Chatilla Van Grinsven Lengte
Chatilla Van Grinsven Lengte

Chatilla Van Grinsven Lengte | Chatilla van Grinsven, lid van het Nederlands basketbalteam, is een Nederlandse basketballer die speelt voor het damesteam van het land. Ze speelde universiteitsbasketbal voor Colorado State en Saint Joseph voordat ze naar Europa verhuisde om een ​​professionele basketbalcarrière na te streven.

Chatilla van Grinsven reisde op zestienjarige leeftijd naar de Verenigde Staten. Ze had maar één ambitie: het maken als professionele basketballer. Ze maakte naam op het wereldtoneel, maar Nederland werd haar pas onlangs bewust toen ze het televisiespel De Verraders won.

Ze begon op achtjarige leeftijd met basketballen en maakt sinds 2006 deel uit van het Nederlands Basketbalteam. Sinds 2010 maakt ze ook deel uit van het Nederlands Senioren Elftal, waar ze vele jaren de meest prominente speler van het team was. jaar.

Tot een paar maanden geleden deed Chatilla van Grinsven haar zaken in volledige anonimiteit. Enerzijds houdt een Golden Retriever Luna hondenpoepzakje vast; de ander houdt haar riem vast. Fans staan ​​in de rij om met haar op de foto te gaan nu er naar haar wordt uitgezwaaid.

‘Toen ik over de snelweg reed, werd ik onlangs door volslagen vreemden gefilmd toen ik langskwam. ‘Nee, niet vanwege mijn uitstekende sportcarrière’, zegt ze met een zucht. “Ik was een paar weken een personage in een televisiegame. Nu word ik ‘die Chatilla uit The Traitors’ genoemd. ‘Het is zo bizar!’

Chatilla Van Grinsven Lengte
Chatilla Van Grinsven Lengte

In de jaren 2020-2021 zal haar vermogen naar verwachting dramatisch toenemen. Als resultaat, wat is het vermogen van Chatilla van Grinsven op 30-jarige Het is vooral via haar succes als speelster dat Chatilla van Grinsven haar brood verdient. Ze komt oorspronkelijk uit Nederland.

We hebben het vermogen, geld, salaris, inkomen en vermogen van Chatilla van Grinsven berekend op basis van openbaar beschikbare informatie.

In 2008 accepteerde ze een sportbeurs om te spelen voor de Colorado State University in de Verenigde Staten, waar ze sindsdien is gebleven. Tijdens haar eerste seizoen bij CSU moest ze vier wedstrijden uitzitten door de NCAA, aangezien ze eerder voor een team in Nederland had gespeeld met professionele spelers voordat ze naar de universiteit kwam.

Als eerstejaarsstudent had ze gemiddeld 4,1 punten en 3,1 rebounds per wedstrijd, en als tweedejaarsstudent gemiddeld 12,0 punten en 6,1 rebounds. In januari 2011 vroeg en kreeg ze toestemming om haar studiebeurs op te zeggen.

Het jaar daarop stapte Van Grinsven over naar Saint Joseph’s University in Philadelphia, waar ze streed voor de Hawks totdat ze gedwongen werd het seizoen 2011-2012 uit te zitten vanwege transferregels van de NCAA.

Met de steun van vele non-profitorganisaties in Philadelphia, werd Van Grinsven een actieve deelnemer aan het “Heart of a Hawk” serviceprogramma, waar ze haar vrije tijd schonk aan het Children’s Hospital van Philadelphia, terwijl ze ook voedsel uitdeelde aan de dakloze bevolking.

In mei 2012 ontving Van Grinsven de Roosevelt Hunter Community Service Award, die een uitstekende bijdrage aan de gemeenschap erkent.

Ze begon haar professionele carrière in 2014 bij de Turkse club Ormanspor in Ankara, en in 2015 trad ze toe tot de Franse Premier League-club Arras, waar ze zich snel vestigde als een belangrijke speler in de Franse competitie met haar herstellende capaciteiten en scorend vermogen.

Eerder speelde ze voor het Turkse Premier League-team Osmaniye en keerde ze in 2017 terug naar het land om te spelen voor Galatasaray, een van de belangrijkste teams van de Euroleague.

Chatilla Van Grinsven Lengte
Chatilla Van Grinsven Lengte

In het jaar 2021 was ze te zien in het televisieprogramma De Verraders. Ze bereikte de finale en kreeg een deel van de zilverbaren die ze tijdens de voorstelling had verdiend.

You may also like...