Chatilla Van Grinsven Vriendin | Chatilla van Grinsven is een Nederlandse basketballer die deel uitmaakt van het Nederlands Elftal. Ze werd geboren in de stad Amsterdam. Ze speelde universiteitsbasketbal voor Colorado State en Saint Joseph voordat ze naar Europa verhuisde om een ​​professionele basketbalcarrière na te streven.

Chatilla Van Grinsven Vriendin
Chatilla Van Grinsven Vriendin

Chatilla van Grinsven reisde op zestienjarige leeftijd naar de Verenigde Staten. Ze had maar één ambitie: het maken als professionele basketballer. Ze maakte naam op het wereldtoneel, maar Nederland werd haar pas onlangs bewust toen ze het televisiespel De Verraders won.

Tot een paar maanden geleden deed Chatilla van Grinsven haar zaken in volledige anonimiteit. Enerzijds houdt een Golden Retriever Luna hondenpoepzakje vast; de ander houdt haar riem vast. Fans staan ​​in de rij om met haar op de foto te gaan nu er naar haar wordt uitgezwaaid.

‘Toen ik over de snelweg reed, werd ik onlangs door volslagen vreemden gefilmd toen ik langskwam. ‘Nee, niet vanwege mijn uitstekende sportcarrière’, zegt ze met een zucht. “Ik was een paar weken een personage in een televisiegame. Nu word ik ‘die Chatilla uit The Traitors’ genoemd. ‘Het is zo bizar!’

Chatilla van Grinsven, 30, is niet alleen een van de bekendste basketballers van ons land, maar wordt ook beschouwd als een van de aantrekkelijkste sporters ter wereld.

De brunette, die ondanks haar lengte van 1.89 meter de kansen wist te verslaan en een plekje bij Oranje wist te veroveren, durfde onlangs uit haar comfortzone te treden en zich te laten fotograferen voor een fotoshoot.

Met haar mooie lach en wilde lokken wist ze veel aandacht te trekken van veel van haar Instagram-volgers en wist ze een brede grijns op al onze gezichten te toveren.

Van Grinsven kwam in 2012 in aanmerking om te spelen voor Saint Joseph’s University en zij en het team hadden een succesvol seizoen in 2012-2013, waarmee ze een plaats op de lijst aller tijden van het team behaalde.

Naast het leiden van haar team naar het Atlantic-10-kampioenschap en een optreden in het NCAA-toernooi voor de eerste keer in tien jaar, behaalde Van Grinsven gedurende het seizoen talloze onderscheidingen, waaronder A-10 First Team All Conference, A-10 All Championship Team, Big-5 Player of the Year, en scoorde haar 1000e carrièrepunt, terwijl ze ook de NCAA Woman of the Year-prijs won voor de Atlantic-10 Conference.

Ook in de Verenigde Staten werd Van Grinsven genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award, die haar uitstekende prestaties in de klas, op het basketbalveld en in haar dienstverlening aan de gemeenschap erkent.

Van Grinsven behaalde in mei 2013 een bachelor in International Business met een concentratie in Economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Chatilla van Grinsven weet al jaren iedereen in de feestzaal te imponeren met haar buitengewone capaciteiten. Toen Van Grinsven in 2008 naar de Verenigde Staten verhuisde, studeerde ze communicatiewetenschappen aan de Colorado State University, waar ze een sportbeurs ontving om basketbal voor het team te spelen.

Saint Josep’s University accepteerde de man met krullend haar in 2011 als transferstudent. Als gevolg hiervan besloot ze vrijwilligerswerk te doen voor een kinderziekenhuis nadat ze tijdens het eerste seizoen de kans was ontzegd om voor de Hawks-club in Philadelphia te spelen vanwege transferbeperkingen.

Chatilla Van Grinsven Vriendin
Chatilla Van Grinsven Vriendin

Wie goed presteert, wordt beloond met goed. Chatilla werd geëerd met de Roosevelt Hunter Community Service Award voor haar prestaties buiten het klaslokaal naast haar academici.

You may also like...