en als gevolg daarvan ging hij verder met een carrière in toneellessen en schreef hij zich in bij een castingbureau.

Zijn allereerste rol als acteur was in de VARA-televisieserie Oppassen!!! Zijn gebrek aan publieke erkenning leidde ertoe dat hij werd gecast voor de rol van Sasza Nagy in de televisieserie Onderweg naar Morgen. Daarna was hij te zien in een aantal televisieprogramma’s, waaronder All Stars, Hartslag, Meiden van De Wit en Van God Los.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

De 43-jarige Zegers beschrijft het geweldige nieuws niet alleen als ‘lief’, maar uit zijn blijdschap door te zeggen dat ‘ik natuurlijk dolblij ben’. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer Marije uitgerekend wordt.

Marije Braber en Zegers zijn sinds 2009 samen, maar daarvoor kennen de twee elkaar al vijftien jaar. Eden werd in 2011 door het paar geboren en ze zijn dolblij dat ze zijn ouders zijn.

Chris Zegers, de presentator, reist met ons mee naar Rwanda om te kijken hoe dit werkt. Rwanda is een klein land dat in korte tijd kan worden doorkruist. Met veel zorg en aandacht voor detail concentreert Zegers zich op de Congo Nile Trail, een pittoresk pad dat door de heuvels van Rwanda loopt.

Al wandelend en fietsend geniet hij van de zelfstandigheid en rust die ‘slow travel’ in dit gebied met zich meebrengt.Chris reist met een elektrisch voertuig naar Duitsland, door Nijmegen en Zwolle. “Ik kan je verzekeren dat de dageraad op het Sallandse veld net zo spectaculair is als die in Nieuw-Zeeland.”

En je hebt geen last van een jetlag terwijl je daar bent”, voegt hij er grinnikend aan toe. Desondanks verwacht de 49-jarige gastheer in de toekomst weer een lange reis te kunnen maken.’ komen nu minder vaak in contact met mensen uit verschillende culturen.

In Nederland is dat natuurlijk anders, maar de verrassing in Borneo is toch groter dan de verrassing op een veld in bijvoorbeeld Groningen.In 2011 nam hij deel aan de Dakar Rally in een racetruck en eindigde hij als 19e algemeen en eerste in zijn klasse.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

In 2015 is Zegers te zien in seizoen 15 van de AVRO, dat in 2015 plaatsvond. Hij raakt uitgeput in de laatste oplevering, net voor de finish.Hij was finalist in De Slimste Mens, een wedstrijd in de winterserie waarin hij derde werd.